quote: Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
5. A udowodnienie niewinnosci logami jest naprawde nielatwe.
5. to juz nie moja wina
Fajnie Dopiszcie mnie jeszce na czrana liste bo nie moge udowodnic ze nie czituje. GooS ciebie tam tez mozna dopisac bo mi nie udwodnisz ze nie czitujesz ... LOL
Smieszny jestes
dalej widze nie rozumiesz...
nie daje bana ot tak o i mowie, ze ktos czitowal, nie generuje logow z plugina OGC... dla mnie te logi sa dowodem ostatecznym!
ja mam dowod, ze ktos czituje... udowdnijcie mi, ze nie, a bany natychmiast znikna
nemesis... czy ja musze to pisac po raz enty? nie prowokuj mnie do olania tego boarda i boardow w ogole, bo juz naprawde nie chce mi sie powtarzac tych samych zdan...
nie rozumiesz mojej koncepcji servera TG? to na nim nie graj, NIKT Ci nie karze... wiec po co po raz kolejny upierasz sie przy swoim?
jesli chcesz konkretnie porozmawiac ze mna o tym to zapraszam do RZECZOWEJ dyskusji, a nie jakiegos nijakiego lania wody i wysmiewania nie wiadomo czego nie wiadomo za co...
zamknijcie w koncu ten temat, bo ja juz wszytsko powiedzialem i nie mam nic do dodania, jesli ktos chce mi cos zarzucac to niech przygotuje SOLIDNE argumenty i wczesniej przeczyta WSZYSTKIE moje wypowiedzi na ten temat
po raz kolejny EOT, meczycie mnie
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|