quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]Emzor
hm... szczerze: nie wiem poco takie forum .
trochę by było niepotrzebne, gdyż gierka nie zyskała jeszcze niesamowitej popularności.
A Counter-Strike zawsze będzie ją bił na głowę . Nie ma szans z naszym wypasionym CS'em... Tak samo miało być z TO: AoT. I co ?? Lipa.
Pozwolisz ze sie z Toba nie zgodze! TO:AoT mialo byc.. ale nie jest! Jesli chodzi o AA to popatrz na dowolna strone gdzie mozna sciagac dema itp. wszedzie AA jest w czolowce i to nie tylko dlatego ze darmo i nowy! Sprobuj zalapac sie do gry na dobrym serwerze - nieraz czeka sie dlugo i do bolu. I to nie tylko dlatego ze sam system hostingu jest do dupy (bo niestety jest ) ale przede wszystkim dlatego ze mnostwo osob gra juz w AA w Europie (nie mowiac o US).
To ze gra jeszcze nie zyskala popularnosci u nas zalezy tez od Was czyli od moderatorow z FPP.PL! Obserwuje to jak ma sie sprawa nowych map i ich ogrania w RTCW!
Niestety mentalnosc naszych graczy w FPSy przypomina mi podejscie XIX wiecznych chlopow do pioruna! Zauwaz rowniez ze tym tematem "delikatnie" szukam jakichs potencjalnych poplecznikow jak rowniez sonduje opinie innych - nie mam patentu na racje chociaz wyrazam swoje zdanie!
A co do CSa - nie ludz sie, jego czas przeminie tak jak moda na Heavy Metal w latach 90!
- Graficznie : to juz jest zero wsrod FPSow.
- Realizm : AA wyznacza teraz standard czy tego chcecie czy nie!
- Grywalnosc : tu nadal CS jest pierwszy chociaz konkurencja ostro goni lidera (RTCW, AA, SoF2, Jedi Outcast inne -ci co w nie graja to nie jest juz tylko garstka maniakow).
To co broni w tej chwili CSa to prosta wykladnia - nauczylem sie w to grac, jestem (lub sie czuje) dobry w ta gre, po co bede szukal czegos nowego skoro to jest niezle?!
Mimo to zawsze w koncu mozna zakrzyknac: "UMARL KROL, NIECH ZYJE KROL!!" i ten czas musi nadejsc!
ps . na horyzoncie ofkz CS2 - i dobrze bo moze i ja sie przekonam, nie o to mi chodzi jednak w tym topiku!
Juz widac ze AA to nie bedzie drugi C&C Renegade, Red Faction czy Global Operation w trybie multi - ta gra krzepnie z dnia na dzien w oczach!
Jesli tak jak jest to przewidziane wydawca bedzie przez 3 do 5 lat pobudzal ja do zycia wydawaniem kolejnych modulow (np. mapy dostosowane do aktualnej sytuacji politycznej na swiecie - Afganistan czy wczesniej Sudan), to nie bedziecie mogli udac ze nic sie nie dzieje milczac o tym tytule!
NA horyzoncie MARKSMANSHIP Add'on a w nim nowe mapy, szkola snajperow i dwie snajperki do wyboru dla absolwentow!
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|