Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Frag or Die
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Mloody
Skilled (Knight)

Frag or Die

Jeżeli widzieliście już ten filmik to musicie mi przyznać że niektóre akcje są genialne. Jeżeli nie to polecam aby go ściągnąć. Mozna tego dokonać wchodząc na stronę http://www.geekboys.org a następnie kilkając "Movies". Jest tam kilka serwerów z których można to ściągnąć. Wiem że jeden działa na pewno (jakoś musiałem ściągnąć), a łącze było szybkie (między 50 a 150 KB/s)

P.S. Jak ktoś już oglądnie to jakby był na tyle miły to wytłumaczyłby mi pewną rzecz. Otóż, na niektórych akcjach widać że gracze z T mają skin członka drużyny CT i odwrotnie. Czy to jest jakiś rodzaj zawodów (nawet zegar jest ustawiony na 0:00). Z góry dziękuję za uwagę.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 31-05-2003 20:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mloody Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mloody Znajdź więcej post'ów przez  Mloody Dodaj Mloody do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mloody prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lewy.
Guest

Talking ?

Film spox ale po co ten temat ?

Old Post 17-06-2003 09:23
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mloody
Skilled (Knight)

A PO TO!!!

Zeby ewentualnie, jakby ktos mial ochote to zebysobie sciagnal. A moglby nie wiedziec.

Old Post 18-06-2003 04:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mloody Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mloody Znajdź więcej post'ów przez  Mloody Dodaj Mloody do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mloody prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lewy.
Guest

hi thx

Old Post 18-06-2003 07:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

jak wyszedl bylo dosc glosno o nim... to bylo jeszcze jak geekboys bylo aktywne.. byl tu wtedy chyba nawet o tym filmie topiq...

GG 1090334

Old Post 18-06-2003 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mloody
Skilled (Knight)

Co do tego to jestem dosyc nowy i topicu nie paietam, ale mam nadzieje, ze sie filmik podobal.

Old Post 19-06-2003 02:03
Mloody
Skilled (Knight)

Chcaiłbym tylko poinformowac, ze wychodi druga czesc tego filmu. Jest ona jeszcze w trakcie tworzenia, wiec jestescie proszeni aby wysylac swoje filmiki. Niestety nie wiem na jaki adres, ale jezeli macie jakies to moze poszukacie .

Old Post 21-06-2003 22:15
matiass
Guest

Question 2 pytania

jestem dosc nowy na tym 4um i sory jesli byly te pytania omawiane wiec
1 czemu tyle graczy trzyma na tym filmiku bron w lewej rece tylko dlatego ze sa leworeczni czy sie lepiej gra??
2. Wy tez macie taki celownik jak na tym filmiku?? bo ja mam caly zielony, moze mam zla wersje csa?
z gory dzieki za odpowiedz

Old Post 04-07-2003 11:19
Mloody
Skilled (Knight)

Z tego co slyszalem to trzymajc karabin w prawej rc, to znosi troche wiecej na prawo, bo lewa reka przytrzymujemy karabin. Natomiast trzymajac karabin w lewej rece znosi troche na lewo. Moze niektorym to robi róznice (?). Co do celownika to mozna go zmieniac.

Jeszcze nikt nie odpowiedzial mi na moje pytanie. Czemu w niektórych akcjach T maj skiny CT i na odwrót. Czy to byl jakis turniej czy co??

Old Post 04-07-2003 20:32
mAJKiEL
Elite (Fiend)

hmmm widzialem go z 2 lata temu ?
mzoe mniej... omg ludzie ten film to sredniowiecze na scenie tej gry...

Old Post 05-07-2003 00:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

Re: 2 pytania

quote:
Napisane oryginalnie przez matiass
jestem dosc nowy na tym 4um i sory jesli byly te pytania omawiane wiec
1 czemu tyle graczy trzyma na tym filmiku bron w lewej rece tylko dlatego ze sa leworeczni czy sie lepiej gra??
2. Wy tez macie taki celownik jak na tym filmiku?? bo ja mam caly zielony, moze mam zla wersje csa?
z gory dzieki za odpowiedz

1: obojetne
2- moze uzyli adjust crosshair

GG 1090334

Old Post 05-07-2003 07:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rododendron
Skilled (Knight)

To czy trzymasz karabin w prawej czy lewej ręce jest sprawą tylko twojego wyboru. Nie ma żadnej różnicy w zachowaniu broni...

Old Post 17-07-2003 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rododendron Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rododendron Znajdź więcej post'ów przez  Rododendron Dodaj Rododendron do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rododendron prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Re: Frag or Die

quote:
Napisane oryginalnie przez Mloody
P.S. Jak ktoś już oglądnie to jakby był na tyle miły to wytłumaczyłby mi pewną rzecz. Otóż, na niektórych akcjach widać że gracze z T mają skin członka drużyny CT i odwrotnie. Czy to jest jakiś rodzaj zawodów (nawet zegar jest ustawiony na 0:00). Z góry dziękuję za uwagę.

To jest błąd przy odtwarzaniu demek ze starych wersji (bodajrze strasznych niż 1.3 lub 1.4), z zegarem pozostał do dziś - poprzewijaj sobie trochę na viewdemo .

quote:
Napisane oryginalnie przez Mloody
Z tego co slyszalem to trzymajc karabin w prawej rc, to znosi troche wiecej na prawo, bo lewa reka przytrzymujemy karabin. Natomiast trzymajac karabin w lewej rece znosi troche na lewo. Moze niektorym to robi róznice (?). Co do celownika to mozna go zmieniac.

Rozwiązanie? r_drawviewmodel 0 i wszystkie kulki na full auto trafiają do celu .

Old Post 18-07-2003 15:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
matiass
Guest

Re: Re: 2 pytania

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer
1: obojetne
2- moze uzyli adjust crosshair

To raczej nie jest kwestia adjust crosshaira gdyz ich celownik jest bialo zielony i ma plynniejsza animacje niz moj. Jak mozna miec taki celownik?

Old Post 02-08-2003 11:10
Mavors
Training (Enforcer)

Re: Re: Re: 2 pytania

quote:
Napisane oryginalnie przez matiass
To raczej nie jest kwestia adjust crosshaira gdyz ich celownik jest bialo zielony i ma plynniejsza animacje niz moj. Jak mozna miec taki celownik?

Wklej do configu :

alias cross "adjust_crosshair"
bind "x" "cross"

Za "x" jakiś wolny klawisz którym będziesz zminieł kolor kursora

Old Post 05-08-2003 15:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mavors Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mavors Znajdź więcej post'ów przez  Mavors Dodaj Mavors do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mavors prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

http://home.astrakan.hig.se/staffan....XviD-sozou.zip

najlepszy film csowy jaki narazie widzialem moze nie ma najlepszych akcji ale i tak jest na ostrym wypasie... jesli chodzi o montaz (btw a widzialem duzo filmow i sam troche sie tym zajmowalem) sciagac obejzec stasowac sie

PS
ten mirror co dalem linka ma chyba najlepsze transfery...

Old Post 26-08-2003 17:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mloody
Skilled (Knight)

Ten film jest naprawde ekstra Majkiel. Dzieki za link.

Old Post 04-09-2003 21:10
Mloody
Skilled (Knight)

Majkiel, mam do Ciebie prośbę. Pamietasz jak zrobiłeś swój pierwszy filmik?? Można go jeszcze ściągnąć?? Jeżeli tak to podaj link, z góry dzięki.

Old Post 04-10-2003 02:25
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:38.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions