i mnie tez...
Panowie niewiem dlaczego po poscie Sigana niektorzy zachowywuja sie niepowaznie, i ja padlem ofiara, tego co sie dowiedzialem dozywotniego zbanowania za cheatowanie, na serverze SealS. Od jakiegos czasu SLS chcialo zebym zainstalowal argusa bo wiecie jak gram, niektorzy maja watpliwosci o moja udciwosc, po 3 dniach jak zainstalowalem argusa zbanowano mnie za oszustwa, jedynym dowodem przy ktorym dzielnie przystaje kapitano, to moja rozmwa na GG z nim. W ktorej podalem adres strony z cheatami, jest ich tam troszke ale wiekszosc na wersje 1.03 BHD czyli nie spatchowana gre, na wersje 1.0.5 sa tylko zabawki takie jak: FLY i WALL. To jest troche smieszny dowod, jesli chodzi o dozywotnie zbanowanie danego gracza i oskarzenie go o cheatowanie, zwlaszcza ze nikt mnie nie widzial jak latam czy robie cos podejzanego. Moze jedynie moje wyniki sa podejzane, ale naprawde nie ma co sie dziwic. Czy ja z dnia na dzien lepiej zaczolem grac? NIE. Gram juz prawie 2 rok w ta wspaniala gre, dzien w dzien po pare godzin, nie robie przerw bo nie pracuje, nie gram co 2 dzien, gram ciagle od 2 lat. Moje umiejetnosci wzrastaly powoli az urosly do tego stopnia ze gram jak gram. Dziwi mnie to ze jak zaczynalem grac, nikogo sie nie czepialem jak mnie zabil. A to ci sie dzieje na polskich servarach jest tragiczne, naprawde nie wiem czy komentarz posmierci zwroci komus zycie, moze zwroci honor jak zaczenie wyzywac ta osobe...
Niewiem dlaczego jak ktos zobaczy 15latka, ktory ma ratio 3.06 na CQF, czy 57% headshotow na SealS jest uwazany za oszusta, Przeciez to nie sredniowiecze ze palona madrzejszych... Skoro mam argusa, nie cheatuje czyz nie? to naprawde niewiem po co te sceny. Apeluje do was kochani gracze SLS ))) przemyslcie moja sprawe, i sie zastanuwcie czy bezpodstawny ban to dobre rozwiazanie.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|