Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > serwer RTCW
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « First ... « 4 5 [6] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Nie wiem o czy ty do mnie mowisz? : Zaitsev i Shiro...

Napisalem all w 1 poscie, wystarczy go przeczytac. Problemy tego typu sa ostatnio, to raz. CW12 will be CLOSED to 2, juz nie powinien grac na nim nikt. Pewnie byrek wroci to sie tym zajmie.

Wczesniej nie bylo problemow z pingiem teraz sa... jezz musze all to samo pisac. z CW12 mozna korzystac zeby nie bawic sie z ludzmi z FFA np w nocy. Btw bylo CW8 i nikt nie gral tam wiec jest off. Najlepiej to wszystko wyjasni Byry dzis juz powinien byc na necie.

Ja mam duzo roboty z PRL, FPP i POISON wiec ide sie zajac czyms bardziej produktywnym niz pisanie wkolko tego samego.

Btw do dzis nikt nie zglosil servera C4 do udzialu w lidze no coz. Widac all znow na byry bedzie.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-02-2002 10:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Btw do dzis nikt nie zglosil servera C4 do udzialu w lidze no coz. Widac all znow na byry bedzie.

pfffffffffffffffffff...a ktos prosil o zglaszanie serwow?

pozatym podobno fpp.pl mialo mic swoje serwy

Old Post 04-02-2002 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

hmm to chyba ludzie robiacy lige powinni szukac serwerow i prosic o udostepnianie ich a nie ci ktorzy maja serwery prosic zeby na nich rozgrywano mecze ligowe :/ szczegolnie ze tych serwerkow raczej duzo nie ma......

Old Post 04-02-2002 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

My prosilismy no i Q my tego nie robimy dla siebie, bo juz mnie to wq cale J@$()2 marudzenie i krytykanctwo. Trzeba bylo cos robic wiecej niz tylko siedziec na dupie jak inni mysla. FPP? to robi 2-3 ludzi grajacych w RTCW dla reszty , FPP nie potrzebuje lig zeby pracowac.

Wiec nie bede latal i sie prosil jak wy macie to gleboko i stac was tylko na takie odpowiedzi.

Old Post 04-02-2002 16:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

Angry

odpowiem zbiorczo na posty Shiro i Caina
:

C4|Shiro: pfffffffffffffffffff...a ktos prosil o zglaszanie serwow?

pozatym podobno fpp.pl mialo mic swoje serwy

oraz

Cain: hmm to chyba ludzie robiacy lige powinni szukac serwerow i prosic o udostepnianie ich a nie ci ktorzy maja serwery prosic zeby na nich rozgrywano mecze ligowe :/ szczegolnie ze tych serwerkow raczej duzo nie ma......

niestety zachowujecie sie jakby ta liga byla robiona nie dla was i w sumie nic was nie obchodzi ma byc zrobione i tyle....

ile jest serwerow rtcw w Polsce to kazdy z nas wie, czesc z nich nalezy do klanow, ktore chyba [?] beda graly w lidze, rozumiem wiec ze klany te licza na Deus Ex Machina - trzask, prask i bedzie ?

ogolnie wrazenie mam takie, ze DarkXeno i Cougar [ bo to oni gownie sie tym zajmuja] robia cos dla wszystkich klanow rtcw - lige i widze po tych postach ze nie powinni sie spodziewac zadnej pomocy, niech zrobia a potem pewnie jeszcze powiecie ze zle....

moglbym to napisac zupelnie inaczej ale jeszcze sie powstrzymuje i mam nadzieje ze uda mi sie to do konca....

Old Post 04-02-2002 16:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

quote:
My prosilismy no i Q my tego nie robimy dla siebie, bo juz mnie to wq cale J@$()2 marudzenie i krytykanctwo. Trzeba bylo cos robic wiecej niz tylko siedziec na dupie jak inni mysla. FPP? to robi 2-3 ludzi grajacych w RTCW dla reszty , FPP nie potrzebuje lig zeby pracowac.

Wiec nie bede latal i sie prosil jak wy macie to gleboko i stac was tylko na takie odpowiedzi.

nikt nie mowi o lataniu i proszeniu ale wystarczylo by dac znac adminom poszczegolnych serwerow, ze chcielibyscie wykorzystac je do rozgrywek ligowych......bo taki admin nie wie czy Wam taki serwer jest potrzebny czy nie skoro nikt z nim o niczym nie rozmawial..... te posty to tez raczej nie marudzenie tylko uwagi na temat serwerka majace nie zaszkodzic ale pomoc.....

A co do tego, ze liga zajmuje sie pare osob robiac to dla calej reszty to jak juz ruszy ta liga to bede bardzo wdzieczny organizatorom za to co robia bo wiadome jest, ze cos takiego wymaga duzego nakladu pracy.
Nie wydaje mi sie, ze ktorakolwiek z wypowiadajacych sie tu osob pisze posty zeby Wam utrudniac prace czy przeszkadzac bo liga jest robiona takze dla nich......

Old Post 04-02-2002 16:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez Cain

nikt nie mowi o lataniu i proszeniu ale wystarczylo by dac znac adminom poszczegolnych serwerow, ze chcielibyscie wykorzystac je do rozgrywek ligowych......bo taki admin nie wie czy Wam taki serwer jest potrzebny czy nie skoro nikt z nim o niczym nie rozmawial..... te posty to tez raczej nie marudzenie tylko uwagi na temat serwerka majace nie zaszkodzic ale pomoc.....

Mi sie GG i ICQ swieci i pika caly dzien o mailach nie wspomne, nie mam czasu na wszystko. Tlumaczyc 10x co to all seeing eye i jak je ustawic, jak przejsc level 6 SP. Jak wejsc i jakie sa servery, nie wspomne o newsach, lidze, bo klan to na samym koncu.

Pisalem tu o serwach na tym boardzie ktory czytaja ludzie z klanow myslalem ze przekasha dalej ale jak sie samemu czegos nie zrobi to jak zwykle nic nie ma. Wiec pojde do kazdego admina 3-4 ktory nie moze zapytac czy pomoc , bo ciezko wpasc na to ze RTCW PL nie ma 200 serwerow i kazdy bedzie niezbedny... i nikt mu nic o tym nie powiedzial.

kag letz go vertical ASAP

Old Post 04-02-2002 17:09
C4|Shiro
Crane

quote:

Mi sie GG i ICQ swieci i pika caly dzien o mailach nie wspomne, nie mam czasu na wszystko. Tlumaczyc 10x co to all seeing eye i jak je ustawic, jak przejsc level 6 SP. Jak wejsc i jakie sa servery, nie wspomne o newsach, lidze, bo klan to na samym koncu.

Pisalem tu o serwach na tym boardzie ktory czytaja ludzie z klanow myslalem ze przekasha dalej ale jak sie samemu czegos nie zrobi to jak zwykle nic nie ma. Wiec pojde do kazdego admina 3-4 ktory nie moze zapytac czy pomoc , bo ciezko wpasc na to ze RTCW PL nie ma 200 serwerow i kazdy bedzie niezbedny... i nikt mu nic o tym nie powiedzial.

kag letz go vertical ASAP

hmmm...xeno..po 1. byla plota zw liga bedzie na serwach fpp.pl
po 2. nie widzialem problemu z zamieszczeniu na rtcw.fpp.pl stosownego newsa...potrzeba serwow do ligi!!!...
he?

Old Post 04-02-2002 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

Cool

no tak kazdy ma racje a jak wiadomo gdzie 2 Polakow tam 3 zdania heh

Old Post 04-02-2002 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Shiro

hmmm...xeno..po 1. byla plota zw liga bedzie na serwach fpp.pl
po 2. nie widzialem problemu z zamieszczeniu na rtcw.fpp.pl stosownego newsa...potrzeba serwow do ligi!!!...
he?

Ploty to ploty. Tu zamiescilem widac za malo, jednak 80% inncy wiadomosci wychwytujcie bezblednie

Old Post 04-02-2002 23:08
Zaitsev
Zajec

Talking

Jak zwykle cos rzucilem i sie odemnie zaczelo...heheh ja to paorafie...
No tak wiec tzreba lepiej ustalic i powiedziec co i jak wzglendem serfuf i tej ligi PRL (moze juz ****ć lepiej nazwijcie to SLD albo SOLIDARNOSĆ) zeby potem nie bylo " a nie wiedzialem"itp
A co to tych 3-4 osob co to organizuja to znacznie za malo ich jest moze byscie sie popytali ludu...moze by ktos byl by wam w stanie pomagac?
Ja niestety nie moge wam w jakikolwiek sposob pomoc z tego wzgledu ze pracuje i nie mam czasu za dnia a za wieczoru to mnie na granie bierze

Old Post 05-02-2002 00:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev

Ja niestety nie moge wam w jakikolwiek sposob pomoc z tego wzgledu ze pracuje i nie mam czasu za dnia a za wieczoru to mnie na granie bierze

W tej chwili all jest gotowe praktycznie

Regulamin tysh na brudno 4str Worda W srode go umiescimy oficjal po all porpawkach. No i all praktycznie ready wtedy.

Szukamy tylko szedziuff jesio. Losowanie grup odbedzie sie nieco pozniej. Sposob juz tez jest ustalony all w reg. bedzie.

Wlasnie spojrzalem na butelke sprite 2.5 standard plastik i przeczytalem.... butelka bez kaucji,,,,,, jezz , chyba pora juz spac LOL

Old Post 05-02-2002 01:38
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:59.    Strony (6): « First ... « 4 5 [6] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions