w polsce brakuje kultury
Polska nie ma sceny, polska to kraj gdzie chamstwo, zawiść i zazdrość są na pierwszym miejscu a dopiero potem jest gra. Fejk nik to nic złego jesli się nie jest nieszkodlwym graczem, czyli pełnym szacunku i kultury, ja na przykład jestem teraz u rodziny i nie gram na swoim niku bo na p2 266 to tylko rekreacja i nie miał bym zamiaru wpisywac FF|freezer-****owysprzęt bo to śmieszne,poprostu gram sobie dla zabawy. Problem jest w czym innym. Najgorsi są gracze zawistni nie mogący się pogodzić że ktoś ma lepszego cela, ktoś jest lepszym taktykiem, albo zwyczajnie akurat w tej rundzie był lepszy i gdyby to przemilczeli wszystko by było ok, ale niestety tak nie jest, są osoby które zaraz wyzywają od kamp, lamerów, a nie daj boże przeklinają i obrażają rodzine, często też zmieniają swoją ksywkę na tego gracza z różnymi końcówkami - kampa, cziter itp, itd. To wlaśnie to powinniśmy zwalczać, przejawy chamstwa, zawiści i zazdrości, jeśli ktoś nie może znieść smaku porażki to niech gra z botami, one się nie obrażą że za heada powiemy im cziter albo fuks. Apeluje o większy szacunek na serverach , większą kulturę, bo to podstawa w tworzeniu zgranej i jak to sie mówi po chłopsku czaderskiej sceny Przy okazji chciałem pozdrowić wszystkich normalnych graczy urt oraz tych mniej normalnych (może się kiedyś poprawią na lepsze) oraz zwariowaną ekipe FF, oraz mojego kochanego brata dzięki któremu gram w najspanialszą grę na świecie (urt jakby ktoś się pytał ) oraz który nauczył mnie szacunku i pokory co nie było łatwe. GL & HF