Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > beta 2.6
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

Talking beta 2.6

bede pierwszy i zaloze teamt odnosnie nowej bety jezeli chodzi o mnie to powiem ze jest najlepiej z cxalej histori ut a wy co uwaZACIE WARIATY !!!!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-11-2002 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p0p4j
...

Talking ...

beta 2.6 - kozak! Ak-103 i inne cuda...

Old Post 09-11-2002 22:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p0p4j Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p0p4j Znajdź więcej post'ów przez  p0p4j Dodaj p0p4j do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p0p4j prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

sdi qpa

Ja narazie nic nie powiem bo betke 2.6 sciagnie mi za 6 godzin z hakiem , zostawiam kompa na noc ;\

P.S. SDI das ist Scheisse

Old Post 09-11-2002 23:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shadow.f
Ripek Cipek

fajna ale doki i tekstow to teraz goofno.

Za tydzień gośc przuchodzi:
-Panie doktorze nie pomogło.
-Prosze przez tydzien pic samo mleko....
Za tydzień tasiemiec wychodzi i pyta:
-A ciacho gdzie ? :>

Old Post 10-11-2002 00:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shadow.f Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shadow.f Znajdź więcej post'ów przez  shadow.f Dodaj shadow.f do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shadow.f prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Crus2001
Guest

Zauważone błędy:)

Fajnie by było gdyby każdy napisał jakie błędy zauważył w nowej becie 2.6
Ja narazie mam 2:
-Jak zaczynasz to czasem masz czarny obraz (który ustatje dopiero po smierci, ablo jak dostaniesz flashem)

-Jak trafisz kogoś z SR8 w waista to nie ginie odrazu tylko od ataku (ciekawe czemu)

ok to tyle.

Old Post 10-11-2002 03:04
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
stona
will frag 4 bandwitch

błędy ?
u mnie zrzera tyle FPS'ow ze az starch sie bac
nie dosc ze PB mnie kilku klat pozbawil , to 2.6 juz w ogole , na uptown z moich kochanych stalych 93 klat mam ..... 40

Old Post 10-11-2002 03:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil stona Kliknij tutaj by wysłać e-maila do stona Znajdź więcej post'ów przez  stona Dodaj stona do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać stona prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Talking yhyhyhy :P

to poczekaj aż załadujesz MAPY a nie mapki typu uptown czy abbej.
na metro na przykład mi spada do.... 70!

bugi:
twinlakes - w drzwiach się nadal zacinam
uptown - bug z rooftopu działa nadal

ciekawostka: na rommlu w TSie tunele są zamknięte, w CTFie są otwarte

spreparowałem ciutkę mapcycle na coolnecie w stosunku do orginału
wywaliłem lava, zmniejszyłem timelimit na nielubianych mapach.

Old Post 10-11-2002 05:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
maggot21
Skilled (Knight)

Thumbs down BUGI

Jak narazie zauwazylem 2 bugi - oba dotyczace broni : Kałach ZAWSZE na poczatku rundy tryb strzelania ma ustawiony na burst a drugi... kazdy kto gra na fov wiekszym niz 90 zauwazlyl... model ump nie zostal poprawiony (w porownaniu do pre-relase ;P) i nadal widac uciete rece i kolbe guna. Niby to tylko 2 bugi ale SA grrrr... ciekawe czy wyjdzie na to jakis pacz. Let's hope there will
Mimo wsycko SID thx za 2.6 ;P

Old Post 10-11-2002 08:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil maggot21 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do maggot21 Znajdź więcej post'ów przez  maggot21 Dodaj maggot21 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać maggot21 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

zaaaaaajebiste...

jak wszystko co nowe - podoba mi sie))
jeszcze tylko mappacki i zaraz was gdzies przydybie i dam sie zabic... jak zwykle

Old Post 10-11-2002 08:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

heh

spoko ja wczoraj zaczełem o 21:30 sciagac i sie sciagnelo do 11:50 wiec spox SDI rox...do sciaganie nie do grania
A co z tymi bugami jest ich dużo, ale i tak ta beta jest najlepsza, podkreślam "beta"

GrEaTEyE

Old Post 10-11-2002 10:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Re: BUGI

quote:
Napisane oryginalnie przez maggot21
Kałach ZAWSZE na poczatku rundy tryb strzelania ma ustawiony na burst

do you always find your AK in semi or burst?
Add this to your cfg:

seta weapmodes_save "1100011122011002"

Old Post 10-11-2002 10:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

mi na uptown z moich kochanych 40 spada czasem na 9 klatek lol... a na doksach w pomieszczeniach mam czasem 20 nagle, eh zaloba bedzie, a pozatym moim zdaniem niektore miejsca zmienili tak zeby totalne nooby potrafily robic to co pro gracze czyli korzystac z roznych kladek dalekich skokow itp... wszystko zostalo ulatwione szczegolnie schodzenie na uptownie z budynkow na dol :/ wogole jakies to ciulate wszystko ale pewnie sie przywyczaje

Old Post 10-11-2002 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

ja zauwazylem dosc niecodzienny chyba bug...otoz gralem na extreme w teamach mniej wiecej 5v5...zostalem sam na sam z wrogiem...jednak on sie zdisconnectowal...i gralem sobie sam przeciw nikomu :o...dopiero po jakims czasie pokazal sie napis: nick entered the game...i dopiero Blue team wins..dziwne isnt it ?

Old Post 10-11-2002 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
maggot21
Skilled (Knight)

Yup aim, najlatwiej to zauwazyc grajac np. na LANie. Kiedy tworze serwer do gry, wrzucam pare botow i gine a jakis kumpel w miedzyczasie sie podlaczyl i go autojoinnie to musze czekac az mu zniknie 999 ;P tzn az sie polaczy (mimo iz jest dead). Dopiero wtedy konczy sie runda. Btw. dzienks za ten cvar :)

Old Post 10-11-2002 12:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil maggot21 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do maggot21 Znajdź więcej post'ów przez  maggot21 Dodaj maggot21 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać maggot21 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

hehe

to jest gowno, poprostu gowno, z broniami chcieli chyba isc w strone csa bo maja rozrzut dziwny a jak frd zauwazyl teraz kazdy bedzie wszystko umial ****nia a z uptown abbey zrobili wogole nedza

Old Post 10-11-2002 12:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ucho-oko-itd Znajdź więcej post'ów przez  ucho-oko-itd Dodaj ucho-oko-itd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ucho-oko-itd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

zazdrosnicy

Old Post 10-11-2002 13:07
<[vp]>ToTem6
Skilled (Knight)

Angry a

jakie serwy sa na 2.6 ?

Old Post 10-11-2002 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil <[vp]>ToTem6 Znajdź więcej post'ów przez  <[vp]>ToTem6 Dodaj <[vp]>ToTem6 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Klakier
Guest

Bete 2.5 nadal rox?

2.5 wypada wg mnie lepiej w starciu z beta 2.6

Old Post 10-11-2002 15:27
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
m4ntis
l!p3|{

Hm.. wszystko piekne ??

hm..

<b>Mapki :</b>
ut_docks - bardzo ladnie wszystko wyglda efekt ksiezyca na
teksturach od strony ulicy jest bardzo ladny ,troszku sa inne niz ta beta co mialem ale wszystko mi sie podoba.

ut_uptown - moim zadniem klapa , jest jakby trochu mniejsza barkuje mi tej wyskosci jak sie poruszam po jakim kolwiek dachu.

ut_metro - na tej mapie akorat nie pogralem bo poniewasz nagle z 30 fps.. mialem nie cale 10 jak mozecie mi pomoc co do tego problemu bede wdzieczny.

<b>Map Pack :</b>
Nie podoba mi sie zadna mapa z tych pakow no moze ut_lany2

A to czego najbardzie sie spodziewalem to ze bedzie tak mało Hedow hm.. user co ma naprawde dobre loncze i sprzet graficzny to bedzie walil tyle hedo co w 2.5 to mnie najbardziej rozczarowało w 2.6

Old Post 10-11-2002 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil m4ntis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do m4ntis Znajdź więcej post'ów przez  m4ntis Dodaj m4ntis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać m4ntis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sting
Training (Enforcer)

Red face hmmm

jam sadzem ze:

1) headow w tej becie jest 10x wiecej niz w 2.5
2) papuga powinien na killu i coolu w mapcycle dac WSZYSTKIE mapy z mappackow [wszystkich 3] .. zawsze to zwiekszy pole map im ich wiecej tym lepiej .. no zeby byly tak potrzebne jak mappacki np. do cpma .. oglosic ludowi zeby sciagnal i zamiast tych 15 mamy 30 map

Old Post 10-11-2002 17:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sting Znajdź więcej post'ów przez  sting Dodaj sting do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sting prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

sting

po co ci w trybie ts mapy do ctf'a jak subway? Najwazniejsze to zmiejszyc limit graczy na serverze do 14...

Old Post 10-11-2002 18:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

BUGa 2,6 i punkBUGster

To jest jakaś maniana normalnie :(
Ja wiem że oni pod presją graczy i że wszyscy czekali ale kuffa, co za shit ...
Od wiosny grałem w 2,5 i hulało bez bólu, życie było proste, albo był ping do gry albo nie a teraz... jak nie punkbuster świruje to nowa beta, nagle mam złe porty, punkBUGster mi się nie aktualizuje albo zbyt często re-initializuje ... brak słów ...
NIEDORÓBA jak u Gatesa, obsuwa i tyle.

Old Post 10-11-2002 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: BUGa 2,6 i punkBUGster

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
jak nie punkbuster świruje to nowa beta, nagle mam złe porty, punkBUGster mi się nie aktualizuje albo zbyt często re-initializuje

zassij sobie najnowszego punkbustera z http://www.evenbalance.com i powinno być po kłopotach (tych, że złe porty, albo że PB świruje)
na inne Twoje kłopoty nie poradzę bo ich nie znam

Old Post 11-11-2002 00:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

buahahahaha... po rozmowie z tobą na gg zassałem sobie tego dll, wgrałem gdzie trza i ... co prawda nadal mówi że mam wersję 0.993 ale bany ustały :)))
A co powiecie na 20 zgonów pod rząd bo rodziłem się w "personal space" jakiegoś gracza... no maniana, kicha i budyń.
Tego nie było od czasów kwaka 2.Bug za bugiem.

Old Post 11-11-2002 00:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

uh

Moim zdaniem beta 2.6 roxor ! 2.5 sie chowa dallleeeeeekoooooooo . W ogole odglosy, bronie (pomijam ump na fovie 100 :/ ) wszystko sprawia ze jest wypas, mowicie bugi hmmmm ja do tej pory nic takiego niemialem, moze to wina u was na kompie ?

Doki --->>> najlepsza moim zdaniem mapa (pewnie zauwazyliscie ze poszezyli gzyms ktory prowadzi do storage :> ) , w tej chwili jak jest polmrok panuje fajny klimat .... btw uptown jakis taki "niski" sie wydaje ale tak czy inaczej moim zdaniem to b. udana premiera kolejne bety ;pppppp

Old Post 11-11-2002 00:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
voytas
Combat (Death Knight)

Re: Re: BUGI

quote:
weapmodes_save "1100011122011002"

co robi ta funkcja?
oczywiscie oprocz tego co zacytowal sniezek

Old Post 11-11-2002 00:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil voytas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do voytas Znajdź więcej post'ów przez  voytas Dodaj voytas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać voytas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: Re: Re: BUGI

quote:
Napisane oryginalnie przez voytas
co robi ta funkcja?
oczywiscie oprocz tego co zacytowal sniezek

hmm, miała likwidować Kalaschnikow_burst_mode ale u mnie tego nie robi ... co jeszcze , nie wiem

Old Post 11-11-2002 00:58
mr.weak
Guest

Eh te skiny

Wielką dla mnie wadą w UrT 2.6 są pizamki a nie moro skinow postaci!
Grajac na r_picmip 3, vertexach, overbrightbits 0 + r_gamma 2 mam pewne klopoty z dostrzeganiem modeli graczy gdyz sa zbyt jasne (wrecz przesadziscie) testuje obecnie rone uklady grafiki ale kurcze ile mozna
jescze dodatkowo jak wylaczyc jesli sie da ewentualne dymy jak np.w mines czy jakos tak??

Old Post 11-11-2002 01:48
cZAx
really bad mother fucker

nad nowa beta spedzilem juz ok 10 godzinek wiec sie wypowiem:
1. bugi sa i sid mam nadzieje ze wypusci jak najszybciej latke[najbardziej wqrwiajacy bug z ciemnym ekranem na poczatku rundy]
2. skin ump to pokaz jak czlowiek moze byc leniwy, tu pozdrowienia dla pana od skinow
3. mapki sa zajebiste. dzis chyba wszystkie stestowalismy na kulu i rzadza! :>
4. na poczatku bylem zdegustowany 2.6 ale juz sie "oswaldzam" i coraz mniej mi brakuje 2.5 :>

Old Post 11-11-2002 02:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

imho najgorsza ze wszystkich dotychczas :o

Old Post 11-11-2002 04:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:55.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions