Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > komputronik.pl
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

komputronik.pl

Niejaka firma komputronik.pl poleciala sobie ze mna w kulki. Zamowilem u nich klawiature: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4009.
Przyjrzyjcie sie zdjeciu. A teraz porownajcie z tym co dostalem:
http://80.65.232.92/images/photos/0...000245184_2.jpg
Z ktorej strony bym nie patrzyl to sa to dwie inne klawiatury! Nazwa, parametry sie zgadzaja. Ale fota nie. Wiec jest to jawne oszustwo. Jak nie dysponuja odpowiednia to niech nie daja innej. Bo to jest IMO lecenie se w kulki. Wyslalem maila i czekam. Jak bezczele beda chcieli przy zwrocie tej klawy, ktora ni w hak mi nie pasuje, zebym pokryl koszt wysylki zwrotnej to juz ***** plazem nie puszcze. Normalnie zajebiste urodziny mi sie zrobily.

IDE ZLOOZOWAC DO PUBU!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-03-2003 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Nie slij maila tylko listem polecony - zadaj wymiany towaru, albo zwrotu pieniedzy.

Old Post 28-03-2003 17:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

Ja powiem tyle ze pomimo tej renomy kilku wiekszych sklepow internetowych ze sprzetem (np. komputronik wpsomniany wyzej) i tak nie zywie do nich zaufania i raczej kupuje osobiscie - po pierwsze kupuje zawsze jakies 5-10 % taniej niz maja te sklepy w swoim promocjach, po drugie nie lubie kupowania na odleglosc ... moze nie jestem nowoczesny, ale ...

Old Post 28-03-2003 17:10
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez insmac
Ja powiem tyle ze pomimo tej renomy kilku wiekszych sklepow internetowych ze sprzetem (np. komputronik wpsomniany wyzej) i tak nie zywie do nich zaufania i raczej kupuje osobiscie - po pierwsze kupuje zawsze jakies 5-10 % taniej niz maja te sklepy w swoim promocjach, po drugie nie lubie kupowania na odleglosc ... moze nie jestem nowoczesny, ale ...

Osobiscie sadzilem ze zmam wszytkie klawitury logitecha, ale te obie byly dla mnei zaskoczeniem....

Zreszta komputronik to lenie i nie sla poczta....

Old Post 28-03-2003 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

No to sobie w kulki polecieli, ale czesto tak jest, ze daja fake'owe zdjecia !!

A szczegolnie w sklepach wysylkowych, allegro etc.

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 28-03-2003 18:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Hm... a nie lepiej bylo ruszyc do WGK kolo GUSu (gora 20 minut drogi) Ceny bardziej atrakcyjne, wiarygodnosc , widzisz co kupujesz.... A nie jakis tam komputronik

Old Post 28-03-2003 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas
No to sobie w kulki polecieli, ale czesto tak jest, ze daja fake'owe zdjecia !!

A szczegolnie w sklepach wysylkowych, allegro etc.

Ta - zwlacza jak nie ma zdjec produktu to laduja co popadnie...

Potem tego nikt nie aktualizuje...

Old Post 28-03-2003 19:12
insmac*1337
Guest

To samo jest na wszelkiego rodzaju ulotkach, gazetkach z wielkich sieci handlowych (m.in. hipermarkety) - przyklad: kiedys przegladalem sobie jakas oferte zestawu komputerowego z MediaMarkt - patrze - o jaki wypasny monitor - a tu zonk ... z prawej strony obrocony o 90 st. mala czcionka tekst Zdjecie podobne ...

Old Post 28-03-2003 19:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Chyba dostales ten gorszy model

Old Post 28-03-2003 22:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez insmac
To samo jest na wszelkiego rodzaju ulotkach, gazetkach z wielkich sieci handlowych (m.in. hipermarkety) - przyklad: kiedys przegladalem sobie jakas oferte zestawu komputerowego z MediaMarkt - patrze - o jaki wypasny monitor - a tu zonk ... z prawej strony obrocony o 90 st. mala czcionka tekst Zdjecie podobne ...

Wyjatkowo. Zreszta byl podpis....

Polecam to - karty MSI sa czerwone, ale ta fotke walnieto przed premiera. Do tej pory nie zmieniono...

http://www.sirius.pl/product.php?ac...=5471&sid=1

Old Post 28-03-2003 23:10
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

hmm szczerze mowiac to jedyna roznica jaka widze miedzy tymi klawiaturkami to brak w dostarczonej do ciebie klawiszy funkcyjnych nad klawiatura numeryczna... reszta jest bez zmian

Old Post 28-03-2003 23:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Heh, i teraz sie zacznie najezdzanie na to jaki ten Komputronik "zly".
Kupowalem u nich kamere i naped DVD. Dostalem to co chcialem, w dobrym terminie. Nawet najlepszym zdarzaja sie pomylki, wiec nie ma co klnac tylko starac sie wyjasnic o co chodzi. Poza tym, zrobiles z igly widly

Old Post 29-03-2003 02:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShreQ
Ik@r #2822

Ja w Komputroniku kupiłem mysz i wszystko jest git.
Jeśli chodzi o tą klawiaturę to masz rację nie puszczaj tego płazem. GL

My stock Alfa Romeo 145 *sports suspension *TSW HockenHeim R wheel range *Dunlop SP Sport 2020E 195/50R15 tyres *Zender BodyKit

Old Post 29-03-2003 06:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShreQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ShreQ Znajdź więcej post'ów przez  ShreQ Dodaj ShreQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShreQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
hmm szczerze mowiac to jedyna roznica jaka widze miedzy tymi klawiaturkami to brak w dostarczonej do ciebie klawiszy funkcyjnych nad klawiatura numeryczna... reszta jest bez zmian

No... brakuje takich zupelnie nie potrzebnych klawiszy jak e-mail, IE...

Old Post 29-03-2003 07:46
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
No... brakuje takich zupelnie nie potrzebnych klawiszy jak e-mail, IE...

a sa one ci potrzebne? bo sorki ja mam jakies klawisze funkcyjne [dokladnie: ie, mail, wygaszacz, winamp, glosniej, ciszej, hibernacja, dos, zamknij, wyjmij plyte, przewin przod - tyl, zatrzymaj, i jakies jeszcze] ale z nich nie korzystam... poprostyu wsio robie za pomoca myszki i tak mi wygodniej..

Old Post 29-03-2003 07:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ja w komputroniku kupowalem klawe tez i wszystko bylo git. zawsze zdarzaja sie pomylki.

a z klawiszy tych smiesznych tez nie korzystam

Old Post 29-03-2003 10:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShreQ
Ik@r #2822

Mi też takie klawisze nie są do niczego potrzebne ale chłopak zapłacił za towar, który chciał nabyć i powinien go otrzymać.
To tak jak byście chcieli kupić IE3.0, wysłali by wam MS Wheel Optical Mouse1.1a i też powiedzieli byscie, że może być bo 5 klawiszy jest zbędna, wątpię !!!

My stock Alfa Romeo 145 *sports suspension *TSW HockenHeim R wheel range *Dunlop SP Sport 2020E 195/50R15 tyres *Zender BodyKit

Old Post 29-03-2003 10:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShreQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ShreQ Znajdź więcej post'ów przez  ShreQ Dodaj ShreQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShreQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

a czy ktos mowi, ze komputronik nie powinien wymienic sprzetu? powinien... ale po prostu pomylki sie zdarzaja...

Old Post 29-03-2003 12:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

Ja uwazam, ze zakup w sklepie wysylkowym potrafi czasem przysporzyc wiecej problemu, jak to wszystko warte :o

Podobnie aukcje internetowe etc.

Ale jak nigdzie nie ma towaru, to trzeba tam szukac :o

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 29-03-2003 16:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
a z klawiszy tych smiesznych tez nie korzystam

Jasne - nie ma problemu...

Ja osobiscie lubie odpalac irca jednym przyciskiem a nie klikac w menu...

Old Post 29-03-2003 18:27
[FPP]krzysiek
w's'kendo

No nie wiem czy to sa z igly widly. Jak sie 40 zl wydaje za nic (dwa razy koszt wysylki i nic nie mam z tego). moze ciebie ktos sponsoruje ale ja sobie sam musze radzic a nie mam jeszcze zadnych dyplomow/magisterek/doktoratow, ktore pomoglyby mi dostac dobra prace. To raz.
Co do samej klawy. Sram na te klawisze powyzej. Chodzi o jej ergonomike. Jest zupelnie inaczej wyprofilowana, a co najgorsze jest sporo dluzsza przez co nie miesci mi sie w szufladzie na klawe. A to chyba juz spore nieudogodnienie. Pozatym dolne klawisze sa pochyle (to jest detalik ale wszystko sie sumuje i wplywa na to, ze ****owo sie na niej pisze). Mialem pozatym wczesniej taka jak "chcialem" sobie zamowic. Wiec bylem juz do niej przyzwyczajony.
Pomylki sie zdazaja. Otoz jasne, ze sie zdazaja ale nie powinny. A jak sie juz zdazaja to powinni wymieniac za darmo. Wtedy stracilbym tylko troche czasu. A nie opcja typu "jak chcesz wymienic to zaplac za przesylke zwrotna tez [dodatkowe 20 zeta]). Wiec nie *******cie mi za przeproszeniem takich glupot co poniektorzy!

Old Post 29-03-2003 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Jasne - nie ma problemu...

Ja osobiscie lubie odpalac irca jednym przyciskiem a nie klikac w menu...

a slyszal o takim wynalazku jak pasek szybkiego startu ? jeden raz klikniecie mysza na ikone i odpala ci sie program....

skutek taki sam a ni wiem co szybciej zrobisz.. czy przesuniesz lape z myszka i klikniesz niz siegniesz z mychy lapa na klawisz i spowrotem... ]]

Old Post 29-03-2003 19:40
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]2*loop
[...]
moze ciebie ktos sponsoruje ale ja sobie sam musze radzic a nie mam jeszcze zadnych dyplomow/magisterek/doktoratow, ktore pomoglyby mi dostac dobra prace. To raz.

Buehehe.

quote:
Co do samej klawy. Sram na te klawisze powyzej. Chodzi o jej ergonomike. Jest zupelnie inaczej wyprofilowana, a co najgorsze jest sporo dluzsza przez co nie miesci mi sie w szufladzie na klawe. A to chyba juz spore nieudogodnienie. Pozatym dolne klawisze sa pochyle (to jest detalik ale wszystko sie sumuje i wplywa na to, ze ****owo sie na niej pisze). Mialem pozatym wczesniej taka jak "chcialem" sobie zamowic. Wiec bylem juz do niej przyzwyczajony.

Mowisz jakbys mial miliony $ i szukal idealu sposrod klawiatur. Jak nie masz kasy to se kup najprostsza, a nie pierd.olisz o jakichs ergonometriach i oplywach powietrza w klawiaturach

quote:
Pomylki sie zdazaja. Otoz jasne, ze sie zdazaja ale nie powinny. A jak sie juz zdazaja to powinni wymieniac za darmo. Wtedy stracilbym tylko troche czasu. A nie opcja typu "jak chcesz wymienic to zaplac za przesylke zwrotna tez [dodatkowe 20 zeta]). Wiec nie *******cie mi za przeproszeniem takich glupot co poniektorzy!

Kazdy na tym pieknym swiecie marzy, zeby bylo jak najmniej pomylek... one byly (ukrzyzowanie Jezusa Chrystusa), sa (wystawienie Ich Troje na Eurowizje) i beda (sprzedawanie "zlych klawiatur").

P.S.
Wez sobie na wstrzymanie.

Old Post 15-04-2003 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

1) No i co Cie tak rozbawilo?
2) Nie mowie nigdzie ze nie mam kasy (czytaj uwazniej). Nie mowie, ze nie stac mnie na okazyjna zachianke tylko mowie, ze nie stac mnie na pomylki.
3) Jak mozesz cytowac cos i tuz pod tym cytatem powtarzac ten sam blad w interpretacji tekstu co w poprzednim twoim poscie? Zdumiewasz mnie. Przeczytaj moze ten fragmencik sobie raz jeszcze. Albo wystawie Ci kawe na lawe raz jeszcze moze teraz zrozumiesz: Nie chodzi o to, ze pomylki sie nie zdazaja tylko o to ze powinni za nie placic ci, ktorzy sie pomylili.

PS: Dalem juz sobie na wstrzymanie dosc dawno temu w zwazku z ta klawa ale Twoje "odgrzanie" topica... wiadomo co spowodowalo.

Old Post 16-04-2003 01:11
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:34.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions