Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > RE: Kulturka na serverach
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sxl
Want some?

RE: Kulturka na serverach

Zobaczylem taki topic na forum Wolfa, pomyslalem ze tutaj tez sie przyda...

Robiac filmik o UT przegladalem demka i nagrywalem akcje ladne. Zauwazylem jak ja sam i inni gracze duzo klna, bluzgaja sie, krzycza, narzekaja... Hmmmm. Cos jest nie tak z nami panowie. Ja uwazam sie za czlowieka spokojnego, tymczasem na serverach zawsze leje przeklenstwami i narzekaniami. I mowiac o sobie mowie takze o wielu innych graczach. Nie zastanawiam sie wlasciwie dlaczego w czasie gry jestem tak podatny na takie rzeczy, ale trzeba to zmienic. Proponuje nam wszystkim probe zrobienia fajnego klimatu na serverach. A wiaze sie to z:

a) klutura osobista czyli brakiem przeklenstw i wulgaryzmow
b) nie wyklinaniem sie nazwajem za trafione heady, lagownie itp... w koncu to nie nasza wina ze mamy lagi czy ze trafilismy w head celujac zupelnie gdzie indziej...
c) zmniejszeniem narzekan. Przeciez UT to dopiero beta malego modu, ktory sie tak silnie rozrosl. Ma pelno bledow i jeszcze dlugo bedzie mial duze bledy, to amatorski dodatek do gry, jeszcze na dodatek nie pelny, wiec czego mozna oczekiwac? Giera kool ale bledy ma.

Jezeli zgadzacie sie ze mna i zaczynajac ode mnie konczac na sobie chcecie wprowadzic wieksza kluture bycia na serverach to prosze odpowiedzcie tutaj. Wiadomo ze nie bedzie 100% kulturki, ale mozna to ograniczyc. Jak czasem father patrzy sie chwilke jak gram i co chwile sa texty -spier.., kur..., chu... to az mi sie glupio robi mowiac potem ze to moi kumple tak klna, a myslac ze ja robie tak samo... Trzeba byc chyba doroslejszym takze pod wzgledem kulturki na serverach,

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-12-2001 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jagged
dr JAGODA

Thumbs up Re: RE: Kulturka na serverach

Dokladnie tak samo uwazam nie dosc ze bluzgaja juz dzieci 13-14 lat to my starsi dajemy sie czesto w to wciagnac a potem mlodsi biora z nas przyklad i kolko sie zamyka Tak wiec panowie wezmy sie w garsc i zacznijmy zachowywac sie jak ludzie a nie jak dzikusy. Pokazmy ze polski jezyk to nie tylko qr.. i spier.. . Ja osobiscie dolaczam sie do akcji tepic hamstwo SXLQ nie jestes sam!!!

Old Post 20-12-2001 23:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil jagged Kliknij tutaj by wysłać e-maila do jagged Znajdź więcej post'ów przez  jagged Dodaj jagged do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać jagged prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

zagadzam sie z wami. Potem dajecie taki przyklad bloodowi czy neo a potem oni klna jak nie wiem. Wiec trzeba sie zachowywac!

Old Post 21-12-2001 06:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

...............#@%$#%$%!!!!

...dwie sprawy za jednym zamachem ;-)) (kiedy komuś kultury brak (a to troche się jush normą staje) to go nie wychowacie):
-można banowac, olewać łosiów, którzy przeginają...troche to uciążliwe, ale może jakiś efekt będzie,
-inna rzecz, co zrobić kiedy lag/kac/Grucha ...albo inny kataklizm (niepotrzebne skreślić ;-))) załatwia nas beznamiętnie dwudziesty raz, a ciężka mać sama lezie na usta (jeśli Pyziaty rzuca bluzgiem w czasie gry (co w życiu poza komputerowym raczej mu się nie zdarza) to wiem, że to moja wina, bo jak się wq**** to sam...^%$^%&^!!!
Od miecha gdzieś wprowadziłem RUŁZ, czyli " restrykcyjne używanie łosia zastępczego" - teraz RUŁZ RULEZ ;-))) zamiast maci rzucam łosiem. Mnie to pomaga, bo się jakoś mniej denerwuję, a nerwy nie pozwalaja trafić nawet w stodołę....więc rzucam "Wy łosie, na Alaskę kopulować!!!", albo "co za łoś psuje mi rank" i jakoś lepiej niż kiedy ciężko klnę...tyle że nie zawsze wychodzi.....

Y.

Old Post 21-12-2001 06:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

hehe spoko pomysl

Old Post 21-12-2001 08:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Post hmmm

i yaro i sxl macie racje... nie wychowacie ludzi grających w ut(mnie tesh) a po za tym to jak ktoś ma np. zły dzień w szkole albo w pracy to nic mu nie pomoże i będzie sie denerwował jak cho.. tzn. łoś w tym tygodniu klnąłem i waliłem w biurko jak nie wiem bo jkoś miaem baaardzo zły tydzień (booda i inne...)
chyba sie umówie z doktorem jagodą na wizyte ...
ale wracając do tematu to trzeba nad sobą zacząć panować bo u mnie tesh jak czasami fadeer patrzy i wszyscy bluzgają równo to mi sie głupio robi bo się nawalam z gościem o xywie "Liz Chu.ja" i mi wywala "you hit Liz Chu.ja(bez kropki ) in the liver" i głupio jak cholercia...

Old Post 21-12-2001 11:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

HEHE

Powiem tylko jedno.
NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ!!!

GrEaTEyE

Old Post 21-12-2001 12:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

Unhappy

Troche mi wstyd bo rzeczwyscie podczas gry klne jak szewc albo jak taxówkarz (tym gorzej) w zasadzie bylo to robione nie swaidomie w wylewach zlosci jak wywalilem w goscia 2 magazynki a gosc na to leje bo ma ping 999 i go kule sie nie imaja (wyolbrzymienie) normalnie tak nie mysle ale teraz bede sie starac wymieniac wyrazy na np:
chole.. = dżuma
qr... = szanowna pani
itp.

Old Post 21-12-2001 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

brawo Fatal ;-)))

...dorzuć jeszce coś, zapowiada się ql ;-)))))

Old Post 21-12-2001 19:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: brawo Fatal ;-)))

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
...dorzuć jeszce coś, zapowiada się ql ;-)))))

hyhy to przetlumacz nam cos takeigo:
glupi ci.ul - ......... ?
pizd.a - .......?

rzadko rzucam miechem na serweraach(w real'u wogule), ale staje sie to powolutku problemem, bo zaczynam coraz czesciej uzywac nieodpowiednich slow co wiarze sie z nerwowa gra
hyhy tylko przetlumacz w miare normalnie bo rzucac pochwami albo penisami hyhy to nie zbyt sensowne

Old Post 21-12-2001 20:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

Wink

piz.. = otwór
glupi ciu. = glup kijek
idiota = osoba ktora nie udziela sie w życiu społecznym np. nie bierze udziału w wyborach. Pochodzi od idiotos z łaciny ze starożytnego Rzymu.

Old Post 21-12-2001 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

no nieeee

qrded nie wiem gdzie dać tego posta... tu czy znowu do "COOLNETU" ale dam go tu
wiem że klnięcie na serverach nie ma sensu ale teraz to tak bluzgałem że szkoda gadać... i o to w tym chodzi że czasami nerwy tak puszczą jak np. ping skacze od 50 do 500 i cały czas się spada i ma się -2, -3 itd. ... mnie to jush dżuma bierze jak mam ping od 50-500 (nie wiem jak jagged wytrzymuje) i po prostu wychodze z serverq i słucham muzy bo to mnie najbardziej uspokaja, no i dotego czytam i odpisuje na 4um bo jak mam -3 po 15minutach to jush sie załamuje... a po zaz tym co jest ciekawego w grze gdzie obraz Ci skacze jak stopklatki i nie widzisz gdzie idziesz i do tego jeszczez spadasz po każdym wysokim skoku
granie na lagach komletnie nie ma sensu

Edytowane przez GuriaS dnia 10-01-2002 o godz. 21:09

Old Post 21-12-2001 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jagged
dr JAGODA

Thumbs down AAAAAAAAAAAA

Jak ja wytrzymuje ? JAK JA WYTRZYMUJE?? Ja nie wytrzyuje qrna i pograc se nie mozna i wez sie nie zdenerwoj. Co prawda mnie to do bluzgow nie doprowadza (bo ja nie bluzgam ej nie smiac sie naprawde, no moze raz, czy dwa na siorke) Ale mam nadzieje ze sie cos z netem zmieni bo to naprawde moze do nerwicy doprowadzic.

Old Post 21-12-2001 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil jagged Kliknij tutaj by wysłać e-maila do jagged Znajdź więcej post'ów przez  jagged Dodaj jagged do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać jagged prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

Angry ehh

jagged na ping nic nie poradzisz (ja jeszcze mniejszego niz 100 nie mialem) trza zacisnac zeby ...
ale kulturka to wczoraj byla zajebista na coolenecie ... (az szkoda slow)
ludzie "czil ałt" to tylko gra
... i jeszcze jakis gosc mnie ruga za to ze mowie mu zeby przestal rugac no szczyt ...

Old Post 22-12-2001 09:10
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

To rzeczywiscie dobry pomysl zeby zamiast przeklenstw uzywac jakies podobne z znaczeniu wyrazy. Np zamiast ku... mowimy Pani lekkich obyczajow. przy okazji zrobi sie smiesznie nas erverach Ja juz ide sobie takie cosik zbindowac

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 22-12-2001 10:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Cool ...

ja jush tak próbowałem ale jak ktoś ma zły dzień albo złu (c)humor to i tak zaaklnie... tego sie nie da uniknąć niestety :-/

Old Post 22-12-2001 22:40
Silencer_2100
o_O

Ja w realu wogole nie klne... dziwne, ale czasami gdy gram w UT i mi naprawde zle idzie, czasami przeklne chociaz samemu o tym nie wiem... qrde, to sie cholera udziela

PRECZ Z PRZEKLENSTFFAMI!

A member of r3ssurection.
http://www.q3arena.gry.wp.pl
Mapper, newswritter...

Old Post 22-12-2001 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silencer_2100 Znajdź więcej post'ów przez  Silencer_2100 Dodaj Silencer_2100 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silencer_2100 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

Angry za malo ***** *****

jest godzina 10.48 wlasnie w tej chwili na coolnecie gra kilka osob,a wsrod nich sa dwaj znani i szanowani gracze (o ksywach *****mac.r3 i *****mac_jebanamysz - prawdziwych tym razem nie podam) ktorzy chyba powinni swiecic przykladem A NIE CO CHWILA RZUCAC KUWAMI I WUJAMI (do wuja) sorki za uniesienie ale juz nie wytrzymuje, sam naleze do osob klnacych jak szewcy (jagged potwierdzi) ale jak sie umawiamy ze nie klniemy na serwie to nie klniemy i sam sie chamuje i wychodzi mi to narazie z niezlym skutkiem
obiecuje ze jak ktos bedzie rugal to bede umieszczal jego ksywke z tekstem obok na forum :-P (moze to cos da ...)

Old Post 27-12-2001 09:55
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

veneoth

zobacz... mnie na przyqad cholera bierze jak sie rano budze, włączam kompa a u mi mysz nie działa, wszystko sie wiesza to jush ledwo sie powsztrzymuje od walenia młótkiem w klawiature bo mnie mój komputer tak wnerwia że czasami (jush musi być baardzo żle) ide oglądać TV bo nie mam zamiaru tego naprawiać... po za tym kultura np. na qlnecie jest bardzo żadko bo albo jakiś POLAK (ja tesh) bedzie wqrzony na coś albo jakiś niemiec lub anglik bedzie sypał słówkami typu FUCK i tego sie ie upilnuje... jak są klanówki to rozumie, wtedy moim zdaniem powinna być kultura "całkowita" i sie nie powinniśmy wqrzać że jeden albo drugi mojego teamu mnie zabiłł...
ps1. przyzjneje sie że *****mac_jebanamysz.r3 to byłem ja...
ps2. sorry za tą xywe, postaram sie takiej niedawać...
ps3. wie ktoś z jakiej strony mozna ściągnąć stery do myszy logitecha???

Old Post 27-12-2001 10:16
veneoth
Guest

Arrow sterki do logitecha

ja przedwczoraj sciagnolem najnowsze stery do mych logitecha (ze stronki w stanach) znaczy mouseware9.41.cos.tam jak chcesz moge ci podeslac (prawie 4 MB)
moze w ten sposob przyczynie sie do ograniczenia rugania na coolnecie

Old Post 27-12-2001 10:28
GuriaS
Breathe

Talking jejeje

to wyślij mi na mejla plz... [email protected]

Old Post 27-12-2001 10:43
capone
+SG+SkUbAnY

Talking

kurde ale wy macie problemy z tymi przeklenstwami wszystko jest dla ludzi nie zamkna cie za to ze przeklinasz dla mnie osobiscie to zaden problem jak ktos przeklnina czy w zyciu czy na serwerze bo sam tak robie i nie bede tego zmieniac bo mi z tym dobrze a wy w tym momencie jak wstydzicie sie przeklinac to nie wiem przeciez nawet najporzadniejsi ludzie przeklinaja bo np. z przeklenstwami jest smieszniej chodzi tylko o to zeby nie przeklinac bez sensu a nie ze jak masz powod to albo milczysz albo uzywasz glupich okreslen osmieszacie sie w tym momencie ale to tylko moje zdanie a moze i nie tylko nara pozdrowki

Old Post 31-12-2001 01:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez capone
kurde ale wy macie problemy z tymi przeklenstwami wszystko jest dla ludzi nie zamkna cie za to ze przeklinasz dla mnie osobiscie to zaden problem jak ktos przeklnina czy w zyciu czy na serwerze bo sam tak robie i nie bede tego zmieniac bo mi z tym dobrze a wy w tym momencie jak wstydzicie sie przeklinac to nie wiem przeciez nawet najporzadniejsi ludzie przeklinaja bo np. z przeklenstwami jest smieszniej chodzi tylko o to zeby nie przeklinac bez sensu a nie ze jak masz powod to albo milczysz albo uzywasz glupich okreslen osmieszacie sie w tym momencie ale to tylko moje zdanie a moze i nie tylko nara pozdrowki

Ta, juz cie widze w roli ojca, ktory powie tak samo dzieciom i tak samo bedzie sie przy nich zachowywal. Ja nie mowie zeby robic z ludzi aniolkow, tylko zeby byla wieksza kulturka na serverach, jak nie chcesz byc kulturalny i wyadawac sie inteligentniejszym czlowiekiem to nikt nic nie wymusza na Tobie...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 31-12-2001 10:17
-v3-kiler
death warior

Thumbs down Co do kultury

Zgadzam sie troche z SXL-em i troche z Capone , nie chodzi mi o to zeby klnac tylko zeby nie wprowadzac tych (powiedzmy sobie szczerze) dosyc smiesznych nazw . Jezeli jakis niemiec wchodzi na nasz serw i nie umie nic po polsku to jak w co drugim slowie widzi kur.... to nawet on domysli sie ze to jest przeklenstwo. Ja proponuje zeby na serwach wogule nie klnac albo wprowadzic jakies "delikatniejsze" slowa (tak jak np. Yarecki ze swoim losiem , on nikogo nie wyzywa wulgarnie a wyraza to o co mu chodzi).
Moja rada:
Jezeli ktos ma zly ping i ma rzucac maciami z tego powodu to niech pójdzie w szachy pogra to moze mu przejdzie

Old Post 01-01-2002 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: Co do kultury

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-kiler
Zgadzam sie troche z SXL-em i troche z Capone , nie chodzi mi o to zeby klnac tylko zeby nie wprowadzac tych (powiedzmy sobie szczerze) dosyc smiesznych nazw . Jezeli jakis niemiec wchodzi na nasz serw i nie umie nic po polsku to jak w co drugim slowie widzi kur.... to nawet on domysli sie ze to jest przeklenstwo. Ja proponuje zeby na serwach wogule nie klnac albo wprowadzic jakies "delikatniejsze" slowa (tak jak np. Yarecki ze swoim losiem , on nikogo nie wyzywa wulgarnie a wyraza to o co mu chodzi).
Moja rada:
Jezeli ktos ma zly ping i ma rzucac maciami z tego powodu to niech pójdzie w szachy pogra to moze mu przejdzie

Taaa, a grajac w szachy wymysli jakies fajne taktyki Ottar wieza bije pionka sxl-a

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 01-01-2002 22:11
GuriaS
Breathe

Talking jejeje

od teraz mam nowego binda... nie na przekleństwa tylko na: "To był piękny strzeł. Życzze jeszcze celniejszych w moją głowe."
tak więc teraz będe starał sie tego używać, a na lagi zrobie jeszczez jednego binda ... to jest dobry sposób bo można sie przy takich (śmiesznych) wypowiedziach rozbawić, poprawić (c)humor, a klnąc jeszcze bardziej się wqrzamy

Old Post 01-01-2002 22:36
-v3-kiler
death warior

Talking do Sxl-a

SXL ty w 10 sek wymysliles taka taktyke a pomysl jaka mozna wymyslic przez 2h i od razu poziom adrenaliny ci spada i jestes szczesliwy , ze nic cie nie laguje , proponuje zrobic jakis bind , ze jak sie go bedzie uzywac to autmatycznie wyskakuje ci szachownica np. w ksztalcie Docks lub Abbey

Old Post 01-01-2002 23:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

Szachy ;-))

...tu o kulturce, a mnie jakieś dziwne skojarzenia przychodzą do łba ;-))

Szachy to (czasami ;-))) niezła rzecz, bo raz bije sie konia, ale czasem posuwa królową ;-)))

...więc pomysł Kilera nie jest zły, no nie???

czego i Wam w nowym Roku życzę ;-)))

Y.

Old Post 02-01-2002 07:45
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Thumbs down No i macie...

Dzisiaj grając na qlnecie na planszy swim doczytałem się zbereźnych słów rzuconych w moją stronę przez piotra5a!
przeczytajcie na tym screenie od początku do końca co pisze w konsolce!

GrEaTEyE

Old Post 10-01-2002 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: No i macie...

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Dzisiaj grając na qlnecie na planszy swim doczytałem się zbereźnych słów rzuconych w moją stronę przez piotra5a!
przeczytajcie na tym screenie od początku do końca co pisze w konsolce!

Bravoo dla gr8eye za przylapanie piotrasa na goracym uczynq. Juz od dawna tak jest, piotras wyzywa wszystkich od idiotow lamerow itp a jak sie na niego to samo powie to zaraz sie komus skarzy, przyjdzie sxl czy ktos z r3 i zaraz slychac txt a on na mnie to i tamto ... wyszlo na jaw jak na prawde jest

Old Post 10-01-2002 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:22.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions