kurde.....
a co do serwera to musze sam spytac...malej niema w domu..a ona sama sie laduja na wolfa....ja niestety spalem i mala po tym, zajsciu mnie budzi i mowi "tato pionek powiedzial slowo na W" mowie jakie a ona "***********"
niechodzi mi tylko o pionka ale o inne dzieciaki ktore graja w wolfa i tez pewnie sa tak bluzgane...ja jako "grajacy" ojciec bede tepil takie zachowanie..
pobluzgac to se mozemy w nocy albo w znanym gronie...a nie z dzieciakami.....
osobiscie spotkalem sie tez z taka sytuacja: mianowicie wczoraj tj.piatek gram sobie na mapie depot jako allies .
axis dzielnie sie bronili w pociagu.....no to polecialem z flamerem i spalilem 3 axisow (po stronie axis gral klan na litere T..)....co zrobili axis...hmmmmmmm vote kick viking...za co ??? za to ze ich sfragowalem.?????niebylo zadnego TK !!!!!
Pionek raz gralem jako "priest" tak dla jaj i tez miales dziwne wejscia.....dziwnie umilkles gdy zmienilem nick na prawdziwy...
ale mi to wisi....mam swoje lata..ale szanuj dzieciaki..bo tego ci niewybacze!
a.....po tej akcji z wypier.... pionek znikl..ale byl bloober...gdy mu to powiedzialem stwierdzil " pionek lubi dziewczyny ..nie tak jak ty..." dziwny sposob okazywania sympati....
AP 6,2
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|