quote: Napisane oryginalnie przez Atari
moze masz jakies linki do strony gdzie moglbym taki zobaczyc ew kupic. najczesciej na www sa sony albo yamahy itp nie ma porzadnego sklepu/www audio w polsce ? (nie liczac audiofili)
nie, nie mam linkow. dysponujac taka kasa na cd na cuda i tak nie ma co liczyc - nie dziw sie ze sa takie a nie inne firmy - w klasie 1000-1500 chodza wlasnie wysokie technicsy, srednie yamahy, soniaki itp. no bo coz innego bys chcial ? ah - no tak - harman kardon - w kwocie 1000 pln dostajesz cd na poziomie 2,5-3k. nie pamietam numerku modelu ale hk zmiazdyl po prostu konkurencje - nie lepszego nie kupisz za te kaske...
quote: a sprzetu uzywanego raczej niechce
widzisz - twoj wybor. ja jak mowie - kupilem nowke wzmacniacz - przelezal na magazynie ze 4 lata nawet nie otwierany. gosc sprzedal mi go za ok 1k - w sklepie kosztuje ponad 3k. cd kupilem uzywane - tu jest juz SPORE ryzyko - ale je podjalem i jest ok - tak wiec dwa razy pomysl zanim odrzucisz taka mozliwosc (tym bardziej iz za 2k masz cd+wzmachol i to dosc donbrej jakosci - a ludzie o taki sprzet z reguly dbaja i nie proboja potem sprzedawac jakis zlomow... choc oczywiscie jak juz cos kupujesz to dobrze orientowac sie w sprzecie - co, za ile, z ktorego roku, jakie byly recenzje, jaki sprzet do jakiej muzy, jakie glosniki do tego itp itd)
"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978
sxn | blog
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|