Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Moja kobieta gra UrT
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
*XSIADZ*
Skilled (Knight)

Talking Moja kobieta gra UrT

Moja kobieta chciala zapytac jak jest odbierana w spolecznosci graczy UrT.
To nie zart. Ona codziennie trenuje i z kazdym dniem jest coraz lepsza
Ostatnio "sprzedala" kilka head'ow z rzedu znanemu graczowi (nie powiem komu) z nadobnego klanu (tez nie zdradze jakiego) i zostala zwyzywana od cziterow, ped..ow i transwestytow.
Panowie! Troche kultury! Boicie sie, ze laska moze Wam skopac dupe ???
Nawet chamstwo ma swoje granice!
Zauwazylem tez, ze odkad Madzia zaczella grac w UrT pojawily sie tez inne zenskie nicki ale nie wiem co o tym sadzic...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-06-2003 01:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *XSIADZ* Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *XSIADZ* Znajdź więcej post'ów przez  *XSIADZ* Dodaj *XSIADZ* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *XSIADZ* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Re: Moja kobieta gra UrT

Obawiam się że do takiego zachowania graczy to ona się będzie musiała przyzwyczaić. Jeśli zaś chodzi o zwyzywanie od cziterów... no cóż z tego co zauważyłem w Polsce nie można dobrze grać jeśli nie jest się dobrze znanym graczem
Nie mówie tu o ewidentnych przypadkach używania ogc z aim botem bo te łatwo udowodnić nagrywając demo.
Cała reszta przypadków podlega powyższej zasadzie...

Old Post 11-06-2003 10:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

pozdrawiam serdecznie MADZIE, jak na nowicjuszke swietnie jej idzie, mialem okazje kilka razy wspolgrac. tylko niech chlopaka nie zaniedbuje ;>

PS
jaka jest komenda na wylaczenie tekstow pisanych przez innych graczy? chcialbym wylaczyc wyswietlanie tego co pisza spektatorzy oraz przeciwna druzyna, zostawic tylko to co moj team pisze.

Old Post 11-06-2003 19:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

hehehe n1 n1 n1 pamietam jak w cpma mnie laska wgniotla w ziemie :> to bylo fajne uczucie zostac pokonanym przez kobiete ;x

GL madzia, obys nie rzucila chlopaka dla UrT :>>

Old Post 12-06-2003 01:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gniazdo
Gołe Baby

hmm ja gram czasem jako [*pain*] Madzia...

... a tak serio to fajnie jak kobiety grają w UrT. A tym bardziej jak grają dobrze.. powodzenia.

Old Post 17-06-2003 12:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gniazdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do gniazdo Znajdź więcej post'ów przez  gniazdo Dodaj gniazdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gniazdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

jak gra facet w Urt to jak zostanie głupio zabity to sie wqrza i przez to gra gorzej i tak wkółko, a baby to sie nie wqrzają i dlatego im dobrze idzie.

Old Post 20-06-2003 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
jak gra facet w Urt to jak zostanie głupio zabity to sie wqrza i przez to gra gorzej i tak wkółko, a baby to sie nie wqrzają i dlatego im dobrze idzie.

Nie glupio mowi ;k

Old Post 20-06-2003 15:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*XSIADZ*
Skilled (Knight)

quote:

Moja sie wqrza jak przegrywa i to niezle , ale w porownaniu z bluzgami jakie ja rzucam to rzeczywiscie mozna ja nazwac spokojna laska

Old Post 20-06-2003 21:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *XSIADZ* Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *XSIADZ* Znajdź więcej post'ów przez  *XSIADZ* Dodaj *XSIADZ* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *XSIADZ* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Nie glupio mowi ;k

hehe przykład
wchodze zabijaja mnie juz qrcze troszq mi źle, 2gi raz głupi sposób i nikogo nie zabiłem juz QRW* hu*, potem znowu jusz szał qrw*, 4ty raz w tym samym miejscu juz idą eiuy 4 dhis dgsu, 5ty raz to juz qrw* koniec odlatuje sie , początek zły to juz cała gra bedzie zła i spiepszona

Old Post 20-06-2003 21:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AnImAtE
Skilled (Animate)

quote:
hehe :P przykład
wchodze zabijaja mnie juz qrcze troszq mi źle, 2gi raz głupi sposób i nikogo nie zabiłem juz QRW* hu*, potem znowu jusz szał qrw*, 4ty raz w tym samym miejscu juz idą eiuy 4 dhis dgsu, 5ty raz to juz qrw* koniec odlatuje sie :P, początek zły to juz cała gra bedzie zła i spiepszona :)

Tlumaczenie prosze. :P

Old Post 21-06-2003 14:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AnImAtE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AnImAtE Znajdź więcej post'ów przez  AnImAtE Dodaj AnImAtE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AnImAtE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

zabijaja mnie, to juz cala gra bedzie zla =)

Old Post 21-06-2003 18:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CaNi
Training (Enforcer)

Talking próba

próbuj

Old Post 24-06-2003 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CaNi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CaNi Znajdź więcej post'ów przez  CaNi Dodaj CaNi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CaNi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ARU
Guest

gralem z Madzia kilka razu i nawet fajne sie z na gra prosimy wiecej kobiet w UrT

Old Post 25-06-2003 12:09
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:16.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions