Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Humorek
Najbardziej lubię przypalać z:
Ta ankieta została zakończona.
Lufy 7 13.46%
Puszki 1 1.92%
Butli 0 0%
Wiadra 2 3.85%
Fajki wodnej 1 1.92%
Wanny 2 3.85%
z czego innego... 0 0%
NIE pale! 39 75.00%
W sumie: 52 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « First ... « 6 7 [8] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Mazio
Guest

Ginekolog postanowil zmienic zawod... ciagle te cipki... juz mu sie znudzilo.. Zastanowil sie co mogl by robic i wyszlo mu, ze skoro sam sobie samochod naprawia to zostanie mechanikiem. Mial znajomego wlasciciela warsztatu samochodowego.. Przyszedl i powiedzial w czym rzecz..

Wlasciciel mowi - No wiesz stary, ok! Ale ja nie wiem czy ty sie nadajesz... Zostawie Cie z mechanikami i pod koniec dnia oni cie ocenia..

Jak postanowil, tak sie stalo..

Wraca wieczorkiem do roboty, a tu jego mechanicy juz z daleka krzycza - Szefie, przyjmijmy go! Jest suuuuper!!!

- Super, a co on takiego zrobil??

- Sam wymienil w silniku panewki, pierscienie, tloki... oczyscil swiece i ustawil zaplon...

- No tak - zna sie - ale co sie tak podniecacie - przeciez kazdy z was to umie?!

- ALE ON TO ZROBIL PRZEZ RURE WYDECHOWA!!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-09-2003 01:20
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Dlaczego jaskiniowcy ciagneli swoje kobiety za wlosy, a nie za nogi??

zeby nie nabieraly blotA :E:E

Edytowane przez [FPP]Fausto dnia 08-09-2003 o godz. 12:55

Old Post 08-09-2003 03:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

banany power!

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 08-09-2003 09:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

morda bananie

Old Post 08-09-2003 10:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

wole truskafki :>

Old Post 08-09-2003 12:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto
wole truskafki :>

a ja niebieskie pluszaki

Old Post 08-09-2003 17:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
a ja niebieskie pluszaki

Fajne zboczenie :>

Old Post 09-09-2003 13:50
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Raczej infantylnosc

Old Post 09-09-2003 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

w sumie kto wie... jak np dziecku daja same niebieskie zabawki to potem moze miec takie zboczenie i wszystko na niebiesko miec... jak niepowiem kto :E:E:E:E:E

Old Post 09-09-2003 14:35
deathcrush
łobuz

a kto tu na fotce ma niebieskie zaslony i niebieska bluzecke?

Old Post 09-09-2003 17:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
a kto tu na fotce ma niebieskie zaslony i niebieska bluzecke?

Ale to jest na lanparty w bielawie, pozatym nie bluzeczka a koszula, 31337 zawsze chodza w koszulach i luzackich spodniach. A pozatym to mam tylko 2 niebieskie koszule, z czego obie granatowe :E

Old Post 09-09-2003 17:18
rcube
KOSZ

Chyba nikt nie skumal osochodzi z niebieskim pluszakiem?

Old Post 09-09-2003 19:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

nikt

Old Post 09-09-2003 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
nikt
zgadzam sie wpleni w 100% !!! jestenm za
[death] power !!

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 09-09-2003 19:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Chyba nikt nie skumal osochodzi z niebieskim pluszakiem?

Skumal skumal ale to bylo odbicie tematu

Old Post 09-09-2003 21:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

kum kum

Old Post 10-09-2003 13:10
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ale tu SYF robice!
niech bedzie tu tak jak w (c)
kazdy post ktory nie zawiera dowcipow bedzie kasowany przez modow
bo jest masa zbednych postow
nabijacze!

Old Post 10-09-2003 17:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

niezly ten joke Infiego

Old Post 10-09-2003 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Wlazl koles pod prysznic i sie zmyl :|
Wlazl koles do piaskownicy i go sypneli :|

Old Post 10-09-2003 18:42
rcube
KOSZ

Polska 3:0 Szwecja

Drużyna Polski otrzymała trzy punkty walkowerem w związku z nieprzepisowymi rozmiarami rekawiczek bramkarza Szwecji.
Uefa.com 11.9.2003

Old Post 10-09-2003 20:48
deathcrush
łobuz

Old Post 10-09-2003 22:51
nea*1337
Ciota komputerowa

Zima, góry, piździ strasznie, 30cm śniegu, idzie Baca, uszy mu odmarazają, palców nie czuje, a ubrany był bardzo cieńko. No i tak idzie i idzie, patrzy, a tu leży futro. No to wzioł, ubrał, troche cieplej mu się zrobiło, no i idzie dalej w tym śniegu, piździ, zimno, sniegu po kolana, idzie i idzie, patrzy, a tu drugie futro. No to świetnie, pomyślał i ubrał. Już było mu cieplej. Idzie twardo do przodu, krew znowu dochodzi do palców, wróciło czucie w uszach etc. idzie idzie, patrzy, a tu trzecie futro. No zajebiście, pomyślał i ubrał. Opatulił się cały, już mu się całkiem ciepło zrobiło, idzie już spokojnie, śniegu się nie boi, patrzy, a tu stoi taka mała biedna dziewczynka na piżamie samej, i tak mu się jej żal zrobiło, że jak ją jebał, to płakał.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 11-09-2003 09:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Bardzo biedny Icek ze wsi pod Lubartowem miał się żenić za pół roku i z narzeczoną uradzili, że dobrze byłoby mieć bogatego drużbę ( bo to i prezenty drogie i jakie poważanie wśród sąsiadów ). Icek przypomniał sobie, że ma dalekiego krewnego, Mosze w Warszawie, który ma własny zakład krawiecki i spełnia wszystkie powyższe kryteria. Pojechał więc do stolicy, odnalazł krewniaka, z drżącymi nogami wchodzi do jego mieszkania i oniemiał... Piękne meble na wysoki połysk, parkiety, dywany na podłogach i ścianach, pod oknem salonu olbrzymia 2,5 metrowa palma - słowem coś cudownego.
Przedstawia swoją prośbę Mosze'mu a ten odpowiada :

- Widzisz Icek, wprawdzie jesteśmy rodziną, ale ty jesteś taki gołodupiec, że mi wstyd byłoby być u ciebie za drużbę, a już moja Salcia w żadnym razie nie pojechałaby na tą twoją zapchloną wiochę bo ona jest teraz wielka pani i z byle kim się nie zadaje. Przykro mi ale ty się napij u mnie herbaty i zjeżdżaj zanim Salcia wróci z zakupów.

Tak powiedział i poszedł do kuchni robić tę herbatę.

Icek, ze zdenerwowania dostał takiej sraczki, że ledwo może ją utrzymać, rozgląda się wkoło wpada do przedpokoju, otwiera jakieś drzwi patrzy a tam glazury, terakoty, jakieś białe siedzenia, olbrzymia biała miska z kranem... K**wa, myśli Icek tu nie można, wpada znowu do salonu, popłoch
w oczach... jest palma - zerżnął się do donicy, zasypał ziemią i nie czekając już na herbatę wybiegł od krewniaka i wrócił do domu.

Po miesiącu otrzymuje telegram od Mosze'go : Icek ch*j ci w d*pę, zostanę twoim drużbą, tylko powiedz gdzieś ty nasrał, bo my już trzecie mieszkanie zmieniamy.

Old Post 18-09-2003 21:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

Dziewczyna i chłopak chodzą ze sobą od kilku miesięcy. Pewnego piątku spotkali się po pracy w barze. Posiedzieli tam chwilę, a potem poszli do pobliskiej restauracji. Po kolacji wstąpili do jego domu, gdzie zostali na noc.

OPOWIEŚĆ DZIEWCZYNY:

Umówiliśmy się w piątek wieczorem. Kiedy przyszłam do baru, on był w dziwnym humorze; pomyślałam, że to może dlatego, że trochę się spóźniłam, ale nic mi nie powiedział i rozmowa nam się jakoś nie kleiła, więc pomyślałam, że powinniśmy się przenieść w bardziej kameralne miejsce, żeby móc porozmawiać bardziej intymnie. Poszliśmy do restauracji, ale on wciąż był jakiś nieswój i ja próbowałam go rozweselić, ale zaczęłam się też zastanawiać czy to chodzi o mnie czy o coś innego, no i spytałam go o to, i powiedział, że nie, ale wiesz, wciąż nie byłam o tym zbytnio przekonana, w każdym razie w drodze do niego powiedziałam mu, że go kocham, ale on tylko mnie objął i nie wiedziałam już, do cholery, co ma to wszystko znaczyć, no, bo wiesz, on mi nie odpowiedział, ani nic takiego, więc po drodze zastanawiałam się czy chce już ze mną zerwać i próbowałam go o to spytać, ale on tylko włączył telewizor, więc powiedziałam, że idę spać i po dziesięciu minutach przyszedł do mnie i się kochaliśmy, ale on wydawał się jakiś nieobecny i po wszystkim chciałam po prostu sobie pójść i sama już nie wiem, co on sobie myśli, czy to znaczy, że ma inną???

OPOWIEŚĆ CHŁOPAKA:
C#&#owy dzień w robocie. Potem zajebisty seks.

Old Post 25-09-2003 10:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

a teraz z zupelnie innej beczki:

Z ogrodu zoologicznego uciekł Lew i pożarł Jakubowską gdy szła do kiosku po jakieś gazety lub czasopisma. Za swe przewiny trfiła do piekła. Belzebub zastanawia się na rodzajem kary dla niej, w końcu mówi:
- Nabijcie ją na Pol.
- Ale szefie, jest mały Kłopotek, bo Wiatr go przewrócił.
- No to do Kociołka z nią!
- Nie da rady, bo ogień zgasł i czekamy na Łuczywo.
- No to zróbcie coś do ***** nędzy, niech mi się ta baba tu nie Wałęsa!
- Już nie będzie. Rokita ją powiesił za Ziobro.

Old Post 26-09-2003 14:53
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
martinek
Usagi

Motocyklista jadacy z predkoscia 230 km/h zobaczyl przed soba malego
wróbelka na wysokosci twarzy. Staral sie jak mógl, zeby go ominac,
ale przytej predkosci nic sie nie dalo zrobic. Uderzony ptak
przekoziolkowal i upadl na asfalt. Motocyklista, majac wyrzuty
sumienia, zatrzymal sie i wrócil po ptaka. Poniewaz wygladalo na to,
ze wróbelek zyje,zabral go z asfaltu. W domu umiescil go w klatce,
wlozyl do niej troche jakiegos pozywienia i wode w miseczce. Rano
wróbelek ocknal sie. Popatrzyl na wode, popatrzyl na jedzenie,
popatrzył na pręty klatki przed sobą i mówi:
- O kur*a! Zabiłem motocyklistę!

------

Four Chinese, Chu, Bu, Fu and Su decided to emigrate to the US. In order
to
get a visa, they had to adapt their names to american standards:

Chu became Chuck, Bu became Buck.
Fu and his sister Su decided to stay in China

Old Post 26-09-2003 19:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil martinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do martinek Znajdź więcej post'ów przez  martinek Dodaj martinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać martinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Student do studenta:
- Dostałeś ostatnio jakieś wieści z domu?
- Niestety, ani grosza

Old Post 28-09-2003 12:21
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:08.    Strony (8): « First ... « 6 7 [8] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions