Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Operation Flashpoint > Kupię oryginalnego OFa
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Vooplayer
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Qba
Vooplayer kupujesz gry w hipermarkecie ?
Komputer masz z kiosku ruchu?

Teraz to mnie z nóg zwaliłeś...

Chodzi ci o miejsce zakupu czy o to że kupiłem oryginał?

Jeśli o to pierwsze to nie widzę różnicy gdzie kupuję - dobre gry kupowałbym nawet w Caritasie, gdyby je tam sprzedawali.
Jeśli o to drugie, to wole kupić jeden oryginał (choćby raz na kwartał) gierki która jest tego warta - OF na pewno jest - niż przynosić pięć piratów tygodniowo od ruskich jak jakiś 13-latek, który co dwa dni musi miec nową gierkę.

Skumał?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-04-2002 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vooplayer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vooplayer Znajdź więcej post'ów przez  Vooplayer Dodaj Vooplayer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vooplayer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qba
~H^H~

Talking

Nie bierz tak wszystkiego na powaznie!Spoko tylko zartowalem.
A poza tym tez mam orginalnego OF-a i se to cenie.I jak tak czesto bede gral jak gram to se kupie nowa plytke (rez orginal)

Old Post 08-04-2002 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qba Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qba Znajdź więcej post'ów przez  Qba Dodaj Qba do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qba prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vooplayer
Skilled (Knight)

quote:
Nie bierz tak wszystkiego na powaznie!Spoko tylko zartowalem.
A poza tym tez mam orginalnego OF-a i se to cenie.I jak tak czesto bede gral jak gram to se kupie nowa plytke (rez orginal)

Dobra, też sorry... Uniosłem sie jak poduszkowiec...Nerwy to głupota, najważniejsze, że obaj lubimy OF-a

Poza tym mogłem se nie żartowac z tego Dragunowa

Edytowane przez Vooplayer dnia 08-04-2002 o godz. 17:54

Old Post 08-04-2002 17:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vooplayer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vooplayer Znajdź więcej post'ów przez  Vooplayer Dodaj Vooplayer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vooplayer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vooplayer
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Vooplayer

Bez przesady z ta ceną - kupiłem OF w hipermarkecie za 89 złotych. Jeszcze miesiąc, dwa i bedzie kosztować ze dwie dychy mniej.

Głupio cytować samego siebie ale trafiłem - jak podało Wirtualne Imperium Gier cena OF zjechała do 59 złotych. Qrcze, szybciej niż się spodziewałem.

Old Post 13-04-2002 21:15
Qba
~H^H~

quote:
Napisane przez Czacha
Nie pamietam, ale ten nowy podatek spowoduje wzrost cen gier/programow o 20%.. :-(

quote:
Napisane przez Vooplayer
...cena OF zjechała do 59 złotych.

Co jest grane? Krecicie cos w zeznaniach. Jeden nas straszy ze ceny ida w gore a tu drugi wyskakuje z obnizka. Moze uzgodnicie jedna wersje wydazen

Old Post 14-04-2002 00:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qba Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qba Znajdź więcej post'ów przez  Qba Dodaj Qba do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qba prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vooplayer
Skilled (Knight)

quote:

Co jest grane? Krecicie cos w zeznaniach. Jeden nas straszy ze ceny ida w gore a tu drugi wyskakuje z obnizka. Moze uzgodnicie jedna wersje wydazen

Na podatkach sie nie znam, wiem tylko że IMGroup obniżyło cenę
OF do 59 złotych (choć pewnie wiele sklepów długo jeszcze bedzie wciskać ją ludziskom za 99).

Old Post 14-04-2002 12:13
Czacha
[HMC-CP]

Obnizka cen gry, ktora nie jest juz nowoscia nie jest niczym niezwyklym. Co do podatku.. obejmuje on rowerki, lyzwy, sanki... gry.. zabawki niektore... ale nie jestem w stanie czegos wiecej powiedziec na ten temat.

Old Post 14-04-2002 12:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Czacha Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Czacha Znajdź więcej post'ów przez  Czacha Dodaj Czacha do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Czacha prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qba
~H^H~

Talking

Koledzy nie irytujcie sie!!!!
Przeciez wiem ze im starsza gra tym mniej kosztuje, i sie ciesze bo se bede mogl kupic taniej OFa jak mi sie zedrze plytka.
Ale z drugiej strony taka kultowa gierka powinna byc bezcenna
(nie biezcie wszystkiego co pisze tak powaznie, usmiechnijcie sie czasem, dobrze wam to zrobi)

Old Post 14-04-2002 19:20
[FPP]wcpiker
Warrior (Scrag)

Ja bym of nie nazwał stara gra ma tylko ..... kilka miechow a wymagania o jakis rok do przodu. Pozatym gra jest jedyna w swoim rodzaju i nie ma zadnej konkurncji jak narazie i nie bedzie miała przez najblizsze kilka miesiecy. W sumie to nei widze sensu robienia gry o takiej tematyce jesli jest inna bliska ideału

Old Post 14-04-2002 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]wcpiker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]wcpiker Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]wcpiker Dodaj [FPP]wcpiker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]wcpiker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
david
Skilled (Knight)

Masz racje wc- of rulez

Old Post 14-04-2002 22:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil david Kliknij tutaj by wysłać e-maila do david Znajdź więcej post'ów przez  david Dodaj david do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać david prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ALA
Training (Enforcer)

Lightbulb nie mogę już patrzeć ...

Jak wy możecie tak pisać jak mi się zedrze płytka to kupię drógą ???
OFP jest kultową grą - jedyną jaką mam zainstalowaną(mam jeszcze pare piratów ale nie zainstalowanych)
Grę kupiłem bo uznałem że jest tego warta, ale nie uważam że jest warta by 2 razy ją kupować. [swoją droga jakby dodali t-shirt'a to może :-) ]

Sam osobiście płytkę trzymam "za szybką w kredensie" a używam na codzień image'u na hdd - płytka była tylko raz w użytku, gram co dziennie.

Old Post 15-04-2002 09:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ALA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ALA Znajdź więcej post'ów przez  ALA Dodaj ALA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ALA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]wcpiker
Warrior (Scrag)

Jakby dali koszulke to by bylo zajebiscie z orginalnym ghost recon(banalna do przejscia gra) dostałem jakas bandanke czy cos takiego zawsze cos ale gdyby cos takiego dali z ofp to by dopiero bylo ql.

Old Post 15-04-2002 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]wcpiker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]wcpiker Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]wcpiker Dodaj [FPP]wcpiker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]wcpiker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]KaT
kierowca bombowca

ludziska
dostaliscie taka fajna gre to po co wam koszulka ?
jak caly czas gracie to nawet ubierac sie nietrzeba !!!
no chyba, ze powiesicie na scianie
ale to wystarczylby plakat nie ?

Old Post 15-04-2002 17:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]KaT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]KaT Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]KaT Dodaj [FPP]KaT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]KaT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]wcpiker
Warrior (Scrag)

nie uwieze jak powiesz ze nie chciał bys takiej koszulki pozatym napewno by wygladała na scianie lepiej niz plakat.

Old Post 15-04-2002 17:25
Chrumkules
Watch your back!

to ja mam takie pytanie - czy jakosc lokalizacji jest OK??? bo od paru dni troche pogrywam w opfp i musze przyznac ze giera jest odjechana na maxa, zaluje ze dopiero teraz zaczalem ciosac w nia majac CD na polce juz pare mieszkow! Wiec tak jak napisalem - gram w ENG i jest ok,jednak obawiam sie wyrzucenia 59zl na wersje PL - czy bezpodstawnie?

Old Post 15-04-2002 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]KaT
kierowca bombowca

napewno warto
w wersji IMG tlumaczenie jest do kitu
ale pacze to poprawiaja
niemowiac o nowych jednostkach ktore mozna zainstalowac tylko do orginalu

Old Post 15-04-2002 20:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]KaT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]KaT Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]KaT Dodaj [FPP]KaT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]KaT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ALA
Training (Enforcer)

Koszulka - już tłumaczę - fajnie by było na plaży spotkać kogoś w identycznej i pogadać na temat wyższości AK74 nad M16 lub odwrotnie.
2 Właśnie wróciłem z supermarketu i tam cena dalej nie spadła - kosztuje dalej 99zł - ja prawie tyle dałem a 59 zł za coś takiego jak OFP to jak za darmo (pomyśl sobie taki głupi Office2K kosztuje ponad 1000)

Old Post 15-04-2002 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ALA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ALA Znajdź więcej post'ów przez  ALA Dodaj ALA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ALA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]wcpiker
Warrior (Scrag)

1.A znasz kogos kto ma orginalnego offica, bo ja nie. Po co kupowac offica za 1000 jak wystarczy kupic cedeka za 1.9 isc do kogos po plytke i juz.
2.a co od wyzszonsci m16 nad kałachem to moze zrobimy ankiete ?

Old Post 16-04-2002 08:06
ALA
Training (Enforcer)

ten office był tak tylko dla przykładu - ofp też można sobie nagrać.
Tu chodzi o porównanie badziewiastego programu za 100 z qltoqą gierką za 59 zł
Tak szczerze to OFP to moja pierwsza oryginalna gra/pierwszy oryginalny program - PC'ta mam od 1991 roku

Old Post 16-04-2002 10:00
[FPP]KaT
kierowca bombowca

juz zrobim taka fajna ankietke ;-)

Old Post 16-04-2002 12:36
Qba
~H^H~

Kat nie pomyliles tematow?
Bo co ma piernik do wiatraka?

Old Post 16-04-2002 15:28
[FPP]KaT
kierowca bombowca

eeeeee tam
pomylilem niepomylilem ale ankieta m16 vs kalach jush jest ;-)

Old Post 18-04-2002 19:41
Qba
~H^H~

Talking

NAPRAWDE

Old Post 19-04-2002 13:09
[FPP]KaT
kierowca bombowca

Talking

na to wyszlo

Old Post 19-04-2002 22:31
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:33.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions