Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Nie mam pytan...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Mazio
Guest

Nie mam pytan...

Gram sobie wlasnie w Maxa Payne'a 2... No i nie mam pytan! Z tego co wiem ta gra jest na enginie HalfLife 2... jesli tak to slina wlasnie zalala mi klawiature i wogole... Jak zobaczylem teksturke garniturow w otwartej walizce, poziom z miasteczkiem strachow czy teksture NYPD na podlodze komisariatu na parterze... poprostu zajaralem sie jak 15 latek na widok pierwszej gry na PS2... czeka na nas rozowa przyszlosc - oby jak najwiecej gier powstalo na tym silniczku! I oby jak najszybciej..

Gwoli informacji powiem, ze nie gralem w Max Payne'a 1 - mialem jakas "blokade" na gry TPP i nie mialem na to ochoty - teraz dodam tylko tyle - nie wiem jak to bylo w jedynce - dwojka ma taki klimat, ze po prostu nie mam pytan... najbardziej klimatyczna gra od czasow HalfLife w trybie singleplayer jaka spotkalem...

Rownolegle pogrywam w Call of Duty - owszem cool - ale w porownaniu do MP2 od strony graficznej i klimatu - niestety slabiutko..

Ktos spyta - no i cool - ale po ch... to piszesz - odpowiem - sam nie wiem... po prostu ciesze sie, ze znow mnie cos "wzielo" w temacie - gry komputerowe - po 11 latach posiadania wlasnego PC-ta i przegraniu setek gier - to naprawde duuuze osiagniecie..

HOWGH...

(czego i Wam zycze)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-11-2003 12:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

hehe no to ciekawe jakie bedzie miec wymagania :E

Old Post 16-11-2003 12:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto
hehe no to ciekawe jakie bedzie miec wymagania :E

niema jeszcze takich komputerow :ASD

Old Post 16-11-2003 13:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

Moj komp - Athlon 1.7 XP, 512 DDR 266Mhz, ECS K7S5A, GF4Ti4800 - 128DDR, i inne...

nie zlom - ale zadna rakieta - po prostu sredniak...

Max Payne 2 dziala tak plynnnie jak tylko to mozliwe... zadnych.. zadnych zaciec czy zajaknien.. to dobrze wrozy innym grom na tym silniczku... w tym HF2 na czele...

HOOAH!!! KEEP UP THE GOOD WORK!!!

Old Post 16-11-2003 13:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

no dobra ale ile masz fps? to najwazniejsze :E

Old Post 16-11-2003 13:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Wiecej niz mozesz sobie wyobrazic... :o

Old Post 16-11-2003 13:14
Mazio
Guest

nie znam komendy na FPSy do HF2 - jesli mozesz to mi podaj i Ci powiem..

Old Post 16-11-2003 13:46
Infinite
nieszczesliwie zakochany

cg_drawfps 1

Old Post 16-11-2003 13:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Mazio
Moj komp - Athlon 1.7 XP, 512 DDR 266Mhz, ECS K7S5A, GF4Ti4800 - 128DDR, i inne...

nie zlom - ale zadna rakieta - po prostu sredniak...

Max Payne 2 dziala tak plynnnie jak tylko to mozliwe... zadnych.. zadnych zaciec czy zajaknien.. to dobrze wrozy innym grom na tym silniczku... w tym HF2 na czele...

HOOAH!!! KEEP UP THE GOOD WORK!!!

Max Payne 2 Nie jest na enginie HL2! Swoja droga fajna gierka tylko szkoda ze taka krotka... niecale 2 dni grania i koniec.

Old Post 16-11-2003 13:52
Mazio
Guest

taaa.. tez juz gdzies to wlasnie przeczytalem... niestety tak bylo napisane w jednym z naszych czasopism komputerowych o grach... na pocieszenie dodam tylko, ze jest w nim ta czesc enginu - Havoc - ktora odpowiada za fizyke i cos tam jeszcze w HF2 - przynajmniej tak sie gdzies teraz doczytalem -- mimo to gierka fajna, a czy krotka? Jeszcze nie skonczylem - to nie wiem..

Old Post 16-11-2003 13:55
rcube
KOSZ

Max payne 2 - 5 godzin i po krzyu - dlugosc tej gry to jedyna wada :/ . Gierka ma niskie wymagania. Mi na Athlonie 1,5 Mhz i gf4ti4200 bez o/c chodzi na max detalach i w rozdzialce 1024x768 bez zaciec. Kumpel na podobnym procu ale na gf2pro tez gral na maks detalach, ale nie pamiatem jush jaka rozdzielczosc byla imo gra jush stara .
Call of Duty powoli koncze (wczoraj zaczolem ). Gierka wymiata, taka jakby 2 czesc MOH'a 2. Grafika jak na silnik q3 odjebana, ogolnie grafa jest zajebista (trzebe miec karte zgodna z m.in. dx8.1 zeby zobaczyc te detale ;> ). Klimat jak w MOHa , singiel ma fajny klimacik. Gierka rowniez nie ma wielkich wymagan, na poziomie MOH'a. Co do porownania z grafa Max Payne 2: w Call of Duty akcja glownie dzieje sie na zewn stad pomieszczenia sa zrobione slabiej niz w Max paynie, natomiast w Max Paynie 2 akcja glownie w pomieszczeniach, zdecydownia mniej na zewn i np: pojazdy w Maxie kiespko wygladaja. Dopiero HL2 to zajebsita grafa w wewn.objektow jak i na zewnatrz. Co do wymagan HL2 - mi beta popierdla rowno na takim jak moim sprzecie deklaruje ze spokojnie sobie pogracie w 1024x768 i max detal (a przeceiz moj sprzet to looow) A to ze nie zobacze efektow dx9.0 to inna brozka...

Aha na dniach zabieram sie za tryb w mp Call of Duty wiekszosc polskich servow jest scrackowanych Za granica mam nadzieje ze Szwedzi i Norwegowie znowu dopisza jak to bylo ze starym rtcw

Old Post 16-11-2003 14:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

rcube - cod jest robione przez tych samych kolesi co robili moh'aa wiec nic dziwnego ze ma lepszy klimat :}

narazie w zadna z gier nie gralem.. ale niedlugo sobie je odpale ;} hehe leza jako iso na hdd ;}

Old Post 16-11-2003 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

glan: Ano na tym samym

Nie ulega watpliwosci ze Cod bedzie gra fpp tego roku !! Zadne Halo czy tam Chrome mu nie podskoczy Mam nadzieje ze fpp.pl jush robi stronke cod.fpp.pl :> i ze na dniach sie pojawi sie tablica cod na boardzie

Old Post 16-11-2003 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Też nie macie co robić, tylko grać w takie te . Ja jak miałem 10 lat, to myślałem że granie to najwspanialsza rzecz pod słońcem, a teraz mam moje ukofane php , i ograniczam się jakoś do grania w jedną grę "na raz" (to jest nie zaczynam nowej gry póki nie przejde siakiejś w którą już gram ).
Co do MP2 na enginie HL2 to ja powiem tyle, że poziom wiarygodności naszej prasy komputerowej, najlepiej oddaje fakt ogłoszenia przez cdaction daty premiery World of Warcraft na grudzień tego roku (co jest wielce ciekawe, ponieważ daty premiery oficialnie nie ma, a dopiero zaczynają się betatesty tej giery, wątpie żeby ją skończyli w miesiąc ).

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 16-11-2003 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

MIIISIUUUUU !!!

Old Post 16-11-2003 14:25
insmac*1337
Guest

I o to wlasnie chodzi NeaQuan.

Co do Max Payne 2 ... Mnie osobiscie ta gierka bardzo przypadla do gustu. Pomijajac swietna grafike, bardzo przyjemnie mi sie gralo i nie moglem sie oderwac od monitora (to chyba pierwszy raz od czasow Warcrafta 3...) Szybko przeszedlem gre, ale nie rozczarowalem sie tym tak bardzo, bo bylem przygotowany - po pierwszej czesci Max'a nie sadzilem, ze nastepna bedzie kilka razy dluzsza. A grafika to juz jest wizytowka nie tylko Payne'a, ale i samego Remedy (przypominam - 3DMark).

Nie gralem w bete HL2, chociaz mialem mozliwosc jej sciagniecia. Nie chce sobie psuc obrazu gry przez bugi i niedokonczone elementy. Wole poczekac na pelna wersje. Na razie zadowolilem sie screenami.

Old Post 16-11-2003 14:51
Jarek
Pop Shop Boy :P

Eetam, max 2, owszem fajny, ładna grafa, fajna fizyka, sprawia fajne wrazenie, hl2 - bedzie totalny ownage jesli chodzi o mozliwosci silnika, tj. wczesniej wspom. fizyka, czy grafa, ale jesli chodzi o fabułe to podejzewam ze będzie to coś na styl U2 - MASA kolesi do skillenia, duzo fireworks'ów graficznych i to tyle - nie lubie takich gier. COD - no to jest coś dlamnie To już nie jest "FPP" tylko FirstPersonWar . Autorzy, tak jak przy MOH wykozystali masakrującą scene z filmu ( MOH - wyładowanie na plaży w Normandii, zywcem z "Pvt.Ryan", COD - Walka roosqw ( nie wiem dokladnie gdzie - dopiero zaczynam ten etap ) - z tego co widzialem identycznie wyglada jak scena obrony Stallingradu ( bodajze ) z "Enemy at The Gates". Fabuła niby jest oklepana do bulu, ( zresztą jaka fabuła - to jest "normalna" II WWW ) ale efekt masakruje.

Old Post 16-11-2003 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

gdfzies kiedys czytalem ze to wlasnie w stalingradzie bedzie dane walczyc.. wiec jak widac yarku masz dobre odczucia

Old Post 17-11-2003 05:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

No i jest w COD misja w Warszawie !! A Stalingrad , zwlaszcza desant jakos mnie wk**** na maxa :/ Natomiast ownujaca jest misja utrzymania mostu przez brytyjczykow

Old Post 17-11-2003 06:47
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

Co do wymagan sprzetowych

-Max Payne 2 : na p4 2.4 ghz, 1024 ramu i gf4ti4800SE gra chodzila bardzo plynnie na max detalach w 1024x768, zero zaciec, super plynnie... tylko krotko. Teraz na tym samym sprzecie tylko z nowa grafa (r9800pro) gram w 1600x1200 albo 1024x768 z fsaax6 i chodzi cudno-plynnie. Zeby sprawdzic fps w lini komend dopisujemy " -developerkeys -developer " i wciskamy F11 (albo F10, nie pamietam) i "włala"

-Call of Duty : na sprzecie nr1 gralem w demko na max detalach w 1024x768 i plynnie, bez zaciec. Na nowej grafie gram w 1600x1200 i plynnie wszedzie, jedyna misja gdzie mi przycinalo to pierwsza o stalingrad gdzie płynie sie na łodzi po czym wbija pod gorke. Jest to o tyle dziwne ze w 800x600 jest tak samo, wiec podejrzewam ze to kwestia procesora. Jednak wystarczylo w opcjach zmienic "model detail" z maximum na high i juz chodzilo bardzo plynnnie w 1600. Gralem tez w COD na athlonie 800 z 256 ramu i gf2mx i no coz... w demku na minimum detali @ 800x600 gra chodzila tak sobie srednio, czesto ciela.

HL2 : na gf4 nie gralem, jednak na r9800 w trybie dx8 mam fps seteczke bez przyciecia... jednak roznica przy dx9 jest gigantyczna jesli chodzi o jakosc, szczegolnie ta niesamowita WODA. Z fps jest tu juz troche gorzej, przez pierwsze kilka sekund poziomu mam zawsze ~30 fps, pozniej jak sie doczyta jest juz plynnie, jednak w niektorch miejscach zdarza sie zwolnic. A zeby sprawdzic fps wpisujemy "net_graph 3" , ew "cl_showfps 1".

Old Post 17-11-2003 14:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

A i jeszcze skrin z hl2, niestety przy edycji posta nie mozna juz dodawac zalacznikow

Old Post 17-11-2003 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Max P.2 raczej mnie nie interesuje, jakoś nie czuję tego "pociągu" do tego typu gier (TPP - chyba mam uraz po Tomb Raider ).

CoD mimo, że FPP ale realia II wojny też niezbyt.

Half - Life 2 A to co innego Wczoraj (tak wczoraj) ukończyłem pierwszą część Klimat nieziemski i jak sięgam pamięcią dawno nie czułem obaw przemierzając tunele wentylacyjne oraz słysząc komunikaty radiowe żołnierzy.
Na H-L2 czekam z niecierpliowścią ale dla fabuły i klimatu. Efekty zaczynają dla mnie powoli odgrywać drugorzędne zanczenie (sliniłem się tylko jak zobaczyłem q2 w wersji na voodoo ).
Poza tym nie pogram sobie pożądnie bo mój komputerek zaczyna uzyskiwać status kompa biurowego

Old Post 18-11-2003 10:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

Ej, przeca COD smiga na podszlifowanym ( ostro - cza przyznac ) silniczq q3, nie rozumiem z kad te watpliwosci dot. ilosci ftps na compach jak "2.4 ghz, 1024 ramu i gf4ti4800SE"

--edit---

Początek gry ruskami jest prawie identyczną kopią początq "Enemy At The Gates" - z ciekawosci poszperałem po szufladach i znalazłem film i obejżałem( polecam tak btw ) a podczas gry, czekałem aż dowódca zwrooci sie domnie per "Wasili"

Edytowane przez Jarek dnia 19-11-2003 o godz. 05:23

Old Post 18-11-2003 23:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Dobra lolki
MP2 nie jest na Engine HL2 tylko na engine MP1 mocno podrasowanym
Ten sam engine ewoluowal od MP1 -> GTA3 -> GTA VC az do MP2 ( na razie)
MP2 jest krotki, ale podobno jak sie przejdzie na 3 poziomach trudnosci to na ostanim zakonczenie jest inne

Co do COD
Gra ma klimacik. Zapierdalasz Rojsanami pod Stalingradem (TAK!) A z tylu komisarz ludowy z CKMem
wgniata PP

Old Post 19-11-2003 08:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

COD - ma klimat - ale miejscami... jest tak liniowy, ze nawet bieganie w rozne miejsca mapy musi byc dokladnie takie i wtedy jak zaplanowali sobie tworcy - a to mi nie pasuje - wogole nie nawidze niczego w FPP co traci gra na czas - w tym bieg do punktu A i tylko tam bo jak nie to przyleci wielki celny pocisk i zrobi ci z dupy jesien sredniowiecza - zgroza - a takie jest wlasnie COD...

do tych co grali w COD singla:

jestem na misji w Stalingradzie - zdobylem jakis dom i na pietrze jest karabin przeciwpancerny (lol - to chyba armata - ale to dygresja) musze rozwalic nim czolg - tylko, ze karabinu nie da sie przeniesc sie z okna gdzie jest a czolg jest po innej stronie budynku - do tego Niemcy biegaja po budynku jak stado pijanych ladacznic po ruinach kosciola podczas najazdu Szwedzkiego...

moze mi ktos podpowiedziec co zrobic bo sie juz tak zniechecilem do COD, ze nie chce mi sie probowac....

bede wdzieczen...

Old Post 20-11-2003 18:08
LuZnY
luznym po pysku :o

dwa pietra wyzej po przeciwnej stronie budynku jest drugie dzialo :F

\/

Old Post 20-11-2003 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
dwa pietra wyzej po przeciwnej stronie budynku jest drugie dzialo :F

hej - nabijasz sie ze mnie?!

karabin o ktorym mowie skierowany w przeciwna strone niz czolg jest na przedostatnim pietrze - wyzej na pietrze nie ma zadnego, a jeszcze wyzej jest poddasze na ktore nie moge znalezc wejscia - gdzie jest ten pieprzony karabin ppanc?!?

(ofkz - jesli wolno mi grzecznie zapytac? )

Old Post 20-11-2003 19:34
Mazio
Guest

sorka LuZnY - znalazlem - dwa pietra nizej nie wyzej.. mea culpa.. jakas zacma na oczach wczesniej czy co?!?

dzieki bardzo

Old Post 20-11-2003 19:55
LuZnY
luznym po pysku :o

hehe np, a z tym wyzej/nizej to wuasnie nie wiedzialem ktore dzialko znalazles jako pierwsze, a ze twoj post i logika podpowiadaly mi ze te nizej raczej, to jakos tak wyszlo :-D

\/

Old Post 20-11-2003 20:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:13.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions