RE: Kulturka na serverach
Zobaczylem taki topic na forum Wolfa, pomyslalem ze tutaj tez sie przyda...
Robiac filmik o UT przegladalem demka i nagrywalem akcje ladne. Zauwazylem jak ja sam i inni gracze duzo klna, bluzgaja sie, krzycza, narzekaja... Hmmmm. Cos jest nie tak z nami panowie. Ja uwazam sie za czlowieka spokojnego, tymczasem na serverach zawsze leje przeklenstwami i narzekaniami. I mowiac o sobie mowie takze o wielu innych graczach. Nie zastanawiam sie wlasciwie dlaczego w czasie gry jestem tak podatny na takie rzeczy, ale trzeba to zmienic. Proponuje nam wszystkim probe zrobienia fajnego klimatu na serverach. A wiaze sie to z:
a) klutura osobista czyli brakiem przeklenstw i wulgaryzmow
b) nie wyklinaniem sie nazwajem za trafione heady, lagownie itp... w koncu to nie nasza wina ze mamy lagi czy ze trafilismy w head celujac zupelnie gdzie indziej...
c) zmniejszeniem narzekan. Przeciez UT to dopiero beta malego modu, ktory sie tak silnie rozrosl. Ma pelno bledow i jeszcze dlugo bedzie mial duze bledy, to amatorski dodatek do gry, jeszcze na dodatek nie pelny, wiec czego mozna oczekiwac? Giera kool ale bledy ma.
Jezeli zgadzacie sie ze mna i zaczynajac ode mnie konczac na sobie chcecie wprowadzic wieksza kluture bycia na serverach to prosze odpowiedzcie tutaj. Wiadomo ze nie bedzie 100% kulturki, ale mozna to ograniczyc. Jak czasem father patrzy sie chwilke jak gram i co chwile sa texty -spier.., kur..., chu... to az mi sie glupio robi mowiac potem ze to moi kumple tak klna, a myslac ze ja robie tak samo... Trzeba byc chyba doroslejszym takze pod wzgledem kulturki na serverach,
mail - [email protected]
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|