Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Które mapy nie lubicie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
*SOG*Kapi
Skilled (Knight)

Które mapy nie lubicie

Proponuje ankietę jakiej mapy ludzie nie lubią. Piszcie to je troche napiętnujemy i nie będziemy musieli na nich grać jeśli admini wezmą to sobie do serca

Kapi

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-10-2003 17:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *SOG*Kapi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *SOG*Kapi Znajdź więcej post'ów przez  *SOG*Kapi Dodaj *SOG*Kapi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *SOG*Kapi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

gdzieś było już coś podobnego..
ale nie mogę znaleźć więc...
Nie lubię Double Barrel oraz
Wet Work
Trochę denerwuje mnie też Sniper Oase, po zajęciu dobrych pozycji przez przeciwnika, w zasadzie mapa w plecy... Ale ogólnie ciekawa.
Od razu piszę o najfajniejszej (zmieniło mi się :)) - Rampage.
Tak wogóle to szkoda, że na Moście nie ma już Hornets Nest... no chyba, że nie mogę na nią trafić...

dałem ciała... ankieta o podobnym temacie (ale o mapach, które lubimy) wyżej... :]

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 28-10-2003 19:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Wg ankiety "Które mapy lubicie" (prawda Longbow ? ) Ogólnie gracze wolą mapy o zagęszczonej aglomeracji tam gdzie jest dużo budynków, zaułków itp.
P.S. Hornets Nets ??... nazwa znajoma ale nie mogę sobie przypomnieć, co to za mapa ?

Ja nie lubię Rampage (chyba że jest max 20 osób bo przy większej ilości to już głównie morderstwa) oraz mapy War Theatre Night czy jakoś tak.

Edytowane przez dnia 29-10-2003 o godz. 08:20

Old Post 29-10-2003 05:46
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)

P.S. Hornets Nets ??... nazwa znajoma ale nie mogę sobie przypomnieć, co to za mapa ?

to takie duuuuuuuże coś, gdzie masz 2 bazy fifnaście kilometrów od siebie i do przeciwnika leci się najlepiej helikopterem... nie jest to jasne co napisałem, ale mam nadzieję, że zrozumiesz :)

$doSth -> kill($him);
}

Old Post 29-10-2003 08:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
to takie duuuuuuuże coś, gdzie masz 2 bazy fifnaście kilometrów od siebie i do przeciwnika leci się najlepiej helikopterem... nie jest to jasne co napisałem, ale mam nadzieję, że zrozumiesz

Aaaa taaak Całkiem sympatyczna mapka o ile heli coś się nie popier.... i nie wisiał w powietrzu jak zaklęty. Raz tylko nie chciało mi się czekać na "taksówkę" i wyciąłem z buta - więcej tego nie zrobiłem

Old Post 29-10-2003 08:17
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*SOG*Kapi
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Aaaa taaak Całkiem sympatyczna mapka o ile heli coś się nie popier.... i nie wisiał w powietrzu jak zaklęty. Raz tylko nie chciało mi się czekać na "taksówkę" i wyciąłem z buta - więcej tego nie zrobiłem

Chłopie to ja spóżniłem sie na heli w Irene na cooperative. Jogging do mogadishu jest równie ciekawe jak obrady komisji śledczej

Kapi

Old Post 29-10-2003 11:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *SOG*Kapi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *SOG*Kapi Znajdź więcej post'ów przez  *SOG*Kapi Dodaj *SOG*Kapi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *SOG*Kapi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez *SOG*Kapi
Chłopie to ja spóżniłem sie na heli w Irene na cooperative. Jogging do mogadishu jest równie ciekawe jak obrady komisji śledczej

A przy tym joggingu magazynków i granatów nie pogubiłeś ?

Old Post 29-10-2003 11:56
Szymon
Idefix GAL

Angry Nie cierpie

Nie podobaja mi sie te nowe mapy na moscie (ta platforma piramida itp..., a szczegolnie to miasto na wodzie co jest polaczone tymi mostkami , bardzo lubie hornest nest'a i rampage i uwielbiam (kiedys gralem na zagranicznym serverku) super twister (genialna mapka)

Old Post 30-10-2003 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Szymon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Szymon Znajdź więcej post'ów przez  Szymon Dodaj Szymon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Szymon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

niedługo pewnie puszczą mapę wszechczasów pustynia Gobi dwie bazy nic więcej.

Old Post 31-10-2003 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
gdzieś było już coś podobnego..
ale nie mogę znaleźć więc...
Nie lubię Double Barrel oraz
Wet Work
Trochę denerwuje mnie też Sniper Oase, po zajęciu dobrych pozycji przez przeciwnika, w zasadzie mapa w plecy... Ale ogólnie ciekawa.
Od razu piszę o najfajniejszej (zmieniło mi się ) - Rampage.
Tak wogóle to szkoda, że na Moście nie ma już Hornets Nest... no chyba, że nie mogę na nią trafić...

dałem ciała... ankieta o podobnym temacie (ale o mapach, które lubimy) wyżej...

A ja lubię Wet Work

Old Post 31-10-2003 16:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
A ja lubię Wet Work

brrrr....

$doSth -> kill($him);
}

Old Post 31-10-2003 16:49
*SOG*Kapi
Skilled (Knight)

Wogule ostatnio most ma jakies p******** mapy. Wielkie, nie można się znaleśc albo 1 strona nie ma szans z drugą bo tak jest mapa zrobiona :/

Kapi

Old Post 03-11-2003 15:35
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:56.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions