quote: Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Witaj Tomek.
Postaram się odpowiedzieć na Twoje tezy:
1) "wynik 86/27 i 88/27. Byłem to ja i Badyl, oboje z PFT. " już na to odpowiedziałem wcześniej. Byłem tam i widziałem, a swój wynik w dużej mierze zawdzięczacie bezładowi przeciwników i szybkostrzelności swojej broni,
2)"Szydzisz z "klasowych" gunnerów ale jakoś Twoje wyniki uzyskiwane m-60 nie były powalające z nóg." Pisałem , że to był epizod i akt desperacji zarazem,
3)"Masz racje, chyba rzeczywiście nie powinieneś się wypowiadać na temat TKOTH..." chyba powinieneś użyć innego zwrotu. Fakt ,że to nie jest to mój ulubiony tryb wcale nie oznacza że nie mogę mieć na ten tamat własnego zdania,
4)"Wcale nie wytykałem Ci chęci bycia mięsem armatnim" przyjmuję do wiadomości,
5) pisałem już o tym w pierwszym moim topiku na board'zie, nikomu nie wymawiam osobistych wyborów, z nikogo nie szydzę w sposób umyślny. Doświadczenie życiowe przemawia za tym ,że w każdej grupie znajdzie się statystyczny zawodowiec, reszta czesto pozostaje nimi we własnym przekonaniu . Ich sprawa,
6)"Jeszcze więcej śmierci po jeszcze niższej cenie to cały sens gry w TDM," być może w Twoim przekonaniu to jest sens TDM ( a może i wszytkich trybów, bo zawsze cel wiąże się ze stratami) i tu sie różnimy zasadniczo. Zastanawiające, że ktoś dodał medyków? błąd ? czy jest w tym jakiś inny cel. Śmierć nie jest żadny celem ani rozwiązaniem nawet w TDM,
7)"Już jakiś czas temu podałem swój nick "bojowy" jeśli przeoczyłem ten fakt to moja wina zwracam honor Salut
Witam ponownie.
Odpowiadam.
ad1. Jednak dalej twierdze iż opisane wyniki nie były jedynie wypadkową czynników opisanych przez Ciebie, a zgraniem i koordynacją działania(chyba do tego wy równiez dążycie) zastosowaną przez nas.
ad2. "Epizod, akt desperacji" - troche dziwnie to brzmi. Ja sięgając po m-60 nie miałem powodu do desperacji...
ad3. Zdanie możeswz mieć na każdy temat i na forum możesz je wyrażać ale w niekturych wypadkach wyrażając swój pogląd na sprawy o których się nie ma zielonego pojęciamożna się jedynie wygłupić. Pewnie wyszedłbym na głupca gdybym próbował uchodzić za eksperta od szydełkowania.
ad4. Miło mi to słyszeć.
ad5. Wydaje mi się że jednak wymawiasz, i wychodzisz z założenia że jedynie Twoje wybory są słuszne.
ad6. Nie wiem czy zauważyłeś ale użyty cytat jest cytatem Radzia i widocznie opacznie go zrozumiałeś,. Chodziło o jeszcze więcej zabitych wrogów przy jak najmniejszych stratach własnych. Poza tym mylisz się, nie jest to cel w każdym trybie gry, a poza tym sprawdz staty mostu zanim będziesz mi robił wykłady na temat medykowania bo wydaje mi się że na ten temat mam troszeczke więcej do powiedzenia.
ad7. W porządku, nikt nie musi czytac wszystkich postów.
Pozdrawiam. Tomek.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|