Re: P12 to ŚWINIE nie grajcie z nimi NIGDY NICZEGO !!!
quote: Napisane oryginalnie przez SadamHusain
To ja wasz =GryNet=Elvis666 !! To moja wypowiedź a nie Saddama wiec słuchajcie :
Rozegralismy mecz z P12. Mecz rozpoczął sie w jak najbardziej towarzyskiej atmosferze. Klan P12 stawił sie w miare punktualnie i my z małym opóźnieniem dotarlismy na server. P12 zakceptowało warunki całego spotkania wiec nie było przeszkód w rozpoczeciu. Graliśmy w nowym niedotartym jeszcze składzie i do tego po 6 specjalnie na proźbe rr, gdyż naszym standardem jest gra po 5. Ele eh przeciwnik wątły jedziemy . Wygraliśmy wynikiem 21 do 9 co i tak uwazam za porazke i moge wyminić około 6 karygodnych błedów mojego zespołu spowodowanego ciagłym docieraniem sie składu. Zegnając sie z naszymi przeciwnikami usłyszeliśmy od rr :
" HEHE NIE ZATWIERDZIMY WAM WYNIKU PRZEGRALISCIE"
Co za debil, cały jego team był zaskoczony co wyraził wielkim lol. Ale jak za klanlider ma sie takiego cwela to nie ma sie co dziwić.
A teraz do ciebie rr :
Skasuje cie jak tylko znajdziesz sie w moim zasiegu.
A co do konfliktu to spoko mamy demka i pokazemy sedzią że zgodziłeś sie i rozegrałeś całe spotkanie wiedząc że riggs i spider nie są powiązani ze swoimi ksywkami w BRO.
I co na to clanbase "Mecz rozpoczęty musi być kontynuwany i team przeciwny rozpoczynając spotkanie zgadza sie na warunki w jakim ono sie odbywa". A co do riggsa i spidera to ja ich dodałem przed naszym spotkaniem i nie wiem o co chodzi.
Wiedziałem już po pradze że jesteś marnym padalcem ale teraz to ci wysune i to prosto w te twoje krzywe kły. Pamietaj to i weź me słowa do siebie, bo jak cie spotkam to nie bedzie rozmowy.
Do zobaczenia w Aleksandrowie mam nadzieje że bedziesz .
Ode mnie z gralni nawet PL by was pojechało i od dziś bedziemy ściemniać. I nie zdziw sie jak mało znany ci klan grając podobnie jak my pojedzie was ponownie . Macie przerąbane bo jak wam sie w twarz prawde podaje to nie tylko ściemniać umiecie i migacie sie. Przecież zaden problemem było przed meczem powiedzieć o co ci przygłupie chodzi. No ale wtedy mógłbym ich dodać i jak byście przegrali to byście te cenne punkty stracili. No a z drugiej strony jak byscie wygrali to heh słaby grynet i jeszcze dwuch z BRO posuneliśmy ha ale jestesmy super no dawac te punkty.
Dam wam punkty, wy na koniec tej zakichanej tabeli spadniecie, już ja was dopilnuje.
Ludzie z P12 to do was, czy zgadzacie sie z decyzją tego pajaca. Czy uważacie że punkty są aż tak ważne żeby sie w tym klanie szmacić. Mając taką sciere za klanlidera wstydziłbym się pod P12 grać, pamietajcie że to jest zabawa, i przedewszystkim tak należy to traktować. Grając miałem wrażenie że mecz przebiegał w miłej atmosferze, żaden z moich graczy nie wyraził usmieszkiem czy choćby komentarzykiem jakiejś waszej nieudanej akcji. Nacisk własnie olbrzymi stawiam na fair play i uprzedzam graczy że jak tylko mi obrazi tekstem przeciwnika czy choćby wyniesie sie ponad oponentów w cymbał oberwie że aż mu sie laser z myszki w oczach zaświeci , i nigdy czegoś takiego nie zrobił bym na koniec spotkania swym przeciwniką. Czasy zibiego i luka mineły i dziś grynet gra swoje nie komentując gry innych a przedewszystkim stara sie uprzyjemnić gre dając przeciwnikowi do zrozumienia że uczymy sie czegoś wspólnie.
P.S. P12 dostało 21:0 (hyba ) i najgorszy z nich był rr którego ubiłem ze 40 razy na 35 spotkań, te pieć to rykoszet na którego sam właził." Co za noc już druga osoba mi dzisiaj wpadła pod młotek "
Fani to dla was
Clanlider
=GryNet=Elvis666
Cafe Domaniewska 17 02-633 Warszawa Tel - 849-98-49
Zapraszam !
ehh...
i spider znowu w grynecie i jeszcze riggs
bez nich pewnie by przegrali
a co do reszty to sie nie wypowiadam bo nic nie wiem
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|