Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > VAT na internet z 7% na 22% !!
Czy jestes za podwyzszeniem VAT'u za internet?
Ta ankieta została zakończona.
Raczej Nie 1 7.14%
Nie 11 78.57%
Nie obchodzi mnie to 2 14.29%
W sumie: 14 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

VAT na internet z 7% na 22% !!

Zion! Hear me........

pare dni temu Ministerstwo Finansow zapowiedzialo podwyzszenie podatku VAT za dostep do internetu z 7% na 22%.
Dzisiaj w moje zwinne raczki wpadl oto ten adresik:

http://www.jarmuziewicz.platforma.org/protest.php

jak latwo wywnioskowac z nazwy, jest to strona jednego z posłów Platformy Obywatelskiej - wiem ze nie interesujecie sie polityką (i wogule zyciem spolecznym - hi DeathCrush ) ale na tej stronie znajduja sie wzory e-maili ktore moga zostac wyslane do roznych ministerstw i urzedow, bezposrednio lub posrednio odpowiedzialnych za podwyzszenie tego podatku - Zawalmy im skrzynki pocztowe!!!

moze cos da ten protest i bedziemy mogli sie cieszyc ze nam kochaniutki internecik nie zdrozeje :-)

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-09-2003 12:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

nic tylko zajebać

Old Post 25-09-2003 13:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

No pewnie skoczy troche abonamnet, ale chyba i tak znowu najgorzej będzie w TPsie Oni już jakiś czas temu zapowiedzieli sporą podwyżke....No niestety na własne zyczenie wchodzimy do Uni a to do nich mamy sie przystosować

Old Post 25-09-2003 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Re: VAT na internet z 7% na 22% !!

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
wiem ze nie interesujecie sie polityką (i wogule zyciem spolecznym - hi DeathCrush )

wez pojedz sobie na jakas parade gejow i lesbijek w rytmach house, a ode mnie sie odpierdol. oczywiscie ze nie mam zielonego pojecia o polityce i zyciu spolecznym, skoro tak mowisz...

Old Post 25-09-2003 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Swietnie! Masowy protest! Pozniej demonstracja! A pozniej oblejemy babcie w futrach czerwona farba, oraz naszczamy im do ich kapitalistycznych zup! BUL! ANARHIA! ZŃSZCZENIE!
A tak naprawde co to da? Przeciez i tak wiemy, ze jakiekolwiek akcje demonstacyjne, protestacyjne nie daja zadnych efektow. Patrzcie na gornikow, stoczniowcow, szwaczki, pielegniarki i windziarzy. Wszyscy strajkuja, krzycza, i nic... A tak nieznaczaca, i nie brana powaznie grupa 'wirtualnych wojownikow' ma zostac wysluchana? Siedze sam w pokoju, bez muzyki, bez swiatla, czekam na wszystkich, zabilem wszystkich. Pusty krzyk w przestrzen. :F

Old Post 25-09-2003 14:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

Re: Re: VAT na internet z 7% na 22% !!

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
wez pojedz sobie na jakas parade gejow i lesbijek w rytmach house, a ode mnie sie odpierdol. oczywiscie ze nie mam zielonego pojecia o polityce i zyciu spolecznym, skoro tak mowisz...

homofobia? dzieki za mozliwosc ale juz bylem - a co to ma do tematu???

a tak btw -> pięknym za nadobne

jezeli chodzi o sensownosc tego protestu to ludzie do ktorych wyslano e-maile maja obowiazek odpowiedziec - przynajmniej mozna dac im zajecie....

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 25-09-2003 14:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

A już myślałem, że t0d reprezentuje US

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 25-09-2003 15:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Bywa...

Old Post 25-09-2003 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Tak jest, idziemy do Uni. Podnosimy vat, zeby bylo jak w Europie, tylko ze w Europie internet jest 6 razy tanszy!!!!!

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 25-09-2003 18:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Re: Re: Re: VAT na internet z 7% na 22% !!

quote:
homofobia? dzieki za mozliwosc ale juz bylem - a co to ma do tematu???

a tak btw -> pięknym za nadobne

ale na chuj takie aluzje?
co ja mialem do tamtego tematu?

Old Post 25-09-2003 18:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Re: Re: Re: Re: VAT na internet z 7% na 22% !!

quote:
co ja mialem do tamtego tematu?

Jablko

btw - TPSA zrzuca na rzad, rzad na providerow. I tak bedzie na internautow Bo glosowali za UE

Old Post 25-09-2003 19:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

podatek na jablka tez chca podwyzszyc?

Old Post 25-09-2003 19:14
t0d
Elite (Fiend)

na wszystko bedzie podatek..... buahahahahaha

wyslalem mejls na jeden z adresow na stornie ktora wczesniej podalem i oto odpowiedz:

Your message

To: Biuro Komunikacji Spolecznej
Subject: Zapytanie nt. podwyzszenia VAT na dostep do Internetu
Sent: Thu, 25 Sep 2003 13:27:50 +0200

was deleted without being read on Thu, 25 Sep 2003 16:04:01 +0200

Biuro Komunikacji Społecznej LOL

ps DeathCrush - najczesciej wchodzisz z buciorami do zalozonego przeze mnie tematu i piszesz jak bardzo ciebie ten temat nie dotyczy - a ja chcialem temu zapobiec (atak wyprzedzajacy )

Old Post 25-09-2003 19:41
Anouaar
Guest

Ja obronie mojego kolega pagana, w jego imieniu powiem, ze jestes niefajny, i przypominasz mi Ojca Rydzyka. Prawda dedkrusz? :*

Old Post 25-09-2003 19:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

jestem ateistą - o. Rydzyk tez? jedynym podobienstwem jest to ze ja tez nosze okularki

ps Kosz to jakas nowa Masoneria?

Old Post 25-09-2003 19:50
Lesio
KOSZ

Nie, my walczymy z Zydomasoneria

Aha, i Morda! Dajcie se juz spokoj z tym wymyslaniem co lepszych ripost. (do Defkrasza i t0d'a)

Old Post 25-09-2003 19:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
Swietnie! Masowy protest! Pozniej demonstracja! A pozniej oblejemy babcie w futrach czerwona farba, oraz naszczamy im do ich kapitalistycznych zup! BUL! ANARHIA! ZŃSZCZENIE!
A tak naprawde co to da? Przeciez i tak wiemy, ze jakiekolwiek akcje demonstacyjne, protestacyjne nie daja zadnych efektow. Patrzcie na gornikow, stoczniowcow, szwaczki, pielegniarki i windziarzy. Wszyscy strajkuja, krzycza, i nic... A tak nieznaczaca, i nie brana powaznie grupa 'wirtualnych wojownikow' ma zostac wysluchana? Siedze sam w pokoju, bez muzyki, bez swiatla, czekam na wszystkich, zabilem wszystkich. Pusty krzyk w przestrzen. :F

Lepsze takie protesty niż siedzenie z założonymi rękami i czekanie az ktos łaskawie wprowadzi pewne poprawki, zareaguje na monopol telekomuny.
TPSA po raz kolejny zamierza zrobic internautow w ****a i ma nie byc zadnej reakcji?! To by była wygrana monopolisty.

Old Post 25-09-2003 21:06
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Ulraunt
Lepsze takie protesty niż siedzenie z założonymi rękami i czekanie az ktos łaskawie wprowadzi pewne poprawki, zareaguje na monopol telekomuny.
TPSA po raz kolejny zamierza zrobic internautow w ****a i ma nie byc zadnej reakcji?! To by była wygrana monopolisty.

Ble, nie czaisz idei buntu poprzez biernosc... Mamy wiele odmian buntu rozumianych na wielaki sposob, jedym z nim moze byc postawa bierna, jako przyklad tego, ze olewasz system, ale nie robisz nic ku temu aby go obalic. Czaisz idee teraz? :F

A powaznie. Pomyslmy racjonalnie, jesli chcemy demonstorwac to trzeba wyjsc na ulice, cos takiego to cichy protest, ktory nikt nie uslyszy. Zawsze bylem fanem wszystkich nieudanych powstan polskich, te udane sa poprostu nudne. Wazne jest to, ze tam ludzie walczyli z wiatrakami, czyms czego nie bylo, a wiec pokonac nie mozna bylo. Chodzi o to, ze nie mozna wygrac z molochem, ale mozna go zranic. :>

Old Post 25-09-2003 21:12
Ulraunt
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
Ble, nie czaisz idei buntu poprzez biernosc... Mamy wiele odmian buntu rozumianych na wielaki sposob, jedym z nim moze byc postawa bierna, jako przyklad tego, ze olewasz system, ale nie robisz nic ku temu aby go obalic. Czaisz idee teraz? :F

A powaznie. Pomyslmy racjonalnie, jesli chcemy demonstorwac to trzeba wyjsc na ulice, cos takiego to cichy protest, ktory nikt nie uslyszy. Zawsze bylem fanem wszystkich nieudanych powstan polskich, te udane sa poprostu nudne. Wazne jest to, ze tam ludzie walczyli z wiatrakami, czyms czego nie bylo, a wiec pokonac nie mozna bylo. Chodzi o to, ze nie mozna wygrac z molochem, ale mozna go zranic. :>

Masz na mysli zrobienie 1000 osobowego najazdu na siedzibe TP i zrobienie im malego roz*******u? (jak gornicy SIC)... Podejzewam ze lepsze byly by 'dni bez internetu' - poprostu niekorzystanie z netu przez pare dni... ale to by musiala byc niesamowita mobilizacja, niemozliwe

Old Post 25-09-2003 21:28
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Ulraunt
Masz na mysli zrobienie 1000 osobowego najazdu na siedzibe TP i zrobienie im malego roz*******u? (jak gornicy SIC)...

Telekomuna ma zajebista siedzibe Hm... troche szkoda by bylo puscic ich biurowiec z dymem bo skyline Warszawy by na tym stracilo

Old Post 25-09-2003 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:

Ej ziomy, chyba trochę pogubiliście się w dyskusji. To nie Tp'sa zwiększa podatki tylko Ministerswo Finansow... Pozatym dlaczego wychodzicie z zalozenia ze Tp'sa chce was zrobić w wała? Bluźnicie, teraz Tp'sa jest wręcz opiekuńczą organizacją nie tak jak kiedyś kiedy chcąc sie podłączyc do netu przez dial musiałeś czekać aż sie slot dla ciebie zwolni :?

Old Post 25-09-2003 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
ps DeathCrush - najczesciej wchodzisz z buciorami do zalozonego przeze mnie tematu i piszesz jak bardzo ciebie ten temat nie dotyczy - a ja chcialem temu zapobiec (atak wyprzedzajacy )

1) nie umiesz pisac poprawnie mojej xywy, ToD
2) jakie najczesciej jak nie zrobilem tak ani razu
3) to sie nazywa uprzedzenie, a sam cos pierdoliles od rzeczy na temat homofobii
4) smierdzisz z daleka
5) eot

AnouaaR : ej ale bierny bunt to wynalazek murzynow

Old Post 25-09-2003 21:57
AlieneK
KOSZ

quote:
AnouaaR : ej ale bierny bunt to wynalazek murzynow

w wiadrze

IMO nic tu nic nie pomoże - może oni sami się opamiętają, albo argumenty iinnych polityków bo szarzy ludzie nic nie zrobią

Old Post 25-09-2003 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez Hakan
...tylko ze w Europie internet jest 6 razy tanszy!!!!!

albo 6 razy szybszy DD

Old Post 25-09-2003 23:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
w wiadrze

IMO nic tu nic nie pomoże - może oni sami się opamiętają, albo argumenty iinnych polityków bo szarzy ludzie nic nie zrobią

matka wpadla mi dzisiaj do pokoju z przerazeniem w oczach i pyta czy wyslalem te e-maile, bo w telewizorze cos mowili ze ma vat na inet zdrozec. a ja na to ze owszem wyslalem, ale to i tak nic nie da :S ale skoro wyslalem to nie jestem murzynem

Old Post 25-09-2003 23:21
t0d
Elite (Fiend)

w dzisiejszej wyborczej jest zestawienie stawek podatku VAT na dostep do internetu - owszem w kilku krajach jest wiekszy (25% w Szwecji) ale warto by jeszcze porownac zarobki w danych krajach i jakosc świadczeń

jezeli chodzi o TP s.a. to ona zyska najwiecej bo wiekszosc osob wdzwania sie przez numer dostepowy TP, korzysta z NEO+ - inne rozwiazania takie jak modemy kablowe stanowia marginalne przyklady.

http://board.fpp.pl//showthread.php...3962#post233962 to sobie poczytaj:

twój pierwszy post cyt: "no" (odpowiedz na pytanie retoryczne : "słabo?" )

twój trzeci post cyt: "ja tez leje ale te topiki sa pocieszne"

a co to mialo do tamtego tematu??? nic nie wniosles do dyskusji - wlazłeś w tych swoich zagrzybionych trampkach i zrobiles wielka kupe pod siebie........ zalosne....
wbij do tej swojej kwadratowej główki taką maksymę: "Nieodpowiadaj niepytany"

Old Post 26-09-2003 14:45
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Hmm ... mi się nie uśmiecha taka zabawa z Vatem bo i tak już przy tych cenach nie stać mnie było na net, teraz to już nie mam o czym mażyć.
Jeżeli rząd będzie starał się opodatkować wszystko co się da (nawt grunt na dnie jezior i stawów ) to chyba pozostanie tylko emigracja do innego kraju gdzie nie ma podatku od wszytskiego co tylko można opdatkować

Old Post 26-09-2003 15:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

tOd i deathcrush: spokoj! koniec dyskusji! ;>

Old Post 26-09-2003 15:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

nieee, on mnie lubie nazwal mnie robaczkiem... jest pocieszny... pozwol nam prosze prosze prosze....

nie odpowiadaj nie pytany - topik jest sprawa otwarta boarda i kazdy ma prawo postowac... w zadnym topiku nie pisze 'topik to tej tej i tej osoby, a deathcrush nie moze tu pisac'

sincerely, czlowiek ktory nie nosi trampek

EDIT
zapomnialem do tej kupy dodac czegos na temat, ale dzyndzel ze mnie. no wiec... ja ten tego chcialem powiedziec ze mi sie to bardzo bardzo nie podoba co oni chca zrobic, bo sa brzydcy i be bo zdzieraja z nas pieniazki :>

ladnie?

Old Post 26-09-2003 19:08
Anouaar
Guest

Tak, slicznie i poprawnie politycznie...

Old Post 26-09-2003 19:23
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:43.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions