Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > [spam] Niechaj lood wybiera!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Talking [spam] Niechaj lood wybiera!

Sorry, ze robie osobny topic, ale jesli ktos nie chce nie musi czytac.
Chcialbym abyscie wybrali najlepsze [wg. Was, ofz] logo do mojej strony o HL. Moze trudno wybrac samo logo, nie wiedzac jak sie komponuje z WWW, ale jak wybierzecie to wtedy sklece calosc i oblookacie jak to "gowno" wyglada. Gfx nie jest najwyzszych lotow, ale zawsze to cos - tym bardziej, ze ostatnio nie mam zbyt duzo dobrych pomyslow zreszta stad ten post.
Napis "czyli na luzie o HL" i sama nazwa moze ulec zmianie, jakbyscie mieli jakies propozycje, moga byc zabawne, albo pachnace krfiom, na nazwe serwisu o HL to sypajcie tutaj WWW jest o wszystkim co wiaze sie z HL, wiec mozna "luzne" nazwy wymyslac.
Thnx i sorry, za [dla niektorych] spam z mojej strony. Nagroda dla goscia/kobity za git nazwe bedzie wypisanie tego kogos xywki w stopce, czyli jest sie o co bic, hehe

[ klik`nij se ]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-09-2001 14:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Old Post 25-09-2001 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

pierwsze z gory imo the best...

Old Post 25-09-2001 17:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Thumbs up

Stawiam na to co OGO chociaz dop pozniej zobaczylem jego post...

stawiam na logo3.gif

ale haslo bym zmienil... nazwa jest Slave... wiec cos buntowniczego by sie przydalo... ''Fight 4 Ur Right'' ? or sth like that...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 25-09-2001 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Lightbulb

sorx ze jeszcze raz ale wrzuc tam index bo wlasnie looknalem se wszystkie twoje sygnaturki.. jaki lamer se jeszcze podwedzi

fajne jest to z okiem...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 25-09-2001 18:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Ewentualnie:

Old Post 25-09-2001 18:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

To co OGO

Old Post 25-09-2001 19:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

Re: [spam] Niechaj lood wybiera!

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
wiec mozna "luzne" nazwy wymyslac

jak maja byc luzne to musisz u mnie licencje wykupic

a tak serio to jest de best (imho) 3 od gory

btw. jak zrobic tak jak wy (tzn.wstawic obrazek)???

\/

Old Post 25-09-2001 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Według mnie to jest najlepsze....

Old Post 25-09-2001 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Wow, tnx za liczne [ja siem tyle nie spodziewalem ] odpowiedzi.
Domyslnym logiem bylo/jest to, ktore wskazal OGO, pozniej poparlo jego wybor z trzy osoby Na drugim stawialem to, ktore wskazal [CS]MaslaV, bo wybor S4i1ora - ten z terrorysta troche nie pasuje do reszty strony...
Moze jeszcze ktos sie wypowie, szczegolnie w sprawie nazwy, propozycje 1_Al!EN_0 wzialem pod uwage, moze cos z tego bedzie
A co do sygnow... dopiero co OGO mowil, ze ta z okiem jest gorsza od spawn`owej

LuZnY - poczytaj... http://board.fpp.pl/new2/misc.php?s=&action=bbcode

Old Post 25-09-2001 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss

LuZnY - poczytaj... http://board.fpp.pl/new2/misc.php?s=&action=bbcode

thx calkiem zapomnialem o tym

PS. a ja i tak uwazam ze to jest najbardziej ql

\/

Old Post 25-09-2001 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

zdecydowanie to co na poczatku Ogo wybral. najlepsze imho

Old Post 25-09-2001 23:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

no i widzisz kazdy ma swoje wlasne zdanie, narobia ci jeszcze wiekszego metliku w glowie i juz zupelnie nie bedziesz wiedzial co wybrac

Old Post 26-09-2001 20:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
narobia ci jeszcze wiekszego metliku w glowie i juz zupelnie nie bedziesz wiedzial co wybrac

Tram ma racje DEiMOss Zreszta jak to pieknie w takim jednym filmie powiedzieli : prawo wyboru jest edynym jakie tak naprawde mamy - nie rezygnuj z niego

Old Post 26-09-2001 22:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Saari widzę iż Twoja aktywność na boardzie im bliżej 00:00 mojego czasu tym większa. =P

Old Post 26-09-2001 22:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Talking

Niekoniecznie

Po prostu 3 dni nie mialam neta i dzis wieczorem zrobili dopiero Ale fakt - o 0:00 sie bardzo fajnie siedzi

Old Post 27-09-2001 00:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Tram ma racje DEiMOss Zreszta jak to pieknie w takim jednym filmie powiedzieli : prawo wyboru jest edynym jakie tak naprawde mamy - nie rezygnuj z niego

Topic jest jaki jest z racji rymu. Ostateczny wybor i tak nalezy do mnie... chcialem zobaczyc jak "lood" odbiera moje logosy. Ot, taka sonda

[ w tle: Nirvana - Plateau ]

Old Post 27-09-2001 13:33
bizonek
def

Ewentualnie:

Old Post 27-09-2001 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Ja mam do DEiMOss'a zapytanie... po angielskiemu slave oznacza niewolnik (wkazdym razie tak mi się zdaje ). Więc z chęcią usłyszałbym skąd taki pomysł...

Old Post 28-09-2001 17:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV
Ja mam do DEiMOss'a zapytanie... po angielskiemu slave oznacza niewolnik (wkazdym razie tak mi się zdaje ). Więc z chęcią usłyszałbym skąd taki pomysł...

Hm, SLAVE wzielo sie od jednego z lepszych potforkoof w HL - Alien Slave. Cholernie podobalo mi sie jak ***** tymi pierunami a zarazem intrygowalo dlaczego jest uwieziony/niewolnikiem.
A z drugiej strony sam jestem niewolnikiem HL [jak i kilka innych osob], wiec m.in. stad ta nazwa No i slowko jest dosc krotkie i oryginalne.

Old Post 28-09-2001 19:21
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Oki

Old Post 28-09-2001 19:29
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

pierwsze z gory.. czyli to o ktorym mowil MajeS

Old Post 28-09-2001 20:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:46.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions