Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > pomocy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
franc
Krzyzak from Thorn

Unhappy pomocy

Sory, ze tutaj, ale nie wiedzialem gdzie. Jak moze niektorzy pamietaja, pogrywalem sobie w UrT w dwoch klanach. Potem nasze drogi sie rozeszly. Pogrywalem sobie od czasu do czasu. Obecnie mam znow mozliwosc. I tu jest problem. Mianowicie, w miejscu gdzie mam taka mozliwosc, stoi sobie komp tylko do mojej dyspozycji. To zalatwilem sobie plytke q3, zainstalowalem w opcji na maxa, nastepnie utworzylem katalog q3ut2 w srodku katalogu z quakiem. I jakie moje zdziwinie, kiedy okazuje sie, ze zarowno w samym quaku nie mam mozliwosci przejscia do mods, po prostu czegos takiego tam nie ma. Drugie - po wejsciu bezposrednio przez skrot od UrT wyskakuje mi blad na konsoli i dupa. Reinstalowalem i nic. Moze ktos wie, o cco tutaj chodzi. Bede dzwieczny za wszelkie info.
Pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-04-2003 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil franc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do franc Znajdź więcej post'ów przez  franc Dodaj franc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać franc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scalator
Guest

Re: pomocy

a sciezka wyglada tak ???

...Quake III Arena\q3ut2 <---- i w tym miejscu od razu pliki *.pk3

bo jesli utworzyles folder i dopiero wtedy rozpakowales UrT to bedzie wygladalo nastepujaco

...Quake III Arena\q3ut2\q3ut2 <---- i w tym miejscu pliki *.pk3

to ci nie bedzie chodzilo

PS
staralem sie najprosciej

Old Post 29-04-2003 17:27
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

a point release najnowszy zainstalowany?

Old Post 29-04-2003 17:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PuMPeR
Początkujący

Smile RAcja Śnieżka

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
a point release najnowszy zainstalowany?

Śnieżek ma racje też tak kiedyś miałem zainstalowałem pr. 1.31 bo chyba tylko taki wtedy był i działało...

Old Post 29-04-2003 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PuMPeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PuMPeR Znajdź więcej post'ów przez  PuMPeR Dodaj PuMPeR do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
franc
Krzyzak from Thorn

nadal nie dziala

Dzieki za wszystkie rady, ale nadal mi UrT nie chodzi. Sciezka dostepu wyglada poprawnie, najnowszy czitsprawdzac tez zainstalowany - wszystko tak jak powinno byc. ALe nadal nie dziala. Zadnej zakladki mods w samym qwaku, UrT z katalogu sie nie odpala - konsola wali jakies bledy. Pomozcie prosze, bo zalewam sie rzewnymi lzami.

Old Post 05-05-2003 08:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil franc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do franc Znajdź więcej post'ów przez  franc Dodaj franc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać franc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

Post Moze tak...

Zrob na pulpicie skrot do quake3.exe, prawym klikiem wejdz we wlasciwosci i zmodyfikuj go tak rzeby wygladal jak na obrazku ponizej:

Oczywiscie sciezka ma byc taka jaka byla u ciebie orginalnie, chodzi tylko o dopisek +set fs_game q3ut2, no i rzecz jasna odpal gre tym skrotem, powinno odrazu uruchomic Urban Terror.

P.S. Ale skoro nie masz zakladki MODS w samym Q3 to mam wrazenie ze zainstalowales Point Release ale nie w to samo miejsce co Quaka bo nie ma mowy zebys nie mial tej zakladki po spatchowaniu. Patch do Q3 nie wyszukuje sam sciezki do gry, musisz ja wprowadzic wlasnorecznie.

Old Post 05-05-2003 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaxiM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaxiM Znajdź więcej post'ów przez  MaxiM Dodaj MaxiM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaxiM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
franc
Krzyzak from Thorn

jupiii

Boze! Dzieki wielkie, juz mam, juz chodzi, juz juz juz..... Big thx za pomoc, nadal nie qumam czemu teraz sie udalo, skoro poprzednio sie nie dalo, ale to juz najmniejsze piwko. Dzieki wielkie za wszelka pomoc. Pozdrawiam!!

Old Post 05-05-2003 14:50
MaxiM
r3surrected

Jak to milo czasem komus pomoc wbrew swojemu szatanskiemu usposobienu

Old Post 06-05-2003 03:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaxiM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaxiM Znajdź więcej post'ów przez  MaxiM Dodaj MaxiM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaxiM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:08.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions