Re: Lameriada
quote: Napisane oryginalnie przez |ETC|n0SEk
Tak sobie ogladalem tematy na boardzie i tego qrde nie zauwazylem wczesniej Co do cheatowania to uwazam (jestem pewien bo to moj koles z caffe) ze error nie czitowal ! O tym, ze traper jest melapeciarzem ktory wielkie gowno zna sie na serverach to jush wszyscy wiedza =) Co do gry clanu slizg nic nie mam (chlopaki sie wkoncu naucza), ale co do ich zachowania to kazdy znich sie zachowuje jakby byl conajmniej autystyczny (nikogo przy tym nie obrazajac). Mam ochote teraz ich zbluzgac, ale nie zbluzgam bo jestem dobry chlopaczyna i jush nie przeklinam Jezeli sodomita TRAPPER (***** ci z tego buta) - **** mialem nei przeklinac ale mi nei wyszlo - jeszcze raz napisze cosik na moj clan to go qr** tak zbluzgam, ze mu sie znudzi pisanie gowien na boardzie. Jakis tam koles ze slizgu powiedzial ze to tylko traper napisal a nei caly team. Clan to chyba cala ekipa i kazdy odpowiada za kazdego (tak bynajmniej mi sie wydaje). Przeprosiny to mnei jebia od tego clanu, najchetniej to bym im nasral na klate (moze wtedy cosik zrozumieja). Lamusy.
nosek **** nie pisz na moj klan lamusy
jak bys czytal uwazniej boarda to bys wiedzial ze on na boardzie wystepuje jako trapper a nie jako slizg trapper
wiec zastanow sie co mowisz bo ja na twoj klan na boardzie nic nie napisalem
wiec i ty nie pisz
peace & love
robmy dzieci a nie wojny
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|