Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > MLCS - [JdP] vs. [nH]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[JdP]Heihachi
Guest

MLCS - [JdP] vs. [nH]

Wczoraj wieczorem miałem "przyjemność" rozegrania meczu Małej Ligi CS (http://www.mlcs.prv.pl) [JdP] vs. [nH]. Zacznijmy od tego, że mecz rozpoczął się z kolosalnym opóźnieniem, ale to chyba normalka w tego typu spotkaniach. Mieliśmy z jakieś 7-8 osób, natomiast gości z nH było 4... Rozpoczęliśmy więc z pewną przewagą (było umówione 6/6), w między czasie niektórzy wylatywali z serwera. Ale o tym później...

Cały czas przed meczem skarżyliśmy się na warunki techniczne serwera, jednak bez skutku. Pingi wachały się od 100 (to absolutne minimum!) do 1200 (!!!). Admin ([sir] Fr4z1er| - czy jakoś tak...) nic sobie z tego na początku nie robił, wreszcie po długich staraniach było głosowanie. Mieliśmy wolny serwer, gdzie można było grać. Klan nH jednak nie wyrazieł zgody na zmianę serwera (czyli woleli grać przy tym pingu!), a admin się z nimi zgodził!!! To jeszcze nie koniec wrażeń...

W trakcie meczu zostaliśmy wykopywani z serwera za (uwaga, uwaga...) r_drawviewmodel 0!!! Po trzecim kicku dostałem bana na serwer i mecz dokończono już beze mnie... Po prostu paranoja! Admin pewnie nawet nie wiedziedział co to jest (biedne dziecko), ale dawał kicki bo PB pokazywał... Jeszcze tamten klan wyzywał nas przez to od cziterów!!! LOL!

Mimo tego wszystkiego mecz zakończył 4:0 dla nas. Przy normalniej grze pewnie nawet nie ruszyli by się z miejsca.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-11-2001 15:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

No i?
Niesamowite, a chwaliles sie juz na boardzie cs.pl? Pewnie nie bo nie dziala, ale radze sie pochwalic, pokonaliscoie w koncu elite polskiego cs. Jestescie niesamowici. A wogole czitowaliscie i wynik sie nie liczy. PB pokazuje, ze czit to znaczy, ze to jest czit i nie mow mi ze sie myle, bo ja swoje wiem! Jestescie po prostu cziterzy i tyle i nic was nie usprawiedliwia. A niedlugo bedziesz mial bana na wszystkich dobrych serwerach za czitowanie! Ja ci tu dam r_drawviewmodel 0 to skandal!

Old Post 11-11-2001 18:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

Destructor: He, he... LOL

Z tą ligą to był niezły pomysł, szkoda tylko że nie wziął się za nią ktoś bardzej profecjonalny. The BORG (wielki "góru" ligi) pewnie konfiguruje CS'a z menu i gra na strzałkach.

Old Post 11-11-2001 19:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Nie mam tera czasu ... Destructor co ty piszesz ?!?!? r_drawviewmodel 0 = czit ? HaHa, oj lolq

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 11-11-2001 19:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Destro tak na cs.pl sie juz chwalili

co do reszty ROTFL

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 11-11-2001 19:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
Nie mam tera czasu ... Destructor co ty piszesz ?!?!? r_drawviewmodel 0 = czit ? HaHa, oj lolq

oj nemesis nemesis jie chce mi sie tlumaczyc nawet, ze czesc tego posta byla pisana zartem lolq PEACE 4 EVER

Old Post 11-11-2001 20:11
DeStRuCt0r
Guest

Sorry NEMESIS NEMESIS powinno byc napisane, bo jeszcze pomyslisz, ze Cie nie szanuje i co bedzie ?

Old Post 11-11-2001 20:12
Wania
-w-

Re: MLCS - [JdP] vs. [nH]

quote:
Napisane oryginalnie przez [JdP]Heihachi
Wczoraj wieczorem miałem "przyjemność" rozegrania meczu Małej Ligi CS (http://www.mlcs.prv.pl) [JdP] vs. [nH]. Zacznijmy od tego, że mecz rozpoczął się z kolosalnym opóźnieniem, ale to chyba normalka w tego typu spotkaniach. Mieliśmy z jakieś 7-8 osób, natomiast gości z nH było 4... Rozpoczęliśmy więc z pewną przewagą (było umówione 6/6), w między czasie niektórzy wylatywali z serwera. Ale o tym później...

Cały czas przed meczem skarżyliśmy się na warunki techniczne serwera, jednak bez skutku. Pingi wachały się od 100 (to absolutne minimum!) do 1200 (!!!). Admin ([sir] Fr4z1er| - czy jakoś tak...) nic sobie z tego na początku nie robił, wreszcie po długich staraniach było głosowanie. Mieliśmy wolny serwer, gdzie można było grać. Klan nH jednak nie wyrazieł zgody na zmianę serwera (czyli woleli grać przy tym pingu!), a admin się z nimi zgodził!!! To jeszcze nie koniec wrażeń...

W trakcie meczu zostaliśmy wykopywani z serwera za (uwaga, uwaga...) r_drawviewmodel 0!!! Po trzecim kicku dostałem bana na serwer i mecz dokończono już beze mnie... Po prostu paranoja! Admin pewnie nawet nie wiedziedział co to jest (biedne dziecko), ale dawał kicki bo PB pokazywał... Jeszcze tamten klan wyzywał nas przez to od cziterów!!! LOL!

Mimo tego wszystkiego mecz zakończył 4:0 dla nas. Przy normalniej grze pewnie nawet nie ruszyli by się z miejsca.

Pomyslcie .. nie lepiej bylo poprostu opuscic server i napisac do organizatora ligii, ze mecz mial sie odbyc w karygodnych warunkach ... klan nH stawil sie w za malej liczbie graczy, aby pojedynek toczyl sie 'normalnie', a zachowanie administratora przekraczalo wszelkie dopuszczalne normy

Old Post 11-11-2001 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

wydaje mi sie ze to nie miejsce na tego typu rozmowy, moze jak byscie stali na wyzszym poziomie, ale wiekszosc nie zna was i maja to gdzies, jak mi wiadomo to mala liga ma swoj board i tam kieruj swoje zale. z reszta jak prowadzi ja jakis debil, ktory uwaza ze drawm 0 to cheat to lepiej zrezygnujcie i zapiszczcie sie do clanbase.

Old Post 12-11-2001 06:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:40.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions