Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > serwer RTCW
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

FritzKrieg ale to idzie sobie sprawdzic i tak mimo roznic czasowych poprostu stosunek liczb to pktow, troche matmy itp.
No i ratio nie jest zalezne od ilosci czasu np. Wrecz przeciwnie grajac bardzo duzo masz nizsze staty niz gdybys gral 2-3h dziennie, bo grasz w roznej kondycji zmeczony etc. Wieksza masz tylko ilosc scores itp.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-12-2001 17:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

Chcialbym zapytac czy to normalne w grach multiplayer typu RTCW ze jak ktos przez przypadek przysmazy komus tylek (wyskoczyl z za rogu i mi flame wypalil - wiekszosc grajacych na Byry chyba wie z za ktorego - mapka base) to od razu jest wzywany od pojebow i innych takich??? czy to tylko tak Sphere sie zachowuje??? Pytam bo dalem mu bana na forum www.wcforum.prv.pl (drobna reklama) i nie wiem czy slusznie czy to raczej normalka.

Old Post 11-12-2001 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Dla mnie to nigdy nie bedzie normalne ale wszystko zalezy od kontekstu -> musialbym tam byc zeby moc sie obiektywnie wypowiadac

Kroola

Old Post 11-12-2001 18:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Zgadzam sie z przecinkiem sa TK i TK , nie raz wogole sie nie przejme i daje F2, bo sie moze zdarzyc w ogniu walki. Po 2 w wiekszosci sytuacji mozna sie wydrzec C-2-6. zeby wstrzymano ogien, ale jest tez wiara ktora bardzooo nie mysli i to najczesciej ma miejsce z flamerem wlasnie. Ja mam prosta zasade nigdy nie wychodze przez venoma (tu gosciowi pokazuje wyraznie ze chce przejsc - bo czesto jak sie kreci venoma zeby byl ready odpala sie niekcaco pare naboi i to strarczy...) , flamera, panzera nie bedac pewnym czym gosc kogos nie namierzyl, jest clear to ide, choc flamer czesto i tak puszcze przodem po to jes i nie chce ryzykowac. Potwornie czesto widze ostra walke wygrywana i nagle np axis na resztkach HP koncza zywot po zapaleniu sie flamerem od kolesia axis.

Old Post 11-12-2001 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Thumbs down Śmietnik???

No i znowu robicie tu **********.Mr.LukaS juz cos na ten temat mowil...Wiec i ja wam przypomne patrzac na wasze posty powyzej to rozmowa nie na ten topik.A ty [FPP]DarkXenocide powinienes o tym dobrze wiedziec bo sam zrobiles do tego odpowiednie miejsce na takie posty"Combat Rtcw Mp"
Tu sie toczy gadka zwiazana z Serwerami RtCW a nie o grze w MP...czy wam to tak trudno zrozumiec i zauwazyc????

Old Post 11-12-2001 22:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Talking .....

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
EOF? chyba EOT...
Ja tylko przypominam, jak bym chcial to bym szedl do admina prosto. Odczep sie ode mnie koles, bo juz dales popis buractwa na serwie ze swoimi glupimi, obrazliwi txtami do mnie, po tym jak ostatnia lama sam wyskoczyles przed strzelajacego venoma. Placzac pozniej ze niby leczyc mnie chciales i po 10000 cie zabijam. To 1 raz dzis. A msg byl do twojego CL baranie.

Zasady sa po to zeby ich przestrzegac a ja mam prawo sie na nie powolywac widac jestes zbyt ograniczony zeby to rozumiec.

Czep sie wagona frajerze bo juz mi na nerwy dzialasz.

EOT

Po 1 czepic sie wagonu nie moze bo go nie ma.
Po 2 zasady sa po te zeby je przestrzegac i po to zeby je lamac zeby je olewac...
Wczoraj byl poruszony temat zasady tego serwera na #wolfpl...szkoda ze cie nie bylo bo bys usyszal co ludzie o tej zasadzie mowili(no ale jak to ludzie mowia to a potem mowia tamto i zadnie zmieniaja z dnia na dzien)a ban na ten serwer mnie calkowiecie wali jak nie te serwer to bedzie inny..nic prostrzego...gram po swojemu i mi nikt nie bedzie mowic jak mam grac i po jakiej stronie..tak wiec jestem totalnym ignorantem i "burakiem" bo tez klen na serwach jak mnie jakis pajac pojedzie w plery ze swojego timu.
A moim zdzniem(to jest tylko moje zdanie)Cl cie olewa na takie zawolania co do zasady zeby przestzregac..i ma gdzies......
P.s. Pamietajcie moje post sa sztucznie wygenerowane..lol.

Old Post 11-12-2001 23:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

quote:
EOF? chyba EOT...

EOT znaczy End Of Topic...tak w ramach scislosci...a topic jak widac dalej sie rozwija...no ale coz

a tak wracajac do tematu...jestem raczej za wlaczeniem vote'a na ByRy...sorki cycling jest dobry...dopuki sie na chu_jowa mapke nie trafi

Old Post 12-12-2001 00:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Zaitsev dla mnie zasady nie sa po to zeby je olew, lamac etc. Pomijam ze w czesci wypadkow ma to swoja logike.

Co do kultury to wiesz, wybacz nie bede dyskutowal, napisalem o tym juz sporo tyle ze dotyczylo CSa, ale zjawisko jest to samo, tyle ze tu jesze na szczesie na o wiele mniejsza skale.
A ze off topik? moim zdaniem nie bo to dotyczy serwera, m.in. jego zasad. EOT

BTW widze ze tez masz dziwny zwyczaj odpowiadania na posty nie do siebie.

Shiro :spoxz EOT jak juz pisalem, ty tez zakonczyles wiec przyjmuje to za dobra monete.

Old Post 12-12-2001 01:19
byry
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Shiro

a tak wracajac do tematu...jestem raczej za wlaczeniem vote'a na ByRy...sorki cycling jest dobry...dopuki sie na chu_jowa mapke nie trafi

No wlasnie doświadczalnie do tego też doszedłem
Od 20 minut jest juz tak jak było czyli mozna glosowac na mapy.

Tak a propo, to że czasami na serwerze nie pojawiają sie tekstury to jest wynik niedopracowanego serwera (1.0 b2 na linuksa)

Jezeli chodzi o cheatowanie, to podobno sie jakos da. Kolesie robia juz patche i podobno przed swietami ma byc, ale programisci czesto sie spozniaja wiec nie wiadomo na pewno.

Moze sie wam wydawac ze niektorzy cheatuja a tak nie jest, problem czasami polega na tym ze jak jest slaby ping lub duze straty pakietow to wasza gra pokazuje wam jak strzelacie do przeciwnika i pokazuje ze trafiacie a do serwera to nie dochodzi, albo dochodzi pozniej niz pakiety od waszego przeciwnika, wg. mnie to jest troche debilnie zrobione, ale ewidentnie tak jest, samemu mi sie zdarzyło władować caly magazynek do kolesia ktoremu sam instalowałem wolfa, a on sam nie jest w stanie sobie nawet klawiszy poustawiac, wiec nie cheatuje.

Pozdrawiam
ByRy

Old Post 12-12-2001 02:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil byry Kliknij tutaj by wysłać e-maila do byry Znajdź więcej post'ów przez  byry Dodaj byry do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać byry prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Question Trefny serwer????

Ja mam takie male ale co do serwa :KUBUS Wolfenstein|26ms|217.153.33.33:27960....
Czy on jest na orginale postawiony czy co??
A pytam sie dlatego ze jak probowalem sie polaczyc to mi sukin syn wywalil "BANNED-CD Kay" Łada fak????Czy ten serw potzrebuje dobrych cd Kay'of?No bo przy instalowaniu wolfa on mi wywala jakas tam komede ze trzeba ten cd kay zarejestrowac czy cos w tym stylu.....

Old Post 12-12-2001 05:00
C4|Shiro
Crane

Question Stawianie Serwera Fulla

..oki jak postawic serw na fullu nie majac orginala?

Old Post 12-12-2001 08:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

byry mam pytanie - jak postawic serwer na linuxie??? Co potrzebne jest? Oprocz kompa i lacza rzecz jasna!

Old Post 12-12-2001 13:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Zaitsev pewnie postawili normalnie, niezkrakowanego serwa... narazie tylko byry i toadie takie sa zdaje sie.

byry: wlasnie moze uchyl rabka tajemnicy to zaraz tu wysle admina poczyta i postawi pewnie co trzeba

Old Post 12-12-2001 13:15
byry
Training (Enforcer)

Cool stawianie serwera na linuksie

Sprawa jest prostrza niz by sie mogło wydawać.
Stawia sie serwer 1.0 b2, wrzuca sie tam paki i juz dziala.
Serwer wolfa nie jest crackowany.

W momencie kiedy laczycie sie z serwerem wolfa, przesyłacie mu część cdkeya i serwer wysyła to do sprawdzenia do hosta: wolfauthorize.idsoftware.com

No i sekret w tym ze z niewiadomych przyczyn pakiety które sa kierowane z serwera do wolfauthorize.idsoftware.com nie dochodzą

Old Post 12-12-2001 13:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil byry Kliknij tutaj by wysłać e-maila do byry Znajdź więcej post'ów przez  byry Dodaj byry do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać byry prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Lightbulb Do Byrego

Jezeli mozesz to ustaw Stopwatch Mode na On i Map Cycle po 6 rundach - to sie wydaje optymalne ustawienie. Wtedy kazdy gra i axis i allies po 3 razy. Mapy oczywiscie wszystkie.
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 12-12-2001 15:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Mam pytanko ktore nurtowalo graczy juz od wyjscia samego q3a Czy ktos powie jak dostac sie na jakis server [albo konkretny ktory jest odlaczony od Master Servera ID] bez cd-keya? Sciagnalem sobie z netu rtcw i chetnie bym zobaczyl jak to wyglada na sieci w porownaniu z innymi teamowymi geiami jak urban terror czy c-s, lecz cd-key ogranicza mnie do sp =]

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 12-12-2001 15:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

quote:
FritzKrieg ale to idzie sobie sprawdzic i tak mimo roznic czasowych poprostu stosunek liczb to pktow, troche matmy itp.
No i ratio nie jest zalezne od ilosci czasu np. Wrecz przeciwnie grajac bardzo duzo masz nizsze staty niz gdybys gral 2-3h dziennie, bo grasz w roznej kondycji zmeczony etc. Wieksza masz tylko ilosc scores itp.

True. Jedynym obiektywnym statsem jest Ratio (nie narzekam na moje )
A kills i scores to sa statsy na ktore wszyscy najwiecej zwracaja uwage (szczegolnie ci nowi). Najlepszym przykladem jest tutaj Buli (pozdry! ) - wystarczy duzo pograc zeby sie wydawac wymiataczem
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 12-12-2001 15:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Ale buli też ma niezłe ratio = 15, to chyba nie jest to najlepszy przykład .

Old Post 12-12-2001 16:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

hmm..ByRy dzis okazales ze naprawde jestes belitosnym i zlym adminem (jasli to ban ) swoja droga szkoda ze zwracasz uwage tylko na C4 ...ale coosh...sa ludzie i taborety...ale rozejrzyj sie...i jak tak dalej pojdzie to nikt nie bedzie na Twoj serv przychodzil...pozdr

Old Post 13-12-2001 00:39
DarkXenocide
Prezes Poison

Gralem caly czas dzis pozny wieczor z C4 i w nocy do ok. po 2 wiec raczej nie ban. Chyba ze cos po 2.14 jakos

Old Post 13-12-2001 01:57
C4|Shiro
Crane

quote:
Gralem caly czas dzis pozny wieczor z C4 i w nocy do ok. po 2 wiec raczej nie ban. Chyba ze cos po 2.14 jakos

po 2.14

Old Post 13-12-2001 02:03
byry
Training (Enforcer)

quote:
hmm..ByRy dzis okazales ze naprawde jestes belitosnym i zlym adminem (jasli to ban ) swoja droga szkoda ze zwracasz uwage tylko na C4 ...ale coosh...sa ludzie i taborety...ale rozejrzyj sie...i jak tak dalej pojdzie to nikt nie bedzie na Twoj serv przychodzil...pozdr

Bana dostajecie na 24 godziny (do 0:00 jutro)
Wprowadzlilem zasady, wy sie nie trzymacie, jest tam napisane "za notoryczne łamanie zasad", wy łamiecie je notorycznie i z premedytacją.
Grałem dzisiaj z przerwami przez caly dzień i bywały sytuacje, że na przykład z BK grało po jednej stronie 8 osób, nie widziałem w tym problemu, bo gra była wyrównana. Nawet raz wtopili
Ale w nocy byliście w zdecydowanej przewadze, poprosiłem o wyrównanie składów, nie pomogło. 3 razy mape przewidzianą na 15 minut skończyliście w 5 minut.

Tak jak wy macie prawo nie przestrzegać regół, tak ja mam prawo wpuszczać na serwer kogo mam ochote.

Old Post 13-12-2001 02:18
Zaitsev
Zajec

quote:
Napisane oryginalnie przez byry

Bana dostajecie na 24 godziny (do 0:00 jutro)
Wprowadzlilem zasady, wy sie nie trzymacie, jest tam napisane "za notoryczne łamanie zasad", wy łamiecie je notorycznie i z premedytacją.
Grałem dzisiaj z przerwami przez caly dzień i bywały sytuacje, że na przykład z BK grało po jednej stronie 8 osób, nie widziałem w tym problemu, bo gra była wyrównana. Nawet raz wtopili
Ale w nocy byliście w zdecydowanej przewadze, poprosiłem o wyrównanie składów, nie pomogło. 3 razy mape przewidzianą na 15 minut skończyliście w 5 minut.

Tak jak wy macie prawo nie przestrzegać regół, tak ja mam prawo wpuszczać na serwer kogo mam ochote.

Bla...bla...bla stary ty se wpuszczaj tam kogo chcesz banuj kogo chcesz...ale to niczego nie zmieni w nas....to samo bedzie i to samo by bylo jakbysmy grali nie z pod flagi C4......czy np jakby grali tam ludzie bezklanowi tacy jak ty byry...i tez by wymiatali....to co tez trzeba by ich bylo usuac???
Wygrywamy dlatego ze q_u_r_w_a_ć jestesmy zgrani w timie jak jedna osoba i ze sobie pomagamy(zaczynam ******** farmazony).

Old Post 13-12-2001 02:44
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Server i tak jest popularny -> nikt was nie zmusza zebyscie tam siedzieli . To nie Byry ma dostosowac zasady pod was "bo i tak sie nie zmienicie" tylko wy sie musicie dostosowac pod zasady jezeli chcecie dalej grac na servie . Proste .

Old Post 13-12-2001 10:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[mroova]ant
BLADERUNNER

Cool

quote:

A tu bym się nie zgodził. Choćby z tego prostego powodu, że serwerów full bez cd-keya w polsce taki milion, że można tak wybierać, hehehe...

Inna rzecz, że jak się krzyczy "balance team" to nie po to, zeby rozwalic klan, ale po to żeby siły były choc w przybliżeniu równe, żeby trzeba się było napinać żeby wygrać, a nie runda trwa 5 minut...
Więc jak ktoś jest takim kilerem, to niech pomoże słabszym a wtedy będzie miał kupę radochy jak wygrają
W końcu panowie : to nie wojna, to GRA !!!!

Old Post 13-12-2001 10:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [mroova]ant Znajdź więcej post'ów przez  [mroova]ant Dodaj [mroova]ant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [mroova]ant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Zasady sa proste i klarowne, jednak nie bede dyskutowal z pogladami ze sa po to zeby je lamac etc. Nie chce sie zrec z C4, moze dokladniej z Shiro i Zaitsevem, ban 24h to nic strasznego, tylko klapsik ostrzezenie moim zdaniem. Co do team balance jest to bardzo wazne, o tym to chyba moze napisac svistack czy Rol bo w CSie masa ludzi gra na staty i to zjawisko jest dosc ciezkie... Jeden team dominuja mastahy i robie sie totalna jatka... JATKA.... staty rosna , lamy gina jak muchy, oby do tego nie doszlo w RTCW. Mowie tu juz raczej ogolnie o zjawisku, niz o C4. W czasach jak gralem w Q1 to jakos nie wiem , gdy gralo sie team vs team (nie klany) ludzie sie mieszali i zawsze bylo milo.

C4 czy BK chcace cwiczyc rozgrywki teamowe juz w niedlugim czasie zapraszam na serwer POISON, maszyna juz stoi, lacze jest, kombinujemy z softem, zeby serw byl legal *prawdopodobnie mimo to cdkey nie bedzie wymagany*, jako ze jednak maszyna jest firmowa nie chcemy tam syfu miec na wszelki wypadek.

Old Post 13-12-2001 11:03
Zaitsev
Zajec

Talking

Co do 2 powyzej zamieszconych postof....
Cytuje: Przecinek...."To nie Byry ma dostosowac zasady pod was "bo i tak sie nie zmienicie" tylko wy sie musicie dostosowac pod zasady jezeli chcecie dalej grac na servie . Proste ."
A teraz jako dopowiedz zacytuje:..." wali nas to"....proste????.

Cytuje: [mroova]ant..."A tu bym się nie zgodził. Choćby z tego prostego powodu, że serwerów full bez cd-keya w polsce taki milion, że można tak wybierać, hehehe..."
Pokaz mi chodz 10 serwof full bo nie uwierze..moze w przyszlosci tak ale jako terazniejszosc to widze tylko 3:Todie, Ryby i Kubus ktory jest trefny...

Old Post 13-12-2001 11:23
[mroova]ant
BLADERUNNER

Do Zaitseva :
Stary,z tą ilością serwerów to było ironicznie ......
Cały sęk w tym, że jak chcesz pograć w full, to możesz sobie co najwyżej pogadać, a i tak musisz zastosować się do zasad admina...
A serwerów nie będzie aż tak dużo, a nawet jak będzie, to biorąc pod uwagę fakt, ze Wolf wyszedł już officjalnie w polsce, i to że co drugi koleżka ma teraz nagrywarę, to się spodziewaj zalewu lamerstwa na takich serwerach
No chyba że serw na hasło i tylko dla znajomej ekipy...ale to znowu pachnie textami "tylko dla mojego klanu"

Old Post 13-12-2001 11:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [mroova]ant Znajdź więcej post'ów przez  [mroova]ant Dodaj [mroova]ant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [mroova]ant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

quote:
C4 czy BK chcace cwiczyc rozgrywki teamowe juz w niedlugim czasie zapraszam na serwer POISON, maszyna juz stoi, lacze jest, kombinujemy z softem, zeby serw byl legal *prawdopodobnie mimo to cdkey nie bedzie wymagany*, jako ze jednak maszyna jest firmowa nie chcemy tam syfu miec na wszelki wypadek.

Mam nadzieję że inne kalny tez będą mile widziane nie tylko C4 czy BK

Old Post 13-12-2001 12:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez FF_ZOh1w2

Mam nadzieję że inne kalny tez będą mile widziane nie tylko C4 czy BK

Jasne, tak mi sie napisalo ale w domysle all chetni. Nie chcialo mi sie poprawiac Serw bedzie FFA, az jakis klan sobie zarezerwuje na godzine jakas trening z 2gim np. wtedy haselko i tyla. Mowiac inaczej jesli nie bedzie sparringow to bedzie FFA, taki dobry zwyczaj z tego meczonego tutaj CSa

Old Post 13-12-2001 12:12
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:20.    Strony (6): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions