Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Metallica!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « First ... « 5 6 [7] 8 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto
[...]
Ale czy metalica to w ostatnich latach nie szczyt komercji? spojrzmy na albumy Load, reload, garrage inc, s&m...
[...]

Mialem o tym samym wspomniec. Wystarczy zobaczyc ich podejscie do owczesnego Napstera. Rozumiem, ze maja prawo opierdalac piratow, ale spojrzmy prawdzie w oczy - nikt poza nimi ze swiatka ciezkiej muzyki nie wyskoczyl z takimi zarzutami itp. wiekszosc z rownie legendarnych zespolow (np. Slayer) skupiala sie na robieniu muzyki, a nie zarabianiu szmalu.
Juz kiedys sie klocilem na ten temat, co prawda nie tutaj, ale slow nie chce mi sie powtarzac.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-06-2004 23:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

imho metallica nie jest szczytem jakiejs komercji, poprostu jak juz wczesniej zauwazyl sweep szukaja nowych pomyslow, nowej muzyki... wogole debilny pomysl wsrod "fanow" metallici.. lubie albumy do load, a od load to juz nie lubie... fajny mi fan...

Old Post 05-06-2004 09:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

a co jesli ktos poprostu lubi sobie posluchac dobrej muzyki? fan to nie jest tylko meloman. imo zdrowsze podejscie...

Old Post 05-06-2004 10:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

deimoss, jak ja lubie, jak się mnie czepiasz z jakimże wdziękiem to robisz.

zgadzam się ze sweeperem, gdy pisze o tym, ze metallica jest wartościowa, etc. o slipknocie mam swoje zdanie, no ale nie będę przecież dyskutowała o gustach muzycznych, jak ktoś lubi, to spoko. cała polemika z mojej strony dotyczyć może tomasza, który od początku tego tematu prowokuje nas niezmordowanie.

a dobrze jest się dać sprowokować raz na jakiś czas, czyż nie?

Old Post 05-06-2004 11:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Jesli lubisz dawac mu satysfakcje ze Cie sprowokowal to tak

maly edit: Jesli o mnie chodzi to niczego nie neguje ani nie obrzucam blotem.. bo czasem sie zdarza ze zespol ktorego normalnie nie moglam sluchac wyprodukuje jakas perelke, ktorej pozniej slucham dniami i nocami Nie ma zespolu ktory tworzy same swietne rzeczy, wrecz moim zdaniem kazdy ma cos ciekawego a reszte juz slucha sie z przyzwyczajenia

Old Post 05-06-2004 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

saari, to rodzaj obustronnej umowy, on prowokuje, bo wie, że dam sie sprowokować, a ja się daję, bo mnie bawi nakręcanie tego w kółko. ostatecznie, stosunki netowe to głównie rozrywka, czyz nie?

częściowo się z toba zgodze, rzeczywiście często się zdarza, że zupełnie obcy mi ideowo zespół wyprodukuje coś ciekawego. np "praise you" fat boy slim.

Old Post 05-06-2004 16:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Traci mi to calkiem powaznym zwiazkiem uczuciowym

Old Post 05-06-2004 17:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez driada
deimoss, jak ja lubie, jak się mnie czepiasz z jakimże wdziękiem to robisz.
[...]

Jestem zgorzknialym impotentem i lubie sie wirtualnie czepiac. Chodzilo mi jeno o to, ze to Sweep jako pierwszy napisal "Slipknot smierdzi. Banda pajacow.", a dopiero pozniej d4 dal mu godna riposte. Jednak wasze kolko wzajemnej adoracji nie pozwala przyznac, ze to jeden z waszych prawdziwych i klasycznych metalowcow zaczal.

w tle: Shadows Fall - The Art Of Balance

Old Post 05-06-2004 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

do jednego musze sie przyznać - bywa, że logika jest dla mnie stanowczo nie do ogarnięcia, i tak, mogę to nawet na płeć zrzucić. nie mam pojęcia, czy coś mi siadło w tym przypadku, czy przeoczenie jest twoje, deimoss. ale, z całym szacunkiem, oczywiście, ja po pierwsze nie uwazam się za "metalowca", cóż za słowo....
nie lubię slipknot. lubię metallicę. to wszystko. dyskusja o gustach rzeczywiście jest bez sensu. mnie sie jedynie nie podoba ton wypowiedzi tomasza, tych na temat metalliki. tych o slipknocie się nie czepiam. a to, kto zaczął dyskusję, nie jest chyba istotne? jesli wszyscy się zgadzamy, że do niczego ona nie prowadzi...

nie lubię netu, nie ma gestów, one bywają pomocne w rozmowach. słowa bez komunikacji niewerbalnej bywają bardzo mylące.

Old Post 05-06-2004 21:40
bizonek
def

quote:
nie lubię netu, nie ma gestów, one bywają pomocne w rozmowach. słowa bez komunikacji niewerbalnej bywają bardzo mylące.

gesty to nawet 80% tesci wymowy

Old Post 05-06-2004 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
[...] a to, kto zaczął dyskusję, nie jest chyba istotne? jesli wszyscy się zgadzamy, że do niczego ona nie prowadzi...

My (przynajmniej ja) staram sie przekonac okretna droga sfetera do tego co juz zostalo powiedziane - gusta sie zmieniaja. Nie warto pluc na jakas rzecz, w tym przypadku zespol, bo mozna sie przejechac na tym, iz mimo woli za jakis czas, dana kapela nam sie spodoba. Wystarczy wspomniec System Of A Down przed plyta Toxicity jak zostal zbluzgany na jednym z koncertow w Polsce, a pozniej "boom", ktory spowodowala wyzej wymieniona plyta. Kto by kiedys pomyslal, ze SOAD bedzie mial tylu fanow.
Tobie sie nie podoba postawa d4, mnie Sweepera. Wakacje sa, czas miedzylibacyjny rowniez, wiec poklocic sie nie zaszkodzi.

quote:

A mi bardziej brakuje tonowania, zmiany glosu itd. Nie lubie ludzi zbytnio gestykulujacych.

w tle: Al Green - (Ain't It) Funny How Time Slips Away

Old Post 06-06-2004 00:33
[FPP]krzysiek
w's'kendo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
gesty to nawet 80% tesci wymowy

i przedluzenie gatunku.

Old Post 06-06-2004 00:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

ton głosu też się zalicza do komunikacji niewerbalnej gesty, mimika, postawa ciała, ton i tempo mówienia.... fascynujące szczegóły do obserwacji.
ja gestykuluję, nie polubiłbyś mnie, deimoss.
to dygresja.

a zmiana gustów muzycznych to ciekawa sprawa, jak zaczynałam liceum słuchałam starego dobrego małżeństwa i gershwina. gdyby ktoś mi wtedy powiedział o metallice, iron maiden, creedzie, moonlight, therionie i całej reszcie tego, czego słucham teraz - wyśmiałabym.

powinniśmy tu wrócić za kilka lat i sprawdzić, czy się coś nie zmieniło w kwestii slipknot

Old Post 06-06-2004 10:39
d4
* d r u n k *

quote:
ja gestykuluję, nie polubiłbyś mnie, deimoss.
to dygresja.

I nie potrafisz nic nie mówić, podpierdalasz frytki, i masz skłonności do częstego rysowania na husteczkach.

Old Post 06-06-2004 10:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

potrafię nic nie mówić, jak mogę sobie popatrzeć na coś ładnego. sam rozumiesz, tomasz, że twoja twarz, w dodatku w trakcie jedzenia, do takich rzeczy nie nalezy. gdybyś był jeziorkiem albo księzycem, nasze stosunki wyglądałyby zupełnie inaczej.

Old Post 06-06-2004 13:08
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

lubie stosunki z jeziorem :J

Old Post 06-06-2004 15:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Hmm... wyrazilem po prostu swoja opinie... Jestem dosc tolerancyjny muzycznie, ale sa na swiecie tylko dwa zespoly, ktore mnie maksymalnie denerwuja. Jednym z nich jest Slipknot (drugiego nie podam, bo mnie zabijecie za wrzucanie ich do tego samego worka... powiem tylko, ze drugi zespol jest polski).

Nie mam nic do was za to, ze lubicie Slipknota... Bez przesady. Wyrazilem swoja opinie. W taki a nie inny sposob. Od czasu do czasu mozna tak sie wyrazic zamiast snuc dlugich wywodow na temat gustow

A co do komercjalizacji Metalliki... Heh... Jak tylko zespol zaczyna sprzedawac wiecej plyt to od rauz sie robi komercha... Ludzie nawet mowia, ze Cradle of Filth czy Dimmu Borgir to komercha. Paranoja. Kazdy zespol, ktorego klipy sa puszczane w MTV mozna by nazwac komercyjnym. Wiec to nie omineloby tez Slipknota. Metallica robi po prostu swietna muzyke, ktora porusza mnostwo fanow na calym swiecie (co mozna bylo ogladac tydzien temu). Gdyby mieli byc komercyjni (w znaczeniu, o ktorym tutaj mowimy - czyli graniu dla _tylko_ dla kasy), to kazda ich plyta wygladalaby tak samo. Jak widac na zalaczonym obrazku, tak nie jest. Jakis czas temu czytalem wypowiedz Ulricha na temat tego, jak luydzie przyjeli St. Anger. Po przeprosinach na kilka akapitow za to, ze Kirk nie zagral zadnej solowki, ze jego perkusja brzmi beznadziejnie, ze riffy sa nudne, ze calosc sie w kolko powtarza, etc. etc. etc. etc., powiedzial jeszcze dwa slowa - "Fuck you." Bez jaj... panowie nagrali taki album na jaki mieli ochote, jaki akurat w danej chwili byl mozliwy dla nich do nagrania. Poszli glownie na zywiol, na uczucia, muzyka sama z nich plynela kiedy nagrywali ten album. Obejrzyjcie Some Kind of Monster jak wyjdzie. Tam jest duzo wyjasnione (lacznie ze sprawa z Napsterem, ktorej szczegolow nie znam, wiec sie nie bede wypowiadal).

Old Post 06-06-2004 15:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Kto uzyl slowa komercha w stosunku do Metalliki? Na pewno nie moja skromna osoba. Powiedzialem tylko, ze oni, jako jedyni z worka ciezkich zespolow, zaczeli tepic Napstera. Opozycja do nich byl wowczas Limp Bizkit. To byl moment, w ktorym wizerunek Metalliki sie wyklarowal. Sa zespoly, ktore tworza muzyke, zarabiajac przy tym oraz takie ktore zarabiaja pieniadze, tworzac muzyke.
Nie czuje sie kompetentny w tej sprawie, ale watpie, zeby taka firma jak Metallica narzekala na brak kasy. Sadze, ze zlapala ich chciwosc, szczegolnie Ulricha.

Muzyka Slipknota rowniez jest swietna w swojej kategorii, porusza serca fanow. Muzyka Britney Spearse tez jest super w swojej kategorii i duzo zrobila dla ludzkosci; miliony na koncertach, placz, uwielbienie...

w tle: Apollo 440 - Vanishing Point

Old Post 06-06-2004 18:00
[FPP]krzysiek
w's'kendo

uwazaj deimoss bo popadasz w relatywizm a to nie jest najzdrowsze.

Old Post 06-06-2004 19:17
G.mbit
kawoHolik

Talking Re: Re: Re Re Kum Kum :P

quote:
Napisane oryginalnie przez d4
Jakim? Sprecyzuj.

Hehe ... szybki wredny komentarz, pozabwiony głebszej treści, nie wnoszącym nic sensownego do danego tematu czy też i wypowiedzi

Old Post 06-06-2004 19:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]krzysiek
uwazaj deimoss bo popadasz w relatywizm a to nie jest najzdrowsze.

Akurat to bycia relatywista moge sie przyznac. Fakt faktem, ze ze zdrowiem coraz gorzej... wodko pozwol zyc?

Old Post 06-06-2004 20:03
[FPP]Fausto

Sweeper ale zapominasz co trzeba zrobic aby zyskac miano muzyki komercyjnej. Gwoli jasnosci, wyloze moja i nie tylko definicje komercji muzycznej - jest to muzyka oparta na prostych, lecz chwytliwych motywach. Nie specjalnie wysublimowanych, lecz takich, które uciesza wiekszosc. Wiadomo, ze najwiecej jest ludzi przecietnych, a wiec jest spora grupa ludzi, która bedzie to krytykowac. No i znowu czas wskazac S&M, no idealny przyklad. Pozatym Garage, inc.

Nie zmienia to faktu, ze st anger jest zdecydowanie w przeciwna manke. Wzgledem wczesniejszej tworczosci metalliki jest to bardzo udany album, i nowatorski. Nasuwa sie wniosek: nabili sobie kabzy 2-3 poprzednimi albumami i czas zagrac cos normalnego? Jest to na pewno jedna z mozliwosci.

No i na zakonczenie, o co wlasciwie chodzi - imho nie mozna podawac metalliki jako przykladu zespolu niekomercyjnego. A stricte niekomercyjny zespol to zespol undergroundowy.

PS. moze nie napisalem tego jasno, ale ja jakos wole delektowac sie muzyka niz zespolem :>. Czasem tylko ciekawi mnie image, jaki sobie zespol kreuje. Jak juz tulup powiedzia, to o wiele zdrowsze - i imho sensowniejsze. Co innego miec plakat britney :>>>

Old Post 06-06-2004 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

hmm uwazasz ze kawalki na s&m sa komercyjne? taa. .wiekszosc starych kawalkow ale twierdzisz ze te stare tez sa w tym momencie komercyjne

Old Post 06-06-2004 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Obiektywnie patrzac, przerobka starych piosenek na lagodniejsze utwory to ma prawo pachniec komercyjna zagrywka. Co innego, gdyby napisali kilkanascie nowych kawalkow na plyte z orkiestra.

Old Post 06-06-2004 23:01
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

lagodniejsze jak lagodniejsze... sa takie same + w tle gra orkiestra...

Old Post 07-06-2004 07:56
bizonek
def

S&M r0xi
oglnie No Leaf Clover rządzi

Old Post 07-06-2004 09:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
hmm uwazasz ze kawalki na s&m sa komercyjne? taa. .wiekszosc starych kawalkow ale twierdzisz ze te stare tez sa w tym momencie komercyjne

Przed chwila napisalem, ze wydawanie tego samego, to komercha imho. Mimo ze jest jeden dobry+nowy utwor, to cala reszta - to TO_CO_SIE_LUDZIOM_PODOBALO i sprzedawalo sie pod znakiem metalliki wczesniej. Do tego chwyt z wstawianiem symfonii, która wczesniej zagoscila na lzejszym graniu -> sting, a takze mocniejszym -> dimmu borgir [i nie tylko] tez jest poniekad komercyjny, bo wszedzie wlasnie taki skutek odniosl - umilil ciezka muzyke wiekszej ilosci ludzi.

Old Post 07-06-2004 14:04
SweepeR
sweter

Hmm... nie powiedzialbym, ze S&M zostal wydany tylko po to, zeby na nim zarobic. To byl raczej eksperyment muzyczny... I z tego co wiem, to jego pomysl nawet nie wyplynal od Metalliki, ale od Michaela Kamen'a, ktory dyrygowal orkiestra i napisal wszystkie utwory symfoniczne. Caly kruczek polegal wlasnie na tym, zeby nie pisac nowych utworow, ale pokazac stare w nowym wydaniu... Fakt faktem, ta plyta tez nie bardzo mi wchodzi. Aha, poza tym przed Metallica juz kilka zespolow robilo podobne rzeczy. M.in. Deep Purple (mam to nawet na winylu ). I oni tez nie pisali nowych kawalkow afaik...

Co do Garage, Inc. Metallica od samego poczatku wykonywala duzo coverow. Pomysl zebrania ich w jedno wydawnictwo i dodania kilku nowych byl bardzo fajny. Gdyby nie to wielu ludzi zapewne w ogole by nie wiedzialo, ze Metallica brala na warsztat wiele utworow legendarnych zespolow (np. Motorhead czy Queen, skrajnie rozne mozna by powiedziec...). A tak dostalismy jeszcze dodatkowe 11 kawalkow, bardzo dobrze wykonanych zreszta. I nie sadze, zeby glownym celem wydania tego albumu byly pieniadze... Po prostu kontrakt zmuszal ich do wydania LP, a moze brakowalo im jakiejs glebszej weny?

Jesli zas chodzi o St. Anger... Ostatnio gdzies przeczytalem, ze muzyka wcale nie musi byc skomplikowana, zeby byla dobra. Prostota bywa najlepsza. Panowie z Metalliki juz dawno dawno pokazali, ze potrafia, ze maja talent, ze maja umiejetnosci. Nie musza nic nikomu udowadniac. Sa takim zespolem, ktory moze sobie na takie cos pozwolic. W przeciwienstwie do roznych mlodych zespolow, ktore nawet jesli nagraja podobny album to nie zsyakaja takiego szacunku jak Metallica, bo nie wykazali sie wczesniej.

Wedlug Twojej definicji rzeczywiscie nie mozna nazwac Metalliki niekomercyjnym zespolem. Wedlug niej nie mozna tez tak nazwac Slipknota. Bo ani ten ani ten nie sa undergroundowe. Zarowno Metallica jak i Slipknot zarabiaja na swojej muzyce. I to calkiem porzadne pieniadze. Ale nazywac je komercyjnymi, nawet wedlug Twojej definicji, to przesada.

Old Post 07-06-2004 17:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR*1337
...pierdolenie 3 po 3...

Coś Ty się tak kurwa tego Slipknot`a uczepił?

Powiedziałeś raz, że nie lubisz i styka.
Ja nie piszę 15 postów i w każdym jadąc po Metallice, raz wystarczy. Wszędzie widzisz tylko M vs S ???

To mi leppera przypomina i jego magiczne "Balcerowicz musi odejść".

Taki inny dobry cytacik:
"czep się swojej baby Kaźmirz"

Old Post 07-06-2004 17:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Sweeper nie może przeboleć że na boardzie są fani Slipknota.

Old Post 08-06-2004 16:11
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:39.    Strony (8): « First ... « 5 6 [7] 8 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions