ByRy i jego zasady
W wolfa gram od miesiaca albo cos okolo tego . A wiec nie znam sie na zadnych "tych" sprawch . W sumie to umniem tylko strzelac , nawet z opcjami gry mialem problem a zeby sie tu zalogowac pomagalo mi kilka osob ( Dzieki Z0ltan ) .
Chcialem wyrazis swoja opinie na temat zasad dotyczacych serwera.
Sa one co najmniej idotyczne poniewaz ograniczaja swobode gracza , lubie grac z ludzmi z mojego klanu , nie musze prosci sie o ammo , a jak ich nie ma to musze prawie blagac o ammo jak gram medykiem . Jak gram eng to nigdy mnie nie nikt nie oslania . Chyba klany powstaja po to zeby grac razem , a nie po to zeby strzelac do swojich . A ty ByRy mozesz dac mi bana za to teraz napisze na rok ale kurna i tak napisze . Zasasy ustaliles jak zaczoles dostawac w dupe , nie jestes dobrym graczem , zabic cie to jak zabrac zabawke dziecku . Nie potrafisz grac to wymysliasz zasady , zeby bylo ci latwiej . Wczoraj gralem bylem sam z C4 gralem przeciwko 6 graczom innego kalnu , ty ByRy to widziales i nic nie robiles . Dlaczego ? Poniewaz cie nie kosili , podladali cie sie a ty wygyrwales , za to jak ja gralem ze swojim klanem to nikt nie dawal ci taryfy ulgowej , ja osobiscie cie zabilem z 5 razy . Wkuzyles sie to bo przegrywales , tu nie chodzi o lamanie zasady czy cos tam , tu chodzi ze nie potrafisz zabic to dajesz bana . Jestem pewnien ze jak bys gral z nami w team , to bys nic nie gadal bo bys wygrywal . Jesli chodzi o to ze nic sie nie uczy strona przegrywajaca to nie kiespso z towja wiedza "Z przegranej bitwy wyniesiesz wiecej niz z wygranej towazyszu" . ByRy a dawaj mi Bana i na stale , ale kurana czloweku pomysl co ty robisz , jak ktos nie jest wstanie wygrac to powinien potrenowac a nie dawac bany. Ale nawet jak nie bedize na serweze C4 to i tak bedziesz dostawal w dupe. A jesli mowic o rownosci teamow to nie moja wina ze zawsze jest gorsza i lepsza strona , tak juz bywa
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|