Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > "Wyscig Szczurow"
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Futerkowiec
Training (Enforcer)

Cool "Wyscig Szczurow"

Propozycja nowej Rozgrywka:
1. Wybieramy 2 kapitanow (Steel i Ke3 - propozycja), kapitanowie druzyn wybieraja krotka nazwe (nie Tag) dla druzyny;
2. Każdego dnie na forum (po losowaniu) kapitanowie wybieraja 1 dodatkowego czlonka druzyny na zmiane, po czym określają role zawodnika, lecz tu tkwi malutki problemik – zupełnie dla niego obca (np. homic – capper );[mirc 20.00 cet kazdego dnia]
3. 3 dnia ustalane są 2 mapy do grania, oraz maxymalne liczby rol dla druzyn, oraz wstepny termin rozegrania meczu;
4. Po naborze zaczynamy walke w ustalonych teamach i czasie. Nieobecnych nie zastepujemy NIKIM;
5. Można dobrac 1 zawodnika zza granicy, jeśli się da namowic
Cel rozgrywki:
Poznanie zadan dla zupełnie sobie obcej pozycji w grze i jej zrozumienie

Proszę o wypowiedzi na temat czy warto zawracac sobie glowe i czy macie chec brac w tym udzial , będzie to również wazne (kto chce) dla przyszłych kapitanow teamow
zabawy.
Milej zabawy

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-10-2003 18:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Futerkowiec Znajdź więcej post'ów przez  Futerkowiec Dodaj Futerkowiec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Futerkowiec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$corcerer
Mad WildCat driver

ja boge brac w tym udziala, a pomysl jezd ql )), chociaz dla co poniektórych ciezko bedzie znalezc jakies zajecie którego nie umiejom grac P

Old Post 21-10-2003 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Futerkowiec
Training (Enforcer)

Re: "Wyscig Szczurow"

Bedzie zabawa: np yavor wymazonym HoFem

hahahaha, tak papcio wiem ze tego chcialbys

Old Post 21-10-2003 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Futerkowiec Znajdź więcej post'ów przez  Futerkowiec Dodaj Futerkowiec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Futerkowiec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

>Bedzie zabawa: np yavor wymazonym HoFem

Zdziwisz sie, ale grywam. Robie tez za turret mastera, HD, LD, MF, LO, chasera, cappera i co tam jeszcze mamy. Wiec musisz znalezc mapke z transportowcami. Jako pilot transportowca praktycznie nie mialem nigdy szansy sie wykazac

Old Post 21-10-2003 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Smok Mlekopij
Skilled (Knight)

Pomysł jest nadzwyczaj trafny. I bardzo dobże ze homica oświeciło. Na pierwszy rzut oka może wydawać się dziwny, ale po zastanowieniu dochodzimy do wniosku ze grając na ulubionej pozycji np. MF „nie dotykając JUGGA" patrzymy na swoja robotę z tylko jednego punktu widzenia. Grając jugerkiem możemy doświadczyć na własnej skórze, czego ta puszka od nas chce, bo wszak nasza jakość gry jest potężną składowa karzdego udanego bt czy wyczyszczenia okolic falgstandu z turetow. Odnosząc ta analogie do pozostałych pozycji możemy przy pomocy tak prostego zabiegu zdecydowanie poprawić nasze" zrozumienie gry" Oprócz tego niejako zmuszeni pograć przez 20 minut na innej pozycji czy innym pancerzem na pewno podniesiemy swoja uniwersalność, co na pewno zaowocuje większa efektywnością gry podczas np. przymusowej zmiany pozycji lub celowej zmiany mającej zaowocować konkretnymi zyskami na polu walki.

PODPISUJĘ SIĘ OBIEMA RĘKAMI POD TYM POMYSŁEM
WCHODZĘ W TO

Ps. PO za tym będą niezłe jaja

Old Post 21-10-2003 19:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Smok Mlekopij Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Smok Mlekopij Znajdź więcej post'ów przez  Smok Mlekopij Dodaj Smok Mlekopij do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Smok Mlekopij prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Futerkowiec
Training (Enforcer)

papciu ja sie ciesze ze chcesz i mam nadzeieje ze nie wybiora ci pozycji "wiezyczka" dla bezpieczenstwa

btw szczecin to w polsce? (heheh simonek )

Old Post 21-10-2003 19:44
savko
Spinfuzer

Eksperyment moze byc ciekawy. Ja sie pisze
Trza sie zaczac organizowac, bo zapach nowego servera juz sie unosi w powietrzu

Old Post 21-10-2003 20:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil savko Kliknij tutaj by wysłać e-maila do savko Znajdź więcej post'ów przez  savko Dodaj savko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać savko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Jestem ZA.

W moim wypadku kiedyś bym napisał że może być jaka kolwiek pozycja poza LO, SO, SD (Shirke offence/deffence?), MF...

Ale teraz moge napisać z czystym sumieniem że dla mnie może być to jaka kolwiek pozycja - w żadnej nie mam wprawy, dzięki czemu jestem najbardziej uniwersalny w swoim braku umiejętności

Old Post 21-10-2003 20:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

ja na prowadzenie druzyny ani zadne roboty organizcyjne sie nie pisze.
zagrac moge.
a jako ze gram wlasciwie na kazdej pozycji... to dla odmiany moge zagrac na jakiejs innej

Old Post 21-10-2003 23:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Enigmus
Leet (Friend)

ja pewnie nie bede mial czasu...
ale nie zapomnijcie nagrac dema

Old Post 22-10-2003 01:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Enigmus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Enigmus Znajdź więcej post'ów przez  Enigmus Dodaj Enigmus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Enigmus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MACZO;-)
Guest

ja sie pisze na to pod warunkiem ze bedzie to miec miejsce w przyszlym tygodniu

Old Post 22-10-2003 13:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

quote:
Napisane oryginalnie przez Futerkowiec

btw szczecin to w polsce? (heheh simonek )

ehem, nie wiem btw czego, ale co ty masz do gadania jako zwierzak, ktorego sprowadzili z afryki, czy ameryki czy skads tam :p

A pomysl... gram WSZYTSKIE pozycje, wiec np

Old Post 22-10-2003 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
savko
Spinfuzer

quote:
Napisane oryginalnie przez borowies
ehem, nie wiem btw czego, ale co ty masz do gadania jako zwierzak, ktorego sprowadzili z afryki, czy ameryki czy skads tam :p

Homik jak sama nazwa wskazuje to wiewiorka syberyjska

Old Post 22-10-2003 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil savko Kliknij tutaj by wysłać e-maila do savko Znajdź więcej post'ów przez  savko Dodaj savko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać savko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrAvEN
Skilled (Knight)

Tez sie na to pisze, jesli tylko bede mial czas...

Normalnie nie gram w ciezszym pancerzu niz assault, dlatego moge w tym meczu zagrac jako BT, HoF, HO czy co tam jeszcze bedzie potrzebne.
Aha i jeszcze jedno; strasznie kiepski ze mnie pilot, wiec polatac tez moge

Old Post 23-10-2003 07:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrAvEN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrAvEN Znajdź więcej post'ów przez  GrAvEN Dodaj GrAvEN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrAvEN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|pio
Warrior (Scrag)

Pomysl fajny, problem w tym, ze gram na kazdej pozycji

Old Post 23-10-2003 16:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|pio Znajdź więcej post'ów przez  sYs|pio Dodaj sYs|pio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|pio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D3mo
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|pio
Pomysl fajny, problem w tym, ze gram na kazdej pozycji
to tym razem dla odmiany nie zagrasz

Old Post 23-10-2003 17:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D3mo Znajdź więcej post'ów przez  D3mo Dodaj D3mo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D3mo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez D3mo
to tym razem dla odmiany nie zagrasz

No, to jedyna inna pozycja do "wszystkich"

Wypad Pio

Old Post 23-10-2003 18:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|pio
Warrior (Scrag)

/me hides

Old Post 23-10-2003 19:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|pio Znajdź więcej post'ów przez  sYs|pio Dodaj sYs|pio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|pio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:00.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions