Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > serwer RTCW
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « First ... « 3 4 [5] 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
C4|Nijel
Guest

ByRy i jego zasady

W wolfa gram od miesiaca albo cos okolo tego . A wiec nie znam sie na zadnych "tych" sprawch . W sumie to umniem tylko strzelac , nawet z opcjami gry mialem problem a zeby sie tu zalogowac pomagalo mi kilka osob ( Dzieki Z0ltan ) .
Chcialem wyrazis swoja opinie na temat zasad dotyczacych serwera.
Sa one co najmniej idotyczne poniewaz ograniczaja swobode gracza , lubie grac z ludzmi z mojego klanu , nie musze prosci sie o ammo , a jak ich nie ma to musze prawie blagac o ammo jak gram medykiem . Jak gram eng to nigdy mnie nie nikt nie oslania . Chyba klany powstaja po to zeby grac razem , a nie po to zeby strzelac do swojich . A ty ByRy mozesz dac mi bana za to teraz napisze na rok ale kurna i tak napisze . Zasasy ustaliles jak zaczoles dostawac w dupe , nie jestes dobrym graczem , zabic cie to jak zabrac zabawke dziecku . Nie potrafisz grac to wymysliasz zasady , zeby bylo ci latwiej . Wczoraj gralem bylem sam z C4 gralem przeciwko 6 graczom innego kalnu , ty ByRy to widziales i nic nie robiles . Dlaczego ? Poniewaz cie nie kosili , podladali cie sie a ty wygyrwales , za to jak ja gralem ze swojim klanem to nikt nie dawal ci taryfy ulgowej , ja osobiscie cie zabilem z 5 razy . Wkuzyles sie to bo przegrywales , tu nie chodzi o lamanie zasady czy cos tam , tu chodzi ze nie potrafisz zabic to dajesz bana . Jestem pewnien ze jak bys gral z nami w team , to bys nic nie gadal bo bys wygrywal . Jesli chodzi o to ze nic sie nie uczy strona przegrywajaca to nie kiespso z towja wiedza "Z przegranej bitwy wyniesiesz wiecej niz z wygranej towazyszu" . ByRy a dawaj mi Bana i na stale , ale kurana czloweku pomysl co ty robisz , jak ktos nie jest wstanie wygrac to powinien potrenowac a nie dawac bany. Ale nawet jak nie bedize na serweze C4 to i tak bedziesz dostawal w dupe. A jesli mowic o rownosci teamow to nie moja wina ze zawsze jest gorsza i lepsza strona , tak juz bywa

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-12-2001 15:28
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Talking Dać mu VODKI:D!!!!!!

Wow ale mnie tym postem zazyles ty lepiej w wolfa nie gra tylko na wykladowce albo na psychologa idz...ty sie tu marnujesz.
No wiec popieram to w 100%

Old Post 13-12-2001 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

Red face nuuuda

hmm...ByRy ja ci powiem tak...oki niech Ci bedzie ze teraz bedziemy sie dzielic na grupy...po jednej stronie bedzie Max i bad a po drugiej stronie ktokolwiek inny z naszego klanu (tak tak maxi i bad rzadzicie) to sorry choc jest 2 do 2 i tak szanse sa mierne (zakladamy ze raszta luda po stronach sa rowni sobie) sorry to co teraz bedziesz w zasadach dawal ze po obydwu stronach podzial klanu na rowne czesci ma byc rowny w umiejetosciach?...sorry stary ale watpie...pomysl troche i wyciagnij wnioski

Old Post 14-12-2001 00:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
byry
Training (Enforcer)

Re: nuuuda

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Shiro
hmm...ByRy ja ci powiem tak...oki niech Ci bedzie ze teraz bedziemy sie dzielic na grupy...

Zasady na ByRy zmodyfikowałem:
1. Prosze o wyrównywanie składów, inaczej gra nie ma sensu. W momencie gdy w mocniejszym składzie przeważa klan, to on ma za zadanie wyrównać składy.
Notoryczne łamanie tej zasady, może sie kończyć banem na jakiś czas.

Myśle, że wszystko jest jasne i nie będziemy musieli wracać do tego tematu.

proponuje EOT.

Pozdrawiam
ByRy

Old Post 14-12-2001 09:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil byry Kliknij tutaj by wysłać e-maila do byry Znajdź więcej post'ów przez  byry Dodaj byry do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać byry prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Ej ByRy te twoje zasady dość łatwo mozna nagiąć - wystarczy , że część klanu zrobi rename'a xywki , żeby był bez emblematu klanu
I co wtedy ?
IMHO , jeśli serwer jest FFa to TAK MA BYĆ ! Na serwq panuje totalny freestyle ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu :-) , a na klanowe sparringi sugerowałbym 'zamówienie' serwa ... To takie proste .

Old Post 14-12-2001 10:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

hej ludzie mnie sie wydaje ze byry chodzi o bardzo prosta sprawe - chodzi o to zeby sklady teamow byly wyrowanne... nie wazne czy sa ludzie z klanow i jakich tylko chodzi o to ezby gra byla wyrownana a nie: [dla przykladu] allies przewyzszaja axis tak ze ich nie wypuszczaja z axis base na assault, albo znowu axis sa tak dobrzy ze w 2 minuty rozwalaja comm tower.
jesli sklady nie sa rowne to co to za gra? mysle ze chodzi o to ze jesli widac ze jedna ze stron ciagle dostaje po d*** zeby tak wymieszac sklady zeby i jedna i druga strona musiala troche sie pomeczyc zeby wygrac... no chyba ze nie o to chodzi .....

PS a ty C4|Shiro przeciez wiesz co potrzeba do zwyciestwa:
" You need no armor, you need no sword, you only need to know that you cannot be defeated" Tao Shinsei

Old Post 14-12-2001 10:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadIdea
Profi

Wyrownane sklady?
To ja wtedy mam piane na pysq:)

Ile razy gram na free... tyle razy odpadam od kompa wsciekly.
Najbardziej nie lubie, gdy wala do mnie ludzie z mojego teamu!
Kiedy gram z lameria.. ciagle,, bez przerwy obrywam od "swoich"

Jesli chcesz by wyrownywac teamy... tzn.. wpychac dobrych graczy do slabych zespolow (co jest zajebiscie frustrujace) to wylacz FF :)

Gra jest ZESPOLOWA.. a lameria. robi z niej defmecz!
Nikt nie wie po co gra... nikt nie oslania... jestes SAM...w morzu debili walcych ci w plery...

Z tego powodu ostatnio nie gram... gra ma cieszyc a nie podlamywac.
Pozdro.

PS.Server FFA... tak ale to nie jest Quake... obowiazuja troche inne zasady.

Old Post 14-12-2001 12:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]kag
[...]PS a ty C4|Shiro przeciez wiesz co potrzeba do zwyciestwa:
" You need no armor, you need no sword, you only need to know that you cannot be defeated" Tao Shinsei [...]

widze ze i na rtcw sa ludzie honoru Arigato za przypomnienie slow Mistrza Shinsei Kag-Sama (Kag ? #l5k ? ten Kag?)

a tak btw...ludzie nie dojdziemy do porozumienia...granie klanowiczow przeciw sobie mija sie z celem...wyjsciem jest tylko i wylacznie wybicie (lub nauczenie gry) lamerstwa...a to jest niestety niemozliwe ... no poza zahaslowaniem servow..ale to bez sensu

Old Post 14-12-2001 13:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

tak Shiro - ten sam kag, konnichiwa
a co do wyrownania skladow to mysle ze bedzie tak:
"Gdy fale sie podnosza okrety czynia podobnie" - Hagakure
sposrod ludzi grajacych slabo trzeba rozroznic lamerie i newbies - newbies sie podciagna w miare grania... natomiast z lameria trzeba walczyc...

Old Post 14-12-2001 14:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

quote:
tak Shiro - ten sam kag, konnichiwa
a co do wyrownania skladow to mysle ze bedzie tak:
"Gdy fale sie podnosza okrety czynia podobnie" - Hagakure
sposrod ludzi grajacych slabo trzeba rozroznic lamerie i newbies - newbies sie podciagna w miare grania... natomiast z lameria trzeba walczyc...

hehe..ten to sie wszedzie wkreci...lol
po czym odroznic Newbies od Lamerii???
tzn wiem ze WolfPlayer to raczej Newbie...ale to malo
[By.Shiro] <---bo sie nie zalogowalem

Old Post 14-12-2001 14:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Hmmmmm....?? Długo zastanawiałem się czy jest możliwa taka sytuacja aby składy były wyrównane. Zasadniczo to jest to niemożliwe no bo niby w jaki sposób, zawsze ktoś wygra a ktos przegra a wtedy zawsze ta strona przegrywająca może powiedzieć , że przegrała bo nie miała szans. Według mnie czsem sytuacją może ratować niezbalansowanie teamów, pamiętam jak jeszcze za czasów testu1 grałem po niemmieckiej stronie i allies mieli więcej ale za to słabszych zawodników. Tamta gra była bardzo wyrównana nikt nic nie mówił że coś nie było oki. Zresztą pamiętnego dnia gdy C4 dostało bana na byry też grałem. Było ciężko ale nie podzielam zdania byry w tej kwesti, nikt tu nic nie zawinił a że było ciężko to inna sprawa. W takich meczach też się człowiek czegoś uczy ( min. pokory ).

Old Post 14-12-2001 14:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev

hehe..ten to sie wszedzie wkreci...lol
po czym odroznic Newbies od Lamerii???
tzn wiem ze WolfPlayer to raczej Newbie...ale to malo
[By.Shiro] <---bo sie nie zalogowalem

wkreci wkreci ? oz ty
no malo, malo ale co zrobic :>
to sie trzeba bylo zalogowac leniwcu

Old Post 14-12-2001 16:32
Zaitsev
Zajec

quote:

wkreci wkreci ? oz ty
no malo, malo ale co zrobic :>
to sie trzeba bylo zalogowac leniwcu

eee no mam ciasteczka w domu...a wpadlem do qmpla i on tez ma...a ze czesto sie czuje jakbym wisial cale dnie dogory nogami na drzewie to juz co innego

no a swoja droga...dochodze do wniosq...ze i tak bede strzelal gosciom z kolorowymi nikami za perfidnego TK...hehe coz to za satysfakcja...aczkolwiek czasem sie moze i Newbiemu oberwac...takie juz zycie Newbich

[ a_tu_mialo_byc_qrfa_przez_w!!!! znowu sie nie zalogowalem...eh to juz 2 posty w plecy ]

Old Post 14-12-2001 20:15
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
...znowu sie nie zalogowalem...eh to juz 2 posty w plecy ]

Wlacz ciasteczka oops - cookies

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 14-12-2001 21:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan

Wlacz ciasteczka oops - cookies

ja u siebie mam...ale bylem u zaitseva...i on tez ma...czego efekty widac wyzej

Old Post 14-12-2001 22:29
Zaitsev
Zajec

quote:

ja u siebie mam...ale bylem u zaitseva...i on tez ma...czego efekty widac wyzej

No tym razem to ja Zaitsev...no problemo dzieki Shiro mam +2 posty heheh...

No a zeby nie bylo tak ze ten post do niezego koinkretnego nie nawiazuje wiec walnew dlupie pytanie: czemu qrfac tak laguje na RyBach???Mam pinga 70 a zaraz 170-200...łada faka??siedze przeciez na sdi sam......

Old Post 14-12-2001 23:59
C4|Shiro
Crane

quote:

No tym razem to ja Zaitsev...no problemo dzieki Shiro mam +2 posty heheh...

No a zeby nie bylo tak ze ten post do niezego koinkretnego nie nawiazuje wiec walnew dlupie pytanie: czemu qrfac tak laguje na RyBach???Mam pinga 70 a zaraz 170-200...łada faka??siedze przeciez na sdi sam......

nie sam tylko ze mna dupo!!!

Old Post 15-12-2001 01:01
Przecinek
Trejning ( Enforser)

A widzielscie to ? :
no cd key|83ms|213.76.234.185:27960

Old Post 15-12-2001 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Przecinek
A widzielscie to ? :
no cd key|83ms|213.76.234.185:27960
[/QUOT

O czym ty do mnie rozmawiasz? jasne jak to mail byc serw
unscanned|9999ms|213.76.234.185:27960 no to spoko pinga ma no i sie pozadnie nazywa...hehehe....no comentss

Old Post 15-12-2001 21:53
RealitY
Skilled (Knight)

Zajec zeby bylo smieszniej to ja mam bardzo czesto taki ping na serwerze rtcwpl na moim zapchanym sdi to norma .. i dziwic sie czemu narazie sobie podarowalem gre na mp

Old Post 16-12-2001 09:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RealitY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RealitY Znajdź więcej post'ów przez  RealitY Dodaj RealitY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RealitY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

quote:
Napisane oryginalnie przez RealitY
Zajec zeby bylo smieszniej to ja mam bardzo czesto taki ping na serwerze rtcwpl na moim zapchanym sdi to norma .. i dziwic sie czemu narazie sobie podarowalem gre na mp

NO tak stary na takim pingu to sobie nie zapodasz na MP ale wiedz ze problemy zaczynaja sie juz przy 300!!Wogule TPSA ssjie i smietdzi.....trzaba na nia przeprowadzic atak frontalny..cokolwiek to oznacza.

Old Post 16-12-2001 10:29
RealitY
Skilled (Knight)

Smile

albo qfa wepchne w kabel telefoniczny bombe i send-ne ja do glownej centrali tpsa ... przeprowadzimy sabotaz generalny

Old Post 16-12-2001 10:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RealitY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RealitY Znajdź więcej post'ów przez  RealitY Dodaj RealitY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RealitY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Talking DO POIZONA BYRY!!!

OKi stray mam taki maly proble tzn pytanie i prozbe w jednym.
Dawno mnie nie bylo tu wiec sie dopiero dowiedzialem zes postawil juz 2 serwy( na jednym laczu????)
No wlasnie czy te 2 serwy ^2[POISON]^1 ByRy FFA|205ms|212.244.147.194:27960 i ^2[POISON]^1 ClanWars12|221ms|212.244.147.194:27961 sa na jednym laczu??? bo cos ostatnio tnie jak cholera...a bylo tak ladnie dobre pingi i wogole......czy mozesz ty mi to wytlumaczyc....bo nie tylko ja tu narzekam na ten ser ale i tez inni grajacy.Mozna cos w tym kierunku zrobic zeby sytuacje na tym serwie ^2[POISON]^1 ByRy FFA|205ms|212.244.147.194:27960 byla poprawiona_chodzi mi tu o pingi jakich tam doswiadczamy.

A kloejna sprawa dotyczy tego drugiego serwa....postawiles 2 serwy jak kozysta sie tylko z Byry a na tym 2 serwie widze gora 3-4 osoby...czy to sie oplaca kosztem tego pierwszego serwa????

Old Post 03-02-2002 19:36
C4|Shiro
Crane

hehe..wiem ze POISON mierzy wysoko..ale po chooy wam dwa serwy?...co za problem wyjebac ludzi z ByRy 1 i zagrac klanowe...a tak ani nie macie dobrego serwa ffa ani clanowego..tylko gracie klanowki u nas

btw inni a wy po co sie pchscie na ByRy?...w tej chwili tam sa pingi rzedu 300 wtedy kiedy Poison gra na CW12...

... to juz lepiej grac na SAKO albo C4|Clan....gdzie pingi nie przekraczaja 70...ale coz...widze ze obowiazkiem kzdego gracza jest granie tylko na ByRy?

Old Post 03-02-2002 21:09
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
hehe..wiem ze POISON mierzy wysoko..ale po chooy wam dwa serwy?...co za problem wyjebac ludzi z ByRy 1 i zagrac klanowe...a tak ani nie macie dobrego serwa ffa ani clanowego..tylko gracie klanowki u nas

btw inni a wy po co sie pchscie na ByRy?...w tej chwili tam sa pingi rzedu 300 wtedy kiedy Poison gra na CW12...

... to juz lepiej grac na SAKO albo C4|Clan....gdzie pingi nie przekraczaja 70...ale coz...widze ze obowiazkiem kzdego gracza jest granie tylko na ByRy?

Pomijajac ***UWAGA REKLAMA*** bo nie mam nic przeciwko C4 very gut server Kazdy 1 nam dzis jest na wage zlota. shiro ... poprostu nie chcialem juz czyscic FFA z ludzi... wiec staralismy sie na CW12 jakos ale nie szlo, btw mowilem ze CW12 wdlg moich informacji praktycznie juz nie istnieje. Stoi i nikt nie wie kiedy ktos nacisnie OFF... a nacisnie

A dlaczego graja na byry, nie wiem moze dlatego ze to najpopularniejszy serw ze swoja juz historia i zaslugami niemalymi dla PL RTCW? zaslugami tylko i wylacznie ByRego oczywiscie (bo to nic nie ma wspolnego z POISON).

PS a tego mierzenia wysoko przy okazji tego ze sa 2 serwy to nie rozumiem za nic. CW12 w odp godzinach juz nie raz sluzyl do treningow innym, no ale moze lepiej, zeby nic nie cwiczyli wtedy bo po co nam 2 servy? Moim zdaniem i tak sie przydaja . end.

Zaitsev chyba masz tu odpowiedzi dla siebie, dodam tylko 4 u ze pingi sie pogorszyly ostatnio to inna baja. I w pewnych godzinach CW12 zarzyna sie z FFA to fakt.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 03-02-2002 22:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

Pomijajac ***UWAGA REKLAMA*** bo nie mam nic przeciwko C4 very gut server Kazdy 1 nam dzis jest na wage zlota. shiro ... poprostu nie chcialem juz czyscic FFA z ludzi... wiec staralismy sie na CW12 jakos ale nie szlo, btw mowilem ze CW12 wdlg moich informacji praktycznie juz nie istnieje. Stoi i nikt nie wie kiedy ktos nacisnie OFF... a nacisnie

A dlaczego graja na byry, nie wiem moze dlatego ze to najpopularniejszy serw ze swoja juz historia i zaslugami niemalymi dla PL RTCW? zaslugami tylko i wylacznie ByRego oczywiscie (bo to nic nie ma wspolnego z POISON).

PS a tego mierzenia wysoko przy okazji tego ze sa 2 serwy to nie rozumiem za nic. CW12 w odp godzinach juz nie raz sluzyl do treningow innym, no ale moze lepiej, zeby nic nie cwiczyli wtedy bo po co nam 2 servy? Moim zdaniem i tak sie przydaja . end.

Zaitsev chyba masz tu odpowiedzi dla siebie, dodam tylko 4 u ze pingi sie pogorszyly ostatnio to inna baja. I w pewnych godzinach CW12 zarzyna sie z FFA to fakt.

hmm...jesli dwa serwy stoja na jednym laczy...to wystarczy jedna osoba na CW12 i juz sa lagi na byry...i w tym jest moj problem...po chooy wam dwa serwy....wypieprzajcie ludzi z ffa....jest wiele innych serwow...niech se te 2-3 godzinki tam pograja i juz...o to mi chodzilo...wg mnie pomysl dwoch serwow na jednym laczu to porazka

Old Post 04-02-2002 00:54
bel
sYnth/C4

quote:

hmm...jesli dwa serwy stoja na jednym laczy...to wystarczy jedna osoba na CW12 i juz sa lagi na byry...i w tym jest moj problem...po chooy wam dwa serwy....wypieprzajcie ludzi z ffa....jest wiele innych serwow...niech se te 2-3 godzinki tam pograja i juz...o to mi chodzilo...wg mnie pomysl dwoch serwow na jednym laczu to porazka

rany julek jaki ty Shiro jestes egoista i cwaniak. Zamknac ByRy to jak wylaczyc prad. C4 stawia sie w skladzie od 5 do 8 osob na ByRy CO DZIENNIE, siedzac na serku sporo godzin - jasne macie swoj server w razie czego pojdziecie tam - na rtcwpl znaczy c4serv. tyle ze serek nie ma wziecia i kolo sie zamyka.
WC znaczy fUzz kozystalo juz nie raz z uslug CW12 (MaRIB^ - DarkXeno communique ) i bylo git. Mi lagownia polaczona z pingoza zaczela sie dopiero od niedawna a podczas rownoleglych meczy nie mialem do niedawna problemow. Racja ostatnio czuc dyskomfort -pingi ktore nie przekraczaly 120-160 sa teraz w granicach 250-360. Kolejna sprawa: ja i na pewno inni "szczesliwi" posiadacze sdi czekam na 0.00 bo wtedy mam warunki a i moi tm8s sa osiagalni; nie zadko gra trwa do 4.00 AM.
I tu jest problem- w ktorejs tam godzinie znika pass i wchodza "biale nicki" najczesciej zagraniczni gracze. I sie zaczyna Sajgon, Mexyk i ogolny rozpizdziaj. Albo pass cale 24h albo trodno bede mial sygnal kiedy isc spac.
pzdr

Old Post 04-02-2002 03:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez [WC]belhifet

[...]rany julek jaki ty Shiro jestes egoista i cwaniak. Zamknac ByRy to jak wylaczyc prad. C4 stawia sie w skladzie od 5 do 8 osob na ByRy CO DZIENNIE, siedzac na serku sporo godzin - jasne macie swoj server w razie czego pojdziecie tam - na rtcwpl znaczy c4serv. tyle ze serek nie ma wziecia i kolo sie zamyka.
WC znaczy fUzz kozystalo juz nie raz z uslug CW12 (MaRIB^ - DarkXeno communique ) [...]

rany julek jaki ty Belhifet jestes niedomyslny i klutliwy...qrw.a...mi chodzi o to zeby zamknac CW bo przez niego nie da sie grac ani na ByRy ani na CW... a ozatym co wam fUzz szkodzi qrw.a zapytac czy mozecie skozystac z C4|Clan serv?...ale nie...bo wy musicie grac na ByRy...eh bel z toba to i tak inna historia

Old Post 04-02-2002 04:26
Zaitsev
Zajec

Talking

Sluchaj no [WC]belhifet nie chodzi nam tu o zadne zamykanie jakich kolwiek serwof...problem tkwi tak sadze w postawieni 2 serwuf na jednym laczu a to bardzo juz obciaza je i jest kiszka z mlekiem (mleko Rules!)
Co innego by sie dzialo jakby sie postawilo 2 serwy na odzilnym laczu czyz nie tak?

Old Post 04-02-2002 04:29
bel
sYnth/C4

quote:

rany julek jaki ty Belhifet jestes niedomyslny i klutliwy...qrw.a...mi chodzi o to zeby zamknac CW bo przez niego nie da sie grac ani na ByRy ani na CW... a ozatym co wam fUzz szkodzi qrw.a zapytac czy mozecie skozystac z C4|Clan serv?...ale nie...bo wy musicie grac na ByRy...eh bel z toba to i tak inna historia

rany julek jaki ty Shiro jestes spryciaz.
To juz kolejny post w ktorym piszez o co ci chodzilo lol. A tak w ogole to o co ci chodzi? Poza tym doczytales mojego posta do polowy no i z toba to juz w ogole inna bajka qwa...
Wyskakujesz z Flapem na servery ByRy zeby wywalac z FFA ludzi i zamknac CW12 ktory niby i tak ma juz byc niedlugo zamkniety. Ja wychodze z zalozenia ze serverow jest w Polsce stanowczo za malo a wy czujecie sie za pepek swiata chyba bo uwazacie ze mozna zamknac ffa notabene z haslem na ktory i tak jest byl i bedzie tlok. Ciekawe czemu? I ciekawe czemu C4 server nie jest tak popularny? i czemu jak juz wczesniej wspominalem a uszlo to twojej uwadze widze C4 tylko na ByRy? lol No jaaasne my wszyscy musimy grac na ByRy... I bardzo nam szkodzi skozystac z C4serv. lol. jakis nie w temacie jestes

"Co innego by sie dzialo jakby sie postawilo 2 serwy na odzilnym laczu czyz nie tak?"
Sluchaj no Zaitsev , dla ciebie to jest takie proste znalezc nowe lacze, uwaga all! Kto nam da nowe lacze? Las rak! dobra to byl blad 2 w 1 z ByRy wezmiemy inne lacze do tego hehe.
btw co sie dzieje z Arturem? znaczy artur.pl bo to dla mnie server ktory jak pisal DarkXeno o wiele bardziej byl "najpopularniejszy serw ze swoja juz historia i zaslugami niemalymi dla PL RTCW" no tak czy kiedykolwiek przestawi sie na wersje full? czy potrzebuje pomocy w tej jakze szlachetnej ideii?

Old Post 04-02-2002 08:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:20.    Strony (6): « First ... « 3 4 [5] 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions