Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > offtopic kulinarny
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
alienzero
KOSZ




Zarejestrowany: Apr 2001
Lokalizacja: racja

offtopic kulinarny

witam... w dzisiejszym odcinku 'gotowanie z okienka' podamy przepis na ruchome mieso w blekitnym winie...

skladniki:

1. mieso dowolne wg gustu, zywe, oszolomione.
2. blekitne wino - ew. niebieski rozpuszczalnik, tzw denat
3. panierka - cokolwiek wg gustu
3.1/2. bochenek chleba...
4. narzedzia kuchenne podamy w trakcie

a wiec... bierzemy te miesko i wkladamy do garnka z woda... odrobina siarki dla smaku, dodajemy ew sol silnie jodowana, gotujemy ok 2h na wolnym ogniu, caly czas trzymajac skaczace miesko kombinerkami, w drugiej rece chwytak z farszem, faszerujemy radosnie gwizdzac... w poblizu radzimy trzymac mlotek jesli miesko stanie sie nadmiernie ruchome... nastepnie po dwoch godzinach gdy miesko przejdzie w stan delirium mozna juz odlozyc mlotek, zabieramy sie za przygotowanie sosu...

nalezy blekitne wino przesaczyc przez bochenek chleba, lecz pod zadnym pozorem !!! chelab nie wyrzucac... przesaczamy nad naczyniem lub bezposrednio nad garnkiem, co moze zaowocowac dodatkowym aromatem z kawalkow chleba [polecamy]...

nastepnie przykrywamy pokrywka i dusimy przez jeszcze 1h... ew. podskoki pokrywki za spowodowane odruchami mieska, nie nalezy go dobijac mlotkiem gdyz moga porobic sie twarde skrzepy

a miesko ma byc soczyste..

w miedzycasie bierzemy tluszcz jakikolwiek, smarujemy na ten chleb pokrojony w plasterki, dalej tniemy plasterki na male kawaleczki i smazymy na duzej ilosci tluszczu na patelni...

wyjmujemy mieso, kladziemy na talerz, posypujemy chlebkiem, wylewamy sos z garnka i z patelni, mozna jakis lisc pokrzywy dla wygladu i [włola] - palce lizac obiadek...

zapraszamy za tydzien

__________________
plemnik.com[/size]

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-11-2003 14:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)



Zarejestrowany: Jan 2002
Lokalizacja: Kontener na makulature

hmm dobre dore !!! propnuje to przyrzadic, ja wlasnie przyzadzilem kotlet schabowy na tej podstawie.. haha i jeszce mi sie w brzuchu rusza, poprostu rewelacja a do tego ja zieje ogniem!!

__________________
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-11-2003 15:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai



Zarejestrowany: Mar 2001
Lokalizacja: wies

MPHPUN - Metoda Palenia Haszyszu Przy Uzyciu Noza

Przydatne w trudnych sytuacjach zyciowych.

quote:
Kochane Uzytkowiczki! Drodzy Uzytkowicze.

Po moim ostatnim "wystapieniu" na niniejszym forum, dotarly do mnie pytania dotyczace "hot knives" - metody palenia haszu, o ktorej pozwolilem sobie niesmialo napomknac.
Z prawdziwa przyjemnoscia podziele sie z Wami moja skromna wiedza na ten temat. Wybaczcie, ze czynie to dopiero teraz, ale sprawy, o ktorych nie powinienem pisac, uniemozliwiaja mi bardziej aktywne uczestnictwo w odbywajacej sie tu "wymianie mysli i doswiadczen".

By poznac uroki "goracych nozy" powinniscie czym predzej przygotowac sobie - wymieniam w kolejnosci alfabetycznej: Dwa noze stolowe. Kostke haszu (wazne by byl plastyczny, mozliwie miekki). Kuchenke lub palnik gazowy. Lod w kostkach. Sprzet grajacy. "Tacke" - jako, ktorej mozecie uzyc okladki plyty kompaktowej (osobiscie polecam bo sam stosuje - Red Army Choir - Russian Favourites, V. Fedotow, Conduktor. HNH International Ltd.1996.) Tekturowa "tutke" ze srodka rolki papieru toaletowego. Wykalaczki (kilkanascie). Zapalniczke lub zapalki.

Niezbedne beda takze:
"Pewne" rece, spokojny umysl i mile towarzystwo.

Gotowi? A wiec do dziela:

1. W sprzet grajacy ladujemy nasza ulubiona muzyczke, nastepnie wciskajac odpowiedni klawisz sprawiamy by swobodnie wypelniala przestrzen, w ktorej zamierzamy dokonac konsumpcji. Zajmujemy miejsce w poblizu palnika gazowego "uzbroiwszy sie" wczesniej w dwa kuchenne noze. Noze kladziemy w zasiegu reki, w dogodnym miejscu.
2. Teraz zabieramy sie do preparowania "tutki". Tekturowy cylinder, z ktorego odwinelismy caly papier, przeszywamy mniej wiecej w polowie, na przestrzal, kilkoma wykalaczkami - z ktorych konstruujemy rodzaj kratki - sitka, mogacego zatrzymac wewnatrz standardowe kostki lodu.
3. Z plastycznego haszu lepimy kilka kulek o srednicy ok. 4-6 mm, w zaleznosci od naszych potrzeb i mozliwosci. Kulki ukladamy w rownych odstepach na podkladce.
4. Zapalamy gaz, siegamy po noze a nastepnie umieszczamy koncowki ich ostrzy, tuz nad plomieniem palnika. Mamy teraz troche czasu by oddac sie, zgodnym z charakterem wykonywanej czynnosci niezobowiazujacym rozmyslaniom. Znawcy tematu ( na przyklad wspominany juz I.W) odradzaja stanowczo roztrzasania spraw wazkich: dotykania zagadnien fundamentalnych, wnikania w istote rzeczy i rozmow o sporcie. Przestrzegaja przy tym jednak przed pokusa jalowej paplaniny nawet jesli rozbrzmiewac by ona miala wylacznie w naszej glowie. Zasadniczo staramy sie "wprowadzic" a nastepnie utrzymac nasz umysl w stanie umiarkowanego (ze tak sie metaforycznie wyraze): "jak najbardziej, z przyjemnoscia, dlaczego nie?...".
4a. Gdy koncowki nozy rozgrzeja sie do czerwonosci, prosimy kogos z MILEGO Towarzystwa by wrzucil do tutki kostki lodu.
5. Teraz delikatnie, acz z wyczuciem, trzymajac ostrze poziomo, uderzamy nim o pierwsza kulke haszu. Kulka przykleja sie do rozgrzanego ostrza a wtedy blyskawicznie, (zwracajac sie w strone naszego goscia) sciskamy ja z dolu ostrzem drugim. W gore unosi sie biala smuzka najczystszego haszowego dymu. Osoba ktora czestujemy powinna czuwac juz w pogotowiu z tutka przytknieta do ust i pochylajac sie nad nozami wsysac dym. Umieszczone w "tutce" kostki lodu schlodza go do odpowiedniej temperatury..

Zwracam uwage, ze metoda ta praktycznie wyklucza jakiekolwiek straty - substancja stala zostaje w 100 procentach zamieniona w gaz - a ten z kolei... sami wiecie co chce powiedziec...
Ale "gorace noze" daja i inne korzysci; ksztaltuja przeciez jakze cenne pro-spoleczne zachowania - na przyklad: wzmacniaja wiezi miedzy jednostkami (trudno to robic samemu), ucza wzajemnej wspolpracy (najpierw ja tobie, potem ty mi) i odpowiedzialnosci, (bede uwazal by nie przypalic ci nochala i ufam, ze i ty postapisz podobnie).

Miedzy kolejnymi "kulkami" polecam mrozona herbate ze swiezej miety i kruche domowe wypieki. Na zdrowie! Korzystajcie z umiarem i bawcie dobrze, a jesli przy tym znajdziecie sekunde by i o mnie pomyslec cieplo, bede Wam szczerze wdzieczny i zobowiazany...

S. Wawelski

I jeszcze, jesli pozwolicie, dodam bo wazne:
Do "hot knives" powinnismy uzywac zwyklych nozy stolowych - mozliwie tepych, z zaokraglonymi koncowkami. W zadnym wypadku nie nalezy stosowac ostrych nozy kuchennych, scyzorykow, nozy mysliwskich czy w ogole jakichkolwiek egzemplarzy broni bialej. Chodzi tu nie tyle o bezpieczenstwo biesiadujacych, ile, przede wszystkim o usankcjonowana tradycja kulture spozycia. Jak wazna jest, szczegolnie w naszym kraju sprawa nalezytego korzystania z "pokarmow umyslu i duszy" rozumieja chyba wszyscy?...
Do tych, ktorzy mimo wszystko uwazaja ze przesadzam, histeryzuje i tworze jakies fikcyjne problemy, kieruje apel nastepujacy:
Powszechne obnizenie standardow, upadek obyczajow idacy w parze z wzrastajacym tempem zycia, rodza postawy, dla ktorych charakterystyczne jest dazenie do jak najszybszego osiagniecia "porzadnego" stanu, z pominieciem podstawowych norm estetycznych i zwyczajowych. Jakze czesto dziwimy sie, ze niby dobrze wychowany i kulturalny, mlody czlowiek nie potrafi samodzielnie skrecic jointa! A jak moze byc inaczej, skoro wokol brak pozytywnych wzorcow. Wyniki badan sa alarmujace - 62,4 procent uczniow szkol srednich i az 48,6 procent studentow deklarujacych sie jako swiadomi i odpowiedzialni uzytkownicy M.J., korzysta z jej dobrodziejstw przy pomocy tak haniebnego utensylium jakim jest tzw. "lufka" (zwana tez czasem, za przeproszeniem, "fifka"). Nie zdaja sobie oni najczesciej sprawy z tego, ze ta, tzw. "lufka", jest latwo i ogolnie dostepna po to, BY OGRANICZYC SZKODY WSROD OSOB W OSTATNIM STADIUM CHOROBY NIKOTYNOWEJ (zatrzymuje 6-8 procent substancji smolistych), siegajacych juz po najtansze i najbardziej grozne postaci produktow tytoniowych jak: "popularne", "mocne" czy "sporty". W kwestii dobrach obyczajow nie moze byc kompromisu.
Swa codzienna postawa mozemy zdzialac bardzo wiele. Mam nadzieje, ze juz niedlugo, gdy Nasz KRAJ stanie sie pelnoprawnym czlonkiem U.E. przynajmniej w tej dziedzinie (pomijajac oczywiscie skoki narciarskie) znajdziemy sie w scislej czolowce. I niech to takze bedzie moj przyczynek do toczacej sie na lamach [U] dyskusji o patriotyzmie.

Acha!... jesli wam sie nie chce "bawic" - olejcie lod i wykalaczki. Ja na przyklad z wykalaczkami i lodem to zawsze daje sobie spokoj. Bo jak juz mam wykalaczki to akurat nie mam lodu a jak juz mam lod to wykalaczek nie chce mi sie szukac. A w ogole to wole cieply dymek... i tyle.

zrodlo: http://hyperreal.info/drugs/go.to/art/1184

__________________
Some days, some nights. Some live, some die. In the way of the samurai.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-11-2003 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl



Zarejestrowany: Aug 2001
Lokalizacja: Jarocin

Cool

A ja ostatnio przyrzadzam sobie kolacje jednego rodzaju

- smietana (kwasna moze byc)
- kilka pomidorow
- cebula (cala lub 2/3)
- ogorek kiszony (ze 2)

Cebule i ogorka posiekac na bardzo male kosteczki, pomidora w troche wieksze. Wszystko wymieszac, dolac smietny, doprawic sola i pieprza . Do tego chleb z szynka (najlepiej z indyka) i kolacja gotowa. Dziekuje.
Wiecej przepisow w najblizszym czasie.

__________________
Pieniadze to nie wszystko,
ale wszystko bez pieniedzy to ***.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-11-2003 19:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ




Zarejestrowany: Nov 2001
Lokalizacja: Kontener na kolorowe szkło

co tam bede sie produkował ;D
sami zobaczcie

http://board.fpp.pl/showthread.php?...ghlight=kanapka

__________________
gg: 1854672 | blog | http://kosz.fpp.pl | Kawa

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-11-2003 19:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]



Zarejestrowany: Apr 2001
Lokalizacja: Warszawa

Przepis na Frytki

1 . Pojsc do sklepu po frytki

2. WYjac patelnie i nalac oleju

3. Jak olej sie juz nagrzeje wzucic frytki

4. Przewracac frytki zeby sie nie spalily

5. Kiedy frytki beda juz zlociste wylaczyc ogien

6. Frytki nalezy wzucic na talerz

7. WYjac keczup lub majonez ( niektorzy jedza z majonezem :o )

8. SMACZNEGO

__________________

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-11-2003 19:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz



Zarejestrowany: Mar 2001
Lokalizacja:

pieczone ziemniaczki z piekarnika

6-10 zmieniaków średniej wielkości
4 ząbki czosnku
1/4 kostki masła
folia aluminiowa

czosnek kroimy na małe kosteczki, rozkładamy na folii aluminiowej razem z płatkami masła. zawijamy w to ziemniaki (najlepiej 2 razy) i wkładamy je do nagrzanego piekarnika. przez około godzinę pieczemy w temperaturze 150-180 stopni. wyjmujemy, odwijamy z folii, solimy i podajemy same albo z jakimiś dodatkami (kwesta gustu)

voila

__________________
pici-polo

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-11-2003 20:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator




Zarejestrowany: Apr 2001
Lokalizacja: HarcówkA

Ja ostatnio robilem drkinki:

Skladniki:

1) oranzada w proszku
2) wodka
3) kostka lodu

Sposob:

Wsypujemy oranzadke do naczynia, zalwamy wodka, wrzucamy kostke lodu, pijemy.

__________________

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-11-2003 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ




Zarejestrowany: Apr 2001
Lokalizacja: racja

dobrze ze zaczeliscie sensownie pisac bo myslalem ze mnie z miejsca wyjebia do kosza

w kazdym, na kolejny odcinek zapraszam jutro, bedzie cos o sniadanku moze...

__________________
plemnik.com[/size]

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-11-2003 21:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S



Zarejestrowany: Oct 2000
Lokalizacja: Bydgoszcz

Spaghetti al'a Ex00

Skladniki:
- Sos Dolmio
- Parowki
- Smietana/mleko/jogurt naturalny
- Sos Tobasco
- Ser Zolty
- Oliwa z oliwek

Sposob przyrzadzania:
Kroimy parowki w plastry w miare grube. Do duzego garnka na makaron sypiemy lyzke stolowa soli oraz lyzke stolowa oliwy z oliwek. Nalewamy do niego wody, pod przykryciem wlaczamy maksymalny Gaz. Na patelni rozgrzewamy oliwe z oliwek, nastepnie wrzucamy parowki, zmiejszamy ogien do minimum i podpiekamy parowki tak dlugo az woda zacznie wrzec w garnku, dlatego ogien na minumum. Miedzy czasie kroimy ser na tarce. Do wrzacej wody wrzucamy makaron, nastepnie do przypieczonych parowek wlewamy sos. Dodajemy Tobasco oraz smietany/mleka/jogurtu naturalnego wszystko mieszamy i podgrzewamy na tyle, zeby sos nam troche zgestnial. Makaron gotujemy na poltwardo, odcedzamy w tym samym momencie wylaczamy podgrzewanie sosu. Makaron kladziemy na talerz posypujemy serem nastepnie lejemy na to sos i nastepnie ponownie sypiemy serem. Smacznego

Salatka ziemniaczana bardzo prosta sprawa

Skladniki:
- ziemniaki ugotowane w calosci, moga byc z obiadu... zimne
- jogurt naturalny
- majonez
- szczypior (choc niekoniecnzie)

Ziemniaki kroimy w grube plastry. Kladziemy do talerza . W kubku wlewamy jogurt naturalny i majonez, mieszamy do jednakowej konzystencji i polewamy tym ziemniaki. Przyozdabiamy szczypiorkiem, smacznego...

__________________
Nie szukaj drogi, znajdziesz ją w sercu, smutna jest knajpa byłych morderców... Niech Cie nie trwożą gdy do niej wkroczysz, płonące w mroku morderców oczy...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-11-2003 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator




Zarejestrowany: Sep 2001
Lokalizacja: Gdańsk

kanapka glana...

skladniki:
- bulka, chleb czy inne pieczywo
- ser zolty
- kechup
- czosnek drobno posiekany

pieczywo nasmarwoac kechupem, posypac czosnkiem, polozyc ser, znowu kechup, znowu czosnek .. wsio zagrzac albo w mikrofalowce albo w piekarniku do momentu jak ser sie zacznie topic.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-11-2003 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz



Zarejestrowany: Mar 2001
Lokalizacja:

ja robie podobnoe, tylko siekam na małą kostkę ser, szynkę i cebulę, mieszam i rozkładam na bułce... siup do mikrofali i grill przez 4-6min

__________________
pici-polo

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-11-2003 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai



Zarejestrowany: Mar 2001
Lokalizacja: wies

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
[...]
- smietana (kwasna moze byc)
- kilka pomidorow
- cebula (cala lub 2/3)
- ogorek kiszony (ze 2)
[...]


Dziwna sprawa z tym ogorkiem, gdyby nie byl w postaci kiszonej, mozna by toto nazwac najnormalniejsza w swiecie mizeria, ktora na podkarpaciu wcina sie glownie w letnie upaly

__________________
Some days, some nights. Some live, some die. In the way of the samurai.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-11-2003 01:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz



Zarejestrowany: Mar 2001
Lokalizacja:

http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=10647

__________________
pici-polo

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-11-2003 05:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame



Zarejestrowany: Jun 2002
Lokalizacja: rl low -> RA + MH

Jak bylem w podstawowce jako ubogi uczen to kupowalem oranzadke w proszku za 20 groszy produkcji rosyjskiej z kolegami i wciagalismy ja nosem na lekcjach, ku obrzydzeniu prowadzacych lekcje i zebranych w klasie :> pozniej byly ostre jazdy bo piana leciala z nosa i w ogole :E Pozniej byl odwyk ;/ :E

[reedited]

__________________
Redaktor naczelny http://qw.fpp.pl || Autor www.psychomod.tk || Clan Leader www.EIDclan.org || Admin mp3.wsisiz.edu.pl || Admin sexy.frag.pl

Edytowane przez [FPP]Fausto dnia 24-11-2003 o godz. 12:27

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-11-2003 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)



Zarejestrowany: Dec 2001
Lokalizacja: Uluru

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto
Jak bylem w podstawowce jako ubogi uczen to kupowalem oranzadke w proszku z kolegami i wciagalismy ja nosem na lekcjach, ku obrzydzeniu prowadzacych lekcje i zebranych w klasie :> pozniej byly ostre jazdy bo piana leciala z nosa i w ogole :E


to jak bylo z tym tematem "gry a psychika"?


moje jedzonko przyrzadza sie nastepujaco:

1. znalezc 5 zlotych (no jak ktos kasiasty to moze byc wiecej)
2. wyjsc z domu
3a. pojsc do zaprzyjaznionego baru mlecznego
3b. pojsc do zaprzyjaznionego baru kuchni orientalnej
4. zlozyc zamowienie
5. odebrac zamowienie
6. zjesc - e włala!


____________-sandwicz baj t0d-_________

1. chleb
2. ogorki (byle nie kwaszone/kiszone/konserwowe)
3. maslo/margaryna/smalec
4. szyneczka
5. ser wedzony
6. pomidorki
7. sól/pieprz do smaku

sposob przygotowania:

wymieszac skladniki i nalozyc je na posmarowany chlebóóś

bon'apetit

__________________

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-11-2003 11:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ




Zarejestrowany: Nov 2001
Lokalizacja: Kontener na kolorowe szkło

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto
Jak bylem w podstawowce jako ubogi uczen to kupowalem oranzadke w proszku za 20 groszy produkcji rosyjskiej z kolegami i wciagalismy ja nosem na lekcjach, ku obrzydzeniu prowadzacych lekcje i zebranych w klasie :> pozniej byly ostre jazdy bo piana leciala z nosa i w ogole :E Pozniej byl odwyk ;/ :E

[reedited]



:o
lol....robiłem to samo ;D
tylko ze orenzada byla droższa (30-40groszy)

[edit]

http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=11745

__________________
gg: 1854672 | blog | http://kosz.fpp.pl | Kawa

Edytowane przez AlieneK dnia 24-11-2003 o godz. 16:39

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-11-2003 16:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame



Zarejestrowany: Jun 2002
Lokalizacja: rl low -> RA + MH

miales ****owy sklepik ****wy sklepik boli przez cale zycie ((

__________________
Redaktor naczelny http://qw.fpp.pl || Autor www.psychomod.tk || Clan Leader www.EIDclan.org || Admin mp3.wsisiz.edu.pl || Admin sexy.frag.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-11-2003 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator




Zarejestrowany: Sep 2001
Lokalizacja: Gdańsk

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali

7. WYjac keczup lub majonez ( niektorzy jedza z majonezem :o )



sproboj to zmieszac razem, rowniez dobra mieszanka to kechup+musztarda

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-11-2003 21:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame



Zarejestrowany: Jun 2002
Lokalizacja: rl low -> RA + MH

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
sproboj to zmieszac razem, rowniez dobra mieszanka to kechup+musztarda


i dodaj cytryne rodzynki i kakao

__________________
Redaktor naczelny http://qw.fpp.pl || Autor www.psychomod.tk || Clan Leader www.EIDclan.org || Admin mp3.wsisiz.edu.pl || Admin sexy.frag.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-11-2003 22:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:01.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.
 


Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl



board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions