quote: Napisane oryginalnie przez insmac*1337
to uciekanie ze swiata realnego w wirtualny to oklepany schemat psychologow i ludzi, ktorzy uwazaja, ze sa spox, bo nie siedza godzinami przy kompie, nie graja godzinami w ce-es'a, chodza na imprezy, wyrywaja spoko niunie i chodza z ziomami na browarek ... nie czujcie zadnych aluzji bron boze ... mam (nie)szczescie znac paru takich dennych typow takze slysze takie cos na codzien
insmac jest pewna roznica miedzy uzaleznieniem a uzywaniem komputera, ja moge sobie bez problemu posiedziec na komputerze, pograc w tego smiesznego q3, pogadac na gg, ircu, obejrzec film, ale rownoczesnie moge jak jest okazja wylaczyc monitor i wyjsc z domu na piwo czy inne takie uzywki (bron boze imprezy bo graja nie moja muzyke), nie uwazam sie za spox :>, jak pisalem wczesniej moge sobie posiedziec kilka godzin na kompie lecz nie czuje ze to on nade mna dominuje i ja sie musze mu podporzatkowac
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|