Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Filmy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (41): « First ... « 5 6 [7] 8 9 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

ame agaru

film ten moznabylo obejrzec dzisiaj na dwojce. scenariusza napisal akira kurosawa a wyrezyserowal takashi koizumi. film swietny, klasowy. obok twilight samuraia spokojnie moge zakwalifikowac go do czolowki filmow o samurajach. zadne bzdetne last samuraie nie maja nawet co marzyc o oddaniu japonskiego ducha tamtych czasow. jedyny zarzut jaki moglbym chyba poczynic to srednio udani aktorzy mescy. ani teatralni ani do konca nie naturalni, tylko zawieszeni gdzies pomiedzy. za to role zenskie, jak dla mnie swietne. film w prosty sposob mogloby sie wydawac opowiada jakies dawne dzieje, dalkiego kraju. nic bardziej blednego. kazde skwintowanie danego watku ukazuje jak bardzo zywe sa podejmowane tematy, z pogonia za sukcesem na czele (szczegolny wyraz to zjawisko ma w japonii, gdzie powstal nawet osobny termin na smierc z przepracowania ). do filmu "dolozyli" sie francuzi. jednak chyba poza prawdopodobnie promocja filmu w europie nic wiecej nie zrobili (bo nie wierze by japonczykom brakowalo funduszy ).

ps: recenzja bynajmniej nie obiektywna.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-06-2004 23:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Taa, tez ogladnalem i musze powiedziec, ze z roku na rok coraz bardziej mnie denerwuja przesubiektyzowane recenzje, typu: "ostatni film Kurosawy musi byc genialny", "ten orzel, ten symbol... to cudowne ukazanie zaleznosci miedzy natura i czlowiekiem, ach...". Nie chodzi mi o ciebie Krzys, ale o goscia co sie z Torba przed samym filmem pierdolil, slownie.
Prawde mowiac, jakos nie czulem magii tego filmu. A nastawiony bylem pozytywnie, mimo tej dwojki inteligentow przed seansem. Pojedynki byly sztuczne, powolne... prawie ze widzialem jak aktorzy ustawiaja sie do ukladu ze scenariusza. Sama historia, jak na film z 1999 rok, banalna i nudna - tutaj musze zaznaczyc, ze bralem pod uwage geniusz Kurosawy i specjalnie dla niego polozylem poprzeczke wyzej.
No coz, bede musial go jeszcze raz ogladnac.

Old Post 09-06-2004 01:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

na moje szczescie przegapilem pierwsze dwie minuty filmu wraz z wypowiedziami panow specjalistow.

Old Post 09-06-2004 07:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

klatwa skorpiona 9/10
jezeli reszta filmow woodyego allena jest chociaz
troche podobna do tego to jestem wniebowziety :> jedyne w swoim
rodzaju dialogi genialna atmosfera (usa lata 40) idealnie dopasowani
aktorzy specyficznie blyskotliwe poczcie humoru
i niesamowite cieplo bijace od tego filmu polecam kazdemu :>

jackie brown 7/10
film tarantino podobny do pulp fiction ale z duzo
slabszym scenariuszem ponadto kilka genialnych scen
i zakonczenie ktorego sobie nie moge przypomniec
co najlepiej o nim nie swiadczy :>

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 09-06-2004 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Nie chce nic mowic, ale akurat ten film jest zaliczany do "tych gorszych" w tworczosci Allena.

Old Post 09-06-2004 16:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

no to jestem zwielkorotnienie wniebowziety :>
od czego polecasz zaczac?

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 09-06-2004 22:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Nie mysl, ze jestem jakims znawca. Na IMDb masz cala filmografie, osobiscie polecam Anything Else z 2003. Dalej musisz isc w ciemno albo popytac innych.

w tle: Lostprophets - We Still Kill The Old Way

Old Post 10-06-2004 13:20
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Godfather II - podobal mi sie film, chociaz czesc 1 byla lepsza. Bylo wiecej akcji a tutaj tak wszystko spokojnie. Ale nie jest zle. No to teraz czekam az mi sie sciagnie czesc 3 .

Old Post 10-06-2004 21:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
Godfather II - podobal mi sie film, chociaz czesc 1 byla lepsza. Bylo wiecej akcji a tutaj tak wszystko spokojnie. Ale nie jest zle. No to teraz czekam az mi sie sciagnie czesc 3 ;].

No wiesz. II to jest taka bardziej retrospekcja, "jak to się wszystko zaczęło". Wg mnie Godfather`a trzeba traktować i brać pod uwagę jako całość, bez rozdzielania na części.

Old Post 10-06-2004 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez d4
No wiesz. II to jest taka bardziej retrospekcja, "jak to się wszystko zaczęło". Wg mnie Godfather`a trzeba traktować i brać pod uwagę jako całość, bez rozdzielania na części.

wiem, wiem . Generalnie nie lubie takich filmow bo ogladajac np. "Dawno temu w Ameryce" pogubilem sie calkiem bo co chwile sie cofali i znow powrot do terazniejszosci i nie mozna bylo rozroznic co sie kiedy dzieje. A w "ojcu..." nie bylo tak i sie przyjemnie ogladalo. Teraz czekam az sie sciagnie 3 (mam dopiero po 150mb z kazdego cd ;[ ) i zobacze jak to sie skonczylo .

Old Post 10-06-2004 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

Cialo - w miare sympatyczny polski film ktory pokazuje perypetie ludzi muszacych w jakis sposob pozbyc sie zwlok. Niecodzienne pomysly i motywy (bracia syjamsy i Bąbelek ).

Obejrzalem z braku laku, ale w sumie nie zaluje czasu. Posmiac sie mozna i dobrze bawic tez.

Old Post 11-06-2004 00:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

elephant

kurna bardzo zalezalo mi na obejrzeniu tego filmu "wlasciwie". a niestety obejrzalem go z kumplami, w srodku dnia. :/ sporo mi to popsulo z efektu. ale i tak trudno sie nie zgodzic ze film bardzo ciekawy. przedewszystkim swietny montaz. niby trwa tylko godzine i 10 minut czy cos takiego, ale dzieki dlugim scenom, malej ilosci akcji przez wiekszosc filmu, widz czuje sie jakby film byl dosc dlugi ale nie zdazy sie znudzic. dalej podobalo mi sie, ze rezyser staral sie maxymalnie ograniczac przeslanki typu "czemu ci chlopcy to zrobili". moze dlatego tak doceniam ten fakt, ze nie do konca wierze w psychologie. albo inaczej, nie chce wierzyc. dla mnie czlowiek to jednak cos wiecej (co innego wielu ludzi ). rowniez w miare mozliwosci nie przesadzano. lubie jak film jest dobrze wywarzony. w zasadzie na tej plaszczyzni to moglbym sie tylko przyczepic do scenki z prysznicem. tu wlasnie troche moim zdaniem przesadzono z tendencja obrazowania braku norm spolecznych u tych kolesi. nie mowie tego w kontekscie wizualnym, bo akurat mi zueplnie nie przeszkadza widok dwoch kolesi czy to pod prysznicem czy gdzies w parku za raczke. mowie o tym, ze to byla taka kropla, ktora przelala zharmonizowanie portretu osobowego tych kolesi. ale moze poprostu jestem przeczulony.

dziewcze z perelka w uchu

na cos do kina pojsc trzeba bylo. zrecenzowac ten film moge jak moja ostatnia wizyte u dentysty: nie bylo tak strasznie jak myslalem. moze wypowiedzialbym sie jeszcze cieplej o tym filmie, gdybym mial smykalke do biograficznych/historycznych filmow. no ale niestety, nie moje klimaty.

Old Post 11-06-2004 00:24
DEiMOss
sharimurai

50 First Dates. Peter Segal musi cos miec w sobie, bo to drugi (po Anger Management z 2003 roku), tak dobry film z udzialem Sandlera. Oczywiscie rozchodzi sie o komedie... romantyczna. Druga rola pierwszoplanowa przypadla Drew Barrymore. Bardzo przyjemnie mi sie ich oglada razem.

Najbardziej zaskakuje fabula, nie moge sie do niczego przyczepic. Przepuszczajac, oczywiscie, ten film przez filtr komedii romantycznych w ktorych historia i rozwiazania niektorych wydarzen bija w glowe czyms gorszym niz banal i patetyzm. Groundhog Day, zarys tego co mamy przyjemnosc ogladac w 50 First Dates wiaze sie z tym bardzo dobrym filmem, ale nie bede zdradzal szczegolow, bo to glowy atut tego filmidla.

Jak ktos ma ochote na dobra i lekka komedie to prosze bardzo - polecam. Zakonczenie godne calosci. No i do tego typowe dla Sandlera teksty oraz ogolnie udany humor.

Old Post 11-06-2004 03:39
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

stuck on you - w miare fajna amerykanska komedia o braciach syjamskich...

zakrecony piatek -> typowka amerykanska ale w sumie tez do obejrzenia

no i w koncu obejrzalem efekt motyla... po zapowiedzi kinowej nastawilem sie na jakas chale, a film mnie zaskoczyl zupelnie swietny! ;>

Old Post 11-06-2004 08:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Ja wlasnie w wrocilem z poznania, z kina. Ogladalem Troje. I film mi sie podobal. Jest dlugi bo ma prawie 3h ale zlecial bardzo szybko. W niektorych momentach mialem wrazenie jakbym ogladal lotr'a i jakby aragorn rozwalal hordy urukow i orkow. Troche przesadzili z tym kozactwem achillesa . Ogolnie bardzo fajny, szybki film.

Old Post 11-06-2004 21:11
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
no i w koncu obejrzalem efekt motyla... po zapowiedzi kinowej nastawilem sie na jakas chale, a film mnie zaskoczyl zupelnie :) swietny! ;>

powiem tak, film całkiem całkiem (tak, tak, film który mi się choć trochę spodobał, i piszę w pełni świadom swych słów), zastrzeżenia mam co do końcówki. Tzn nie jest kiepska, ujdzie, ale widział bym w filmie inne zakończenie.

Old Post 11-06-2004 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

pewnie temu film calkiem calkiem dla ciebie, bo gra tam ketchup.

Old Post 12-06-2004 14:23
Cali
słodki chłopak :]

Dawn of the Dead Kontynuacja (!?) Nocy zywych trupow - prawde mowiac to calkiem fajna komedia

Old Post 12-06-2004 21:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

keczap właśnie całkiem średnio zagrał, nie do końca mnie przekonał co do odgrywanej roli, zbyt sztuczne było to całe "zagubienie postaci", bardziej mi się podobał aktor grający tą postać ale 7 lat wcześniej.

Secret.Window.DVDRiP.XviD.Brutus-WORKZ - hmm, jak się "odgadnie" historię szybko (co trudnym nie jest bynajmniej) to filmik zaczyna przynudzać, mimo to końcóweczka wynagradza wszystko, kolejny całkiem całkiem film ... no i Depp który sam potrafi film udźwignąć, trzeba wspomnieć o dobrej roli John`a Turturro w tym filmie.

Old Post 12-06-2004 22:54
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

dirty dancing 2 -> przyjemne. jak ktos nie ma co ogladac to spokojnie moze sobie odpalic

the cooler -> hmm nie powiem ze byl to jakis zly film czy cos mial pochrzanione.. dobry, na jednym poziomie zainteresowania wciaz.. nito nie zanudzal ni to nie pragnelo sie go obejrzec do konca.. ot powoli toczacy sie film.. ale dobry

Old Post 12-06-2004 23:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

bad santa

juz myslalem, ze bedzie nietuzinkowe zakonczenie "a jednak trzeba dbac tylko o swoja wlasna dupe" ale ostatnie 5 minut rozwialo ta nadzieje. ale i tak wybaczam, taki film mozna usprawiedliwic happy endem. jednym slowem (albo dwoma) - podobalo sie... teksty karla miazgunowe, no i ta fraza z konca, z koszulki jubego: shit happens when u party naked. own.

Old Post 13-06-2004 14:24
d4
* d r u n k *

50.First.Dates.DVDRip.XViD-ALLiANCE_[bt-gm]_[EFnet] - przeciętne.

Old Post 13-06-2004 22:11
[FPP]krzysiek
w's'kendo

ran

kolejny film akiry kurosawy na podstawie dziela szekspira. tym razem adaptacja krola leara. moim zdaniem dzielo nawet bardziej udane niz w przypadku throne of blood. troche klimat psul fakt, ze film kolorowy, ale byl to chyba swego rodzaju wymog. w bitwach bez rozroznienia koloru widz moglby zagubic sie kto jest kto. jak juz mowilem, dramat zaadaptowany mistrzowsko moim zdaniem. mamy typowy dla japoncow brak happy endu (chyba dlatego kurosawa tak sobie upodobal szekspira) ale sa rowniez akcenty typowe dla japonskiej mentalnosci jak poszanowanie seniora czy splamienie honoru. najciekawszym jak dla mnie watkiem byla proba rozgraniczenia wladzy od statusu spolecznego (wynikajacego z urodzenia, nie z bogactwa jak to sie ma we wspolczesnej europie czy ameryce a z wolna i japonii). proba zreszta nieudana. genialny akcent nipponistyczny wiec. bo dzis choc napor kultury europejskiej burzy dorobek kulturowy japonii to jednak wciaz, niektore tabu pozostaja. stad tak niechetnie widziane jest dorobkiewiczostwo postrzegane w tym kraju jako niesmaczne zakusy na wybicie sie z wlasnej kasty, z wlasnego miejsca w jakze lubianym przez japoncow shierarchizowanym spoleczenstwie, zupelnie przeciwna wiec sytuacja niz np. w usa. oprocz tego takze swietna gra. szczegolnie pani mieko harady, ktora widac kurosawa sobie upodobal jako kobiete-weza, snujaca intrygi i manipulujaca mezczyznami u wladzy (vide throne of blood takze). jedyne co zaluje, to ze nie skumalem alegorii tsurumaru z ostatniej sceny ze zwojem buddyjskim. no ale moze, kiedys zakumam. poki co za wysoka szkola jazdy jak dla mnie. tak czy siak polecam, film 3 h wiec troche ogladania jest, ale akcja swietnie wywazona z bardziej statycznymi momentami, dzieki czemu nie zanudza jak np. when the last sword is drawn. film powinien usatysfakcjonowac nawet deimossa, ktory dosc wysoko stawia poprzeczke akirze.

Old Post 14-06-2004 02:10
[FPP]krzysiek
w's'kendo

miasto boga

bajerek jakiego sie nie spodziewalem (nie mialem pojecia o czym ten film, nie czytalem zadnych zajawek). taki klimacikowy, ze az milo. i do tego ten swiergoczacy jezyk. i zadnych plastikowych kobiet z okladek czasopism. podobalo sie.

Old Post 15-06-2004 08:23
eunuch
facet bez iai

No i ta scena z omawianiem cieplego banana w dupie... ech, tam w Brazylii to sie umia kochac.

Old Post 15-06-2004 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eunuch Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eunuch Znajdź więcej post'ów przez  eunuch Dodaj eunuch do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eunuch prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eunuch
facet bez iai

Sukces. Polski film z 2003 roku. Wczoraj lecial sobie na TVP2 i zaskoczyl mnie swietna realizacja oraz pomyslem. Nudy tam malo, madrosci sporo, nawet gra aktorska na wysokim poziomie. Taki "off" to ja rozumiem.

Old Post 16-06-2004 01:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eunuch Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eunuch Znajdź więcej post'ów przez  eunuch Dodaj eunuch do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eunuch prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

rzeka tajemnic

doborowa obsada: szon dlugopis, kewin bekon, lorens z arabii morfeusz no i timtiritimtim robins. a rezyseria wschodniegolasu. film jak na amerykanski przystalo z tak wyrazna plenta, ze tylko slepy gluchy niemy sparalizowany kadlubek by nie wyczul. koniec nieco przedluzony. jak mozna sie bylo spodziewac bardzo dobre aktorstwo no i w sumie fajne motywy przewodnie (np. sucza natura zony szona). ogolnie moge polecic jak ktos chce sie zdolowac. ale kino ambitne to to raczej nie jest. moze za duzo sie poprostu spodziewalem... ale jestem pewien, ze 90% ludziom z tego boarda podpasuje jako, ze i mi podpasowal.

Old Post 21-06-2004 23:01
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez eunuch
No i ta scena z omawianiem cieplego banana w dupie... ech, tam w Brazylii to sie umia kochac.

A potem zimną łopatą w ryj...

Old Post 21-06-2004 23:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]krzysiek
bajerek jakiego sie nie spodziewalem

I fajne nieprzewidywalny byl Ktos sie na kogos krzywo spojrzal - zginie za 3min, ktos kogos "szturchnal" - zginie za 2min, ktos do kogos celuje - obaj zgina za 30sek film marzenie

Old Post 22-06-2004 09:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

zownowal mnie gigant z konca filmu co biegnac gubil klapki a juz szedl z reszta smarkow kogos ubic.

Old Post 22-06-2004 11:56
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:10.    Strony (41): « First ... « 5 6 [7] 8 9 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions