Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Fake nick czyli granie w pieciu klanach czyli kultura po polsku...:(((
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
CoVBoY
Skilled (Knight)

Angry Fake nick czyli granie w pieciu klanach czyli kultura po polsku...:(((

Zauwazam ostatnio bardzo ciekawa tendencje na polskiej scenie Urt mianowicie kolesie robia sobie po 5 fake nickow i graja w 5 roznych klanach Panowie zastanowcie sie po co w takim ukladzie jakiekolwiek klany i jakakolwiek ich organizacja. W tej chwili sytuacja wyglada tak ze powstaje sobie klan np panierka wstawia sobie tag *p* i nagle ma nowych zupelnie graczy na scenie pod nickami Kotlet panierowany Kurczak panierowany i jeszcze 6 innych kolesi o rownie glupio brzmiacych nickach wlaza takie debilki na serwer i wymiataja wszystko i twierdza ze oni su tu zupelnie nowi i dopiero co sie nauczyli grac a maja skilla jak kolesie z rocznym stazem Az sie przykro robi. Uwazam ze kazdy powinien nalezec do jednego klanu aby mu zalezalo na nim i aby z tym klanem byl na tyle zwiazany zeby podnosic swoje umiejetnosci dla klanu a nie po to zeby grac dla innych majac w dupie swoj macierzysty klan bo mu teraz nie idzie... To co napisalem tutaj jest tylko uogulnieniem problemu ktory narasta wiec sie zastanowcie czy warto rozwalac ta scene do konca bo co poniektorym starym graczom (w tym i mi) przechodzi juz chec grania w ta glupia gre bez zadnych regol itp. Problem doptyczy bardzo duzej liczby graczy a mnie juz to zaczyna osobiscie wkorzac Czas chyba sobie dac spokuj z ta gra...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-04-2003 15:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CoVBoY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CoVBoY Znajdź więcej post'ów przez  CoVBoY Dodaj CoVBoY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CoVBoY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CoVBoY
Skilled (Knight)

Unhappy ehhh

Kcialem jeszcze dodac ze dotknelo to tez moj klan.....

Old Post 22-04-2003 15:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CoVBoY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CoVBoY Znajdź więcej post'ów przez  CoVBoY Dodaj CoVBoY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CoVBoY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

coraz bardziej nasza scena przypomina cs'a, hamstwo juz zagoscilo tylko nie ma walki z nim, a teraz wysyp fake klanow ;o
Wszystko jest ok itd jesli klan nie postanawia grac w rejestrowanych rozgrywkach. a Covboy co do cyk to w twoim klanie chyba z 5 osob tylko nie ma wiecej niz 1 klanu :o

Old Post 22-04-2003 16:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

NIe widze nic zlego ze se ktos gra pod fejk nikiem o_O
ot rozrywka ....

natomiast zle robia ludzie pokroju Break_D@ncera (czy jak tam sie pisze jego nick) ,ktory pod roznymi nikami gral w 6 klanach naraz (w tym w CyK , n|, Gangbang , nawet w FF bo sie ze tak powiem wprosil na sile ) .

Tego sie nalezy czepiac a nie fejk klanow ktore pojawiaja sie i znikaja tego samego dnia ;f

Old Post 22-04-2003 17:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
freezer_ut
Training (Enforcer)

Wink w polsce brakuje kultury

Polska nie ma sceny, polska to kraj gdzie chamstwo, zawiść i zazdrość są na pierwszym miejscu a dopiero potem jest gra. Fejk nik to nic złego jesli się nie jest nieszkodlwym graczem, czyli pełnym szacunku i kultury, ja na przykład jestem teraz u rodziny i nie gram na swoim niku bo na p2 266 to tylko rekreacja i nie miał bym zamiaru wpisywac FF|freezer-****owysprzęt bo to śmieszne,poprostu gram sobie dla zabawy. Problem jest w czym innym. Najgorsi są gracze zawistni nie mogący się pogodzić że ktoś ma lepszego cela, ktoś jest lepszym taktykiem, albo zwyczajnie akurat w tej rundzie był lepszy i gdyby to przemilczeli wszystko by było ok, ale niestety tak nie jest, są osoby które zaraz wyzywają od kamp, lamerów, a nie daj boże przeklinają i obrażają rodzine, często też zmieniają swoją ksywkę na tego gracza z różnymi końcówkami - kampa, cziter itp, itd. To wlaśnie to powinniśmy zwalczać, przejawy chamstwa, zawiści i zazdrości, jeśli ktoś nie może znieść smaku porażki to niech gra z botami, one się nie obrażą że za heada powiemy im cziter albo fuks. Apeluje o większy szacunek na serverach , większą kulturę, bo to podstawa w tworzeniu zgranej i jak to sie mówi po chłopsku czaderskiej sceny Przy okazji chciałem pozdrowić wszystkich normalnych graczy urt oraz tych mniej normalnych (może się kiedyś poprawią na lepsze) oraz zwariowaną ekipe FF, oraz mojego kochanego brata dzięki któremu gram w najspanialszą grę na świecie (urt jakby ktoś się pytał ) oraz który nauczył mnie szacunku i pokory co nie było łatwe. GL & HF

Old Post 22-04-2003 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil freezer_ut Kliknij tutaj by wysłać e-maila do freezer_ut Znajdź więcej post'ów przez  freezer_ut Dodaj freezer_ut do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać freezer_ut prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p4teex
Training (Enforcer)

Talking :D

co nie co sie wie ale co ja bede mówił nie grałem nigdy w 2 clanach :p i nie kce bo to dziwne w 2 nie a co dopiero w 5 =] ee.. nie bede sie wypowiadal na temat tych lamek ...

Old Post 22-04-2003 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p4teex Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p4teex Znajdź więcej post'ów przez  p4teex Dodaj p4teex do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p4teex prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

sami sobie...

Gołym okiem widać, ze gra FN jest ogólnie akceptowana. Sami piszecie, że w penych okolicznościach to nic nie szkodzi. A dla mnie jest oczywiste, że jak należe do jednegpo klanu, nie powinienem należeć do innych. To tylko kwestia czasu, gfdy sie pojawiaja problemy z tym kto gdzie wiecej gra, dlaczego nękają go ciągle problemy z komputerem, łączem i ch** go wie z czym jeszce. Tylko dlaczego te mastahy z rozdwojeniem jaźni tak kurczowo chcą grać w kilku klanach?? Totalne niedowartościowanie? kompeksy??
(z dużymi oporami godze sie na to, zeby 2 z mojego klanu grało w klanach zagranicznych, a to tylko dlatego, ze od dawna tak naprawde -v3- nie ma, nie ma kto pokierować klanem, wiec trudno utrzymać ludzi w ryzach no i nie ma komu grać).
Panowie, pora, żeby klan to był KLAN, a nie zbieranina kolesiów....wystarczy, jak cl-owie i co poważniejsi gracze w klanach skończą z tym pogrywaniem gdzie sie da i z kim sie da, może wtedy będą mocne klany? i będziemy sie bardziej szanować?
A co do kultury, to w naszym światyku jest dokładnie tak jak na ulicy, w szkole itd...nie widze różnic, zaburaczenie totalne i tyle ;-)))

Old Post 22-04-2003 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
koodazed
Skilled (Knight)

Heh, dziwnie to tak jakos... ale generalnie minely czasy kiedy mowiono mi kamper, bo trafialem "zbyt" czesto z sr-8, byl jeden delikwent co wzial sobie moja xywe, dopisal tag TC i rozpowiadal, ze przeszedlem z r3 do TD, gralo sie kilka razy dla innych klanow w ramach CB, gdy tego naprawde potrzebowaly vide Av... traktowalem to jako mozliwosc zagrania sobie na zachodnich pingach i doszlifowania umiejetnosci :o
Ale skoro juz CB banuje za fakenicki i cheaterstwo to samo powinno sie tyczyc laddera pl... w kazdym razie nie mamy zamiaru wiecej uczestniczyc w polskim ladderze a skupic sie na CB.
Eot.

Old Post 22-04-2003 19:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil koodazed Kliknij tutaj by wysłać e-maila do koodazed Znajdź więcej post'ów przez  koodazed Dodaj koodazed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać koodazed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CoVBoY
Skilled (Knight)

Unhappy No wlasnie

Dokladnie o tym mowie co wyzej... kolega nawet lepiej to ujal niz ja ... Ale szczeze panowiue robi sie totalny syf

Old Post 22-04-2003 19:44
p4teex
Training (Enforcer)

Exclamation

Trza zebrać porządnych ludzi co bedą zbierac takich do toszka na kuracje i potem bedzie git scena naprawde puki ja grałem w cyku pamiętam ze było sie trudno dostac do wiekszosc lepszych klanów a teraz nie kturzy juz mają po 5 o bozeeeeeeeeee :p po odejsciu z CyKa rekrutowali byle co ;> ale ok naprawde ja sie w to nie angarzuje choc mnie to nurtuje mam takich qumpli co tak grajom fejkarze nie bede sie angarzował ale trzeba cos z tym zrobic bo to juz przerasta naszą scene ona jest mała o musi byc porządna po to mamy ją i ludzi zeby utrzymac ją w porządku weście sie do roboty i starajcie temu jakos zaradzic sprawdzajcie IP na servach i na GG od gosci jak podejrzewacie hmmm trzeba zaradzić moge pomuc jak by co ..

Old Post 22-04-2003 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p4teex Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p4teex Znajdź więcej post'ów przez  p4teex Dodaj p4teex do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p4teex prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

sadze ze robicie z igly widly :s

Old Post 23-04-2003 12:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Morfi
Skilled (Knight)

fake nigdy nie znikna... taka jest prawada... i nikt na to nic nie poradzi ...

Najgorsze jest jednak to ze gracze grajacy na fake czasto zapominaja o jakiejkolwiek kulturce na servach ... wyzwiska, TK itp .... bo sa calkowicie bezkarni ... przecie i tak nikt nie wie kim oni sa ....

CoVBoy ..... wczoraj na servie grali "Kotlet i Kurczak panierowany"
i byli 1 na mapie .... jak sie ktos spytal czy moze do nich to powiedzieli ze ty jestes CL

buahhaha

"Zabijajcie ich swoimi mieczami, zabijajcie lancami i włóczniami, zabijajcie ich bełtami waszych kusz. Zabijcie ich wojowników, ich kobiety i dzieci, starych i chorych. Zabijcie ich psy, bydło i inwentarz. Ale ponad wszystko, zabijajcie z przyjemnością."

Old Post 23-04-2003 15:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Morfi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Morfi Znajdź więcej post'ów przez  Morfi Dodaj Morfi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Morfi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CoVBoY
Skilled (Knight)

Talking Ehhhh

A czy ja moge odpowiadac za wszystkich debili w tej grze co mam poradzic ze bywaja psychole... I nasuwa mi sie tylko stare powiedzenia kabaretu nieistniejacego POTEM a mianowicie:

Chcialby nad pozimy czlek a tu ciagle niz nie uciagnie pusty leb tlustej dupy wzwyz pozdrawiam tymi slowami wszystkich wiesniakow co graja w pieciu klanach pod fejkami itp...

Old Post 23-04-2003 15:44
cZAx
really bad mother fucker

hehe, jak to nie ladnie mowic o swoim klanie :o

Old Post 23-04-2003 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:30.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions