Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Humorek
Najbardziej lubię przypalać z:
Ta ankieta została zakończona.
Lufy 7 13.46%
Puszki 1 1.92%
Butli 0 0%
Wiadra 2 3.85%
Fajki wodnej 1 1.92%
Wanny 2 3.85%
z czego innego... 0 0%
NIE pale! 39 75.00%
W sumie: 52 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

LAN był na kablu szeregowym na COM2 A ping był nie większy niż 100 w wyżej wymienionych grach... Bo np. w Q3 nie dało się ruszyć (a campowwać nie chciałem ), a w Half-Life'ie był przez pierwsze 20 sekund ok. 50 - 60, a później 3000...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-07-2001 18:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

na to rzeczywscie byl lan

Old Post 05-07-2001 23:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
skakun
Training (Enforcer)

niewymiekajcie throshke dlugi ale dopry

Ida 3-ech pedalow do lekarza zeby sprawdzic ktory ma czulszy odbyt . Lekarz mowi zeby sei nastawili ....
Pierwszemu wsadzil rurke w dupe :
-AAAAA (jeknal pedal)
- co to ?- pyta sie doktor
-Metalowe z otworem !
-dobrze

MYsli lysli i niewie co ma zrobic drugiemu .... nagle patrzy - kaktus
j.e.b go w dupaka
-AAAAAA
- co to ?
Zielone z kolcami
- dopra

Doktor niewie do poczac trzeciemu ... patrzy goraca herbata .... i deb mu w dupaka ....
-AAAAAAAAAA !!!
-co za gorace ?
-nie bez cukru

Old Post 06-07-2001 01:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil skakun Znajdź więcej post'ów przez  skakun Dodaj skakun do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać skakun prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
na to rzeczywscie byl lan

Nie mieliśmy skąd załatwić sieciówek. Ale lepszy taki, niż żaden

Old Post 06-07-2001 11:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
skakun
Training (Enforcer)

ja czesto (bardzo czesto) lacze komputery z kumplem poprzez kabel szeregowy pod port drukarki
zainstalowac tylko bezposrednie polaczenie i mozna hulac do woli
pelny wypac a na q3 serwer gra z pingiem 0 z gosc z pingiem 3
jedyna wada ze komputery musza byc blisko siebie (czyt.w tym samym pokoju)

Old Post 08-07-2001 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil skakun Znajdź więcej post'ów przez  skakun Dodaj skakun do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać skakun prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

My ze SweepeR'em mamy lan, ale to jush inna para kaloszy.
W Q3 nie gram bo jestem slaby i ciągle dostawalem od Sweepcia w doope, ale ping ni przekraczał 20-30 i grało się naprawdę wypaśnie.
Trzeba będzie to kiedyś powtórzyć, ale ja najpierw muszę trochę potrenować.

Old Post 08-07-2001 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

graj w qw

Old Post 09-07-2001 00:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

Musisz wiedziec ze nie gram w zadne gry... No może prócz emulatorka Neo-Geo i Metal Slugiem i innymi hiciorkami na niego.

---

A tera kawal:

Kolo chciał sie zabawić i szukał jakiegoś dilera. Wpada do kolesi i pyta:
- Gdzie moge kupić wora?
Odpowiedzieli mu:
- Gruby Rychu ma, ale kupuj tylko lufę, bo jest takie mocne że normalnie odpłyniesz.
- Eee... Głupoty gadacie... A gdzie go znajdę??? - spytał.
- Na ulicy Dilerowskiej. (khie khie)
Kolo poleciał na Dilerowską i chce kupić od Rycha wora. Ten go ostrzega że jest mocny, ale kolo go chce i kupuje.
Po drodze idzie do sauny i go tam spala. Stwierdza że wydał kasę w błoto, bo nic nie czuje. Kolo się wqrza i idzie na panienki. Po 2 godzinach zabawy postanawia wstąpić do pubu na brawara. Tam spotyka inne panienki i znów postanawia się z nimi zabawić.
Godzinnę później wraca do domu i stwierdza że boli go brzuch. idzie szybko do kibelka i strzela kloca.
Nagle ktoś go łapie za ramię i krzyczy:
- Ej, koleś! W Saunie się nie sra!!!

Old Post 09-07-2001 08:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Znam to Opowiedz to jakiemuś nastukanemu kolesiowi, to takiego doła załapie...

Old Post 09-07-2001 11:27
skakun
Training (Enforcer)

przegiety kawal obila mi sie o uszy jego druga wersja , kiedys ,gdzies . . .

Old Post 09-07-2001 15:18
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Taaak!!!

A znacie to???

Jezus zszedł na ziemię i podchodzi do grupy bakających kolesi:
- Panowie, muszę z wami poważnie porozmawiać.
Lecz oni go nie słuchają i mówią:
- Kolo, wyluzuj!!! Zapal sobie.
- Nie, nie pannowie, ja muszę z wami poważnie porozmawiać.
- Kolo, niue gadaj bzdur! Zapal sobie.
Trwało to jeszcze przez chwilę i w końncy Jezus się zgodził i spalił lufę. W tym momencie goście mówią do niego:
- No to teraz możemy poważnie porozmawiać.
Jezus rzekł:
- No więc, jestem Jezus....
A oni mu przerwali i krzyknęli:
- I o to chodzi stary!!!

Old Post 09-07-2001 15:22
S4i1or
Thorin Oakenshield

To też znam Wiesz, mam qmpli, którzy się kręcą w tych klimatach...

Old Post 09-07-2001 15:48
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

ten kawal o jezusie jest juz w tym topicu... jego inna (lepsza) wersja...

Old Post 09-07-2001 18:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Red face

Cóż - sorki. Nie było mnie tu z 2 miechy i nie mam ochoty siedzieć 28 godzin dziennie i czytać wszystkie posty...

Old Post 09-07-2001 18:42
oxygen
new challenger

to trzeba bylo regolarnie siedziec

Old Post 10-07-2001 00:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Aha wracajac do kawalow:
Syn przychodzi do ojca i prosi, aby mu wyjasnil, co to jest polityka. Ojciec odpowiada:
-Wyjasnie ci to na przykladzie naszej rodziny. Przynosze do domu pieniadze, mozemy wiec mnie nazwac kapitalista. Twoja mama zarzadza pieniedzmi, nazwijmy ja rzadem. Obydwoje troszczymy sie wylaczne o twoje dobro, jestes wiec narodemaaa. Nasza pomoc domowa jest klasa robotnicza, a twoj maly braciszek ktory jeszcze lezy w pieluszkach to przyszlosc. Zrozumiales?

Synek nie byl pewien, swierdzil ze bedzie musial problem przemyslec.
W srodku nocy budzi sie gdy braciszek narobil w pieluche i krzyczal. Wstal wiec i poszedl do sypialni rodzicow, ale mama spala bardzo gleboko i nie dalo sie jej obudzic. Poszedl wiec do gosposi i znalazl w lozku jego ojca, nie przeszkadzalo im glosnie pukanie do drzwi wiec poszedl znowu spac.

nazajutrz ojciec pyta czy w koncu zrozumial co to jest polityka i czy umie mu to wyjasnic jego slowami. Syn odpowiedzial:
Tak teraz juz wiem. Kapitalista wykorzystuje klase robotnicza, podczas gdy rzad spi, narod jest ignorowany a przyszlosc jest zas.r.a.na

Old Post 10-07-2001 01:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Dowcip polityczny z okresu komuny:

Synek wpada ze szkoły do domu i pyta ojca co to jest władza ustawodawcza, władza wykonawcza i partia. Ojciec odpowiada:
- Widzisz synku, pokażę Ci to na przykładzie naszej rodziny. Władza ustawodawcza to ja. Ja wydaję wszystkie polecenia, a mama te polecenia wykonuje i ona jest władzą wykonawczą.
- A partia??? - spytał synek.
- Widzisz - odpowiada mu ojciec - z partią jest jak z babcią. Niedowidzi, niedosłyszy, a do wszystkiego się wtrąca.

Old Post 10-07-2001 07:34
S4i1or
Thorin Oakenshield

Heh, dobre wszystkie

Old Post 10-07-2001 19:19
[FPP]aLEczapKA
Warrior (Scrag)

az musze napisac bo chyba tego nie znacie:

----------------------------------------
Lezy sobie krowa nad brzegiem rzeki, sloneczko swieci, pelnia lata, tak sobie lezy i baka...
Po chwili podplywa bóbr i sie pyta:
- Czesc, krowa, co robisz?

Krowa na to niskim glosem:
- Cze... no wiesz.. leze sobie, slonko swieci, przypalam.. jest zaaajebiscieee...
- Oo? To daj mi sprobowac....

Bóbr wzial blanta od krowy zaciagnal sie i zaraz wypuscil. Krowa na to:
- Nieee.. tak sie tego nie robi.. musisz sie zaciagnac i przez chwile przytrzymac w plucach..a wiesz co? Najlepiej to bedzie (bo ubakana juz byla niezle) jak sie zaciagniesz, wskoczysz do wody, przeplyniesz troche pod woda i wtedy wypuscisz..

Tak tez bóbr zrobil.. sztach i do wody.. plynie troche... wynurza sie.. wypuszcza.. i czuje faze.. no to na brzeg i z usmiechem na twarzy podziwia okolice...

Po chwili przychodzi hipopotam:
- Cze, bobr co robisz?
- Czeeee... no leze.. slonko sieci.. upalony jestem.. jest zaaaajebiiscieee....
- Oo? To daj mi.. ja tesh chce!
- Wiesz co ja nie mam, ale przeplyn kawalek w gore rzeki.. tam siedzi krowa i ona ma...

Tak tez hipopotam zrobil.. wskoczyl.. plynie.. po chwili wynurza sie na brzegu. Krowa jak go zobaczyla, zakrztusila sie i krzyczy:
**** bóbr! Wypusc powietrze...!

rm -rf * and let god sort them out

Old Post 10-07-2001 20:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]aLEczapKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]aLEczapKA Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]aLEczapKA Dodaj [FPP]aLEczapKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]aLEczapKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Zajebiste!!!!!!!!!! LOL ROTFL

Old Post 10-07-2001 20:23
S4i1or
Thorin Oakenshield

Dobra, ktoś (bLADE ) prosił mnie o moją fotkę. I sądzę, że to najbardziej odpowiedni topic Macie i śmiejcie się do woli Co prawda nie jest to scan, tylko zdjęcie zrobione kamerą cyfrową, ale zawsze będziecie wiedzieć, jak wygląda moja wredna gęba

Old Post 10-07-2001 20:54
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no to takie kawal

W pewnej wiosce wyl sobie jakis rolnik co wygral na loterii no i postanowil ze pojedzie na wycieczke do afryki. jak postanowil tak zrobil.

wraca po kilku tygodniach. miejscowy kolega, tez rolnik oczywiscie wypytuje go o wszystko.

- a sa tam jakies zwierzeta ktorych u nas nie ma?

- sa

- a jakie?

- a np. zebry

- a jak wyglada zebra?

- wiesz jak wyglada kon?

- wiem

- no to to jest taki kon tylko ze w paski

- aha, a sa jeszcze jakies?

- sa, np. zyrafa

- a jak wyglada zyrafa?

- wiesz jak wyglada kon?

- wiem

- no to to jest taki kon tylko ze ma bardzo dluga szyje

- aha, a jest cos jeszcze

- jest, np. waz

- a jak wyglada waz?

- a wiesz jak wyglada kon?

- wiem

- no to waz jest ni chu.... nie podobny

Old Post 10-07-2001 21:20
Dark_old
...!...

Mwhahaha rapek to z bobrem rulez

Old Post 11-07-2001 00:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

sailor fajna masz chate

Old Post 11-07-2001 00:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Thx Ale to tylko mój pokój Jak chcesz, to Ci mogę nakręcić całą swoją chatę

Old Post 11-07-2001 14:46
oxygen
new challenger

ok tylko powiedz jeszcze kiedy nie bedzie nikogo w domu i najlepiej zostaw klucze pod wycieraczka

Old Post 12-07-2001 15:40
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
ok tylko powiedz jeszcze kiedy nie bedzie nikogo w domu i najlepiej zostaw klucze pod wycieraczka

I czekaj spokjnie na maly spodziewany niezabardzo najazd =]

Fajna chata =]

Old Post 12-07-2001 17:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

qrde po co go ostrzegales

Old Post 13-07-2001 02:14
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

qrde po co go ostrzegales

Aby wszystko pod oknem ladnie ustawil gotowe to zabrania, po co mamy sie meczyc z pakowaniem? Wpadniemy po gotowe i zabierzemy =] Przeciez nie chcemy mebli niszczyc i dywanow brudzic co nie =]

Old Post 13-07-2001 10:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

no w sumie to masz racje
tylko wystaw same najcenniejsze rzeczy...jakies tam zloto wieze tv kompa itp...
kasy tez troche jak trzymasz w chacie

Old Post 13-07-2001 10:52
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:24.    Strony (8): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions