Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Fajnie sie gra na serwerze Topgun
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « First ... « 3 4 [5] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

5. A udowodnienie niewinnosci logami jest naprawde nielatwe.
5. to juz nie moja wina

Fajnie Dopiszcie mnie jeszce na czrana liste bo nie moge udowodnic ze nie czituje. GooS ciebie tam tez mozna dopisac bo mi nie udwodnisz ze nie czitujesz ... LOL
Smieszny jestes

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-11-2001 16:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GooS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
5. A udowodnienie niewinnosci logami jest naprawde nielatwe.
5. to juz nie moja wina

Fajnie Dopiszcie mnie jeszce na czrana liste bo nie moge udowodnic ze nie czituje. GooS ciebie tam tez mozna dopisac bo mi nie udwodnisz ze nie czitujesz ... LOL
Smieszny jestes

dalej widze nie rozumiesz...
nie daje bana ot tak o i mowie, ze ktos czitowal, nie generuje logow z plugina OGC... dla mnie te logi sa dowodem ostatecznym!
ja mam dowod, ze ktos czituje... udowdnijcie mi, ze nie, a bany natychmiast znikna

nemesis... czy ja musze to pisac po raz enty? nie prowokuj mnie do olania tego boarda i boardow w ogole, bo juz naprawde nie chce mi sie powtarzac tych samych zdan...

nie rozumiesz mojej koncepcji servera TG? to na nim nie graj, NIKT Ci nie karze... wiec po co po raz kolejny upierasz sie przy swoim?

jesli chcesz konkretnie porozmawiac ze mna o tym to zapraszam do RZECZOWEJ dyskusji, a nie jakiegos nijakiego lania wody i wysmiewania nie wiadomo czego nie wiadomo za co...

zamknijcie w koncu ten temat, bo ja juz wszytsko powiedzialem i nie mam nic do dodania, jesli ktos chce mi cos zarzucac to niech przygotuje SOLIDNE argumenty i wczesniej przeczyta WSZYSTKIE moje wypowiedzi na ten temat

po raz kolejny EOT, meczycie mnie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-11-2001 10:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:10.    Strony (5): « First ... « 3 4 [5] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions