Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Wredne ludzie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
*SOG*Kapi
Skilled (Knight)

Wredne ludzie

Coś co mnie ostatnio wqurzyło: biegne żeby wziąć psp a z drugiej strony biegnie gość z mojego teamu. Cham mnie zastrezlił i sam wzial psp!! Specjalnie! Nie bede mówił kto to ale powiem ze to ktos z -=M=-

Kapi

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-11-2003 19:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *SOG*Kapi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *SOG*Kapi Znajdź więcej post'ów przez  *SOG*Kapi Dodaj *SOG*Kapi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *SOG*Kapi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

może za Toba biegł przeciwnik ?

Old Post 08-11-2003 21:22
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*SOG*Kapi
Skilled (Knight)

Na pewno nie bo najpierw oczyściliśmy teren. I z pewnością widział mnie że tam jestem już wcześniej.

Kapi

Old Post 09-11-2003 17:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *SOG*Kapi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *SOG*Kapi Znajdź więcej post'ów przez  *SOG*Kapi Dodaj *SOG*Kapi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *SOG*Kapi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sileo
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez *SOG*Kapi
Na pewno nie bo najpierw oczyściliśmy teren. I z pewnością widział mnie że tam jestem już wcześniej.

To mow ktroy to. Niech mu bedzie wstyd

Old Post 09-11-2003 20:09
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*SOG*Kapi
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez sileo
To mow ktroy to. Niech mu bedzie wstyd

-=M=-zs

Kapi

Old Post 09-11-2003 20:35
Jaro(PL)
Goldmember

A nie umówiliście się przypadkiem wczesniej na "mięso armatnie"
Mnie już nic nie zdziwi odkąd na Rampage z balkonu oglądałem, jak dwóch medyków z tego samego team'u polowało na siebie między blaszkami

Old Post 09-11-2003 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Albo cos sciemniasz ,albo bylo to dosc dawno ,bo zs gra na innym niku!!!!!!

Old Post 10-11-2003 06:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Mnie już nic nie zdziwi odkąd na Rampage z balkonu oglądałem, jak dwóch medyków z tego samego team'u polowało na siebie między blaszkami

lol heheh dobre

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 10-11-2003 09:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)

Może jeden drugiemu podwędził aspirynę ? Albo któryś tak źle wyglądał że wymagał pomocy medycznej?

Old Post 10-11-2003 09:52
*SOG*Kapi
Skilled (Knight)

nie twórzmy mitów Dostalem heada on wział psp itd. Ale bylo to juz jakis czas temu

Kapi

Old Post 10-11-2003 13:59
Rufus
Veteran (Ogre)

po co wyciagac stare brudy!!!! Moze bylo by dobrze zeby wszyscy byli wkoncu bardziej przychylni do siebie ,niech BHD laczy ,a nie dzieli. Co wy na to?

pozdrowienia

Old Post 10-11-2003 18:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

BHDriusze wszystkich krajów łączcie się
A poważnie to przy takiej grze zawsze będą jakieś aniomozje.

Old Post 11-11-2003 09:28
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
po co wyciagac stare brudy!!!! Moze bylo by dobrze zeby wszyscy byli wkoncu bardziej przychylni do siebie ,niech BHD laczy ,a nie dzieli. Co wy na to?

pozdrowienia

Jestem ZA!!!! W gruncie rzeczy to tylko gra, choc niektórzy biora te zabawe zbyt osobicie, ale taka juz jest natura czlowieka.Pozostaje mi tylko miec nadzieje ze dorownamy kulturze gry serwerom zachodnim.
Pozdrawiam

Old Post 11-11-2003 11:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Jestem ZA!!!! W gruncie rzeczy to tylko gra, choc niektórzy biora te zabawe zbyt osobicie, ale taka juz jest natura czlowieka.Pozostaje mi tylko miec nadzieje ze dorownamy kulturze gry serwerom zachodnim.
Pozdrawiam

Tam kultura ma wiekowe tradycje, a u nas mamy tylko taką nową "świecką tradycję"

Old Post 11-11-2003 12:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Szymon
Idefix GAL

Angry Podobna sytuacja

Lezalem sobie na wierzy razem z =OSK= zajcev'em PL i nagle widza wrogie snajpa, przymierzam sie i nagle boom oberwalem od niego w leb a on sam zdjal tego snajpa i jak wrocilem bylo identycznie widze snajpa boom wleb i w koncu go wywalilo

Old Post 11-11-2003 18:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Szymon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Szymon Znajdź więcej post'ów przez  Szymon Dodaj Szymon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Szymon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

ale to mogło być tak, że lekko zachodziłeś sobą na niego, kiedy on strzela, niestety giniesz... też tak miałem nie raz... zdarzyło mi się, że stanąłem kolesiowi na plecach z wykałaczką, w tym momencie strzelił i tyle było z mojego bohaterstwa ;)

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 11-11-2003 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Fakt,tak samo sie zdarza gdy razem z kims wychylasz sie z za rogu ,wydaje ci sie ze jestes z tylu a oberwiesz od swojego jeden z wielu bledow gry.

Old Post 11-11-2003 23:01
Szymon
Idefix GAL

Angry Nie

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
ale to mogło być tak, że lekko zachodziłeś sobą na niego, kiedy on strzela, niestety giniesz... też tak miałem nie raz... zdarzyło mi się, że stanąłem kolesiowi na plecach z wykałaczką, w tym momencie strzelił i tyle było z mojego bohaterstwa

Napewno nie bo lezelem 1m. od niego. !! i to nie metr przed nim tylko metr obok niego z lewej strony.

Old Post 12-11-2003 13:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Szymon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Szymon Znajdź więcej post'ów przez  Szymon Dodaj Szymon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Szymon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*SOG*Kapi
Skilled (Knight)

Widzicie animozje to co innego a chamstwo to rzecz którą trzeba tępić i już!

Kapi

Old Post 12-11-2003 17:59
sileo
Guest

Re: Nie

quote:
Napisane oryginalnie przez Szymon
Napewno nie bo lezelem 1m. od niego. !! i to nie metr przed nim tylko metr obok niego z lewej strony.

Tez bym stawial na buga raczej. Sam mialem przypadki, ze machnalem sobie nozem, zeby zmniejszyc laga i padal koles z team'u stojacy 2m ode mnie :/ Ale byly i takie, ze strzelalem z dolu budynku do wystajacej lufy i tez trafialem goscia

Old Post 13-11-2003 09:40
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Nie

quote:
Tez bym stawial na buga raczej. Sam mialem przypadki, ze machnalem sobie nozem, zeby zmniejszyc laga i padal koles z team'u stojacy 2m ode mnie :/ Ale byly i takie, ze strzelalem z dolu budynku do wystajacej lufy i tez trafialem goscia

Może gostek po prostu dostawał zawału na widok szaleńca machającego nożem ?

Old Post 13-11-2003 09:59
Jaro(PL)
Goldmember

Re: Re: Nie

quote:

Precyzja godna chirurga , a może to nie była lufa? albo lufa inaczej

Old Post 13-11-2003 12:41
*SOG*Kapi
Skilled (Knight)

Wieżcie w przypadki a dinozaur wam odgryzie głowe na środku centrum handlowego

Kapi

Old Post 14-11-2003 15:26
boski *PL*
po prostu boski

na moscie znalazlem dobra miejscoweczke i sobie punktuje kolesi jeden po drugim, traf chcial, ze wszystkich z jednego klanu ale pech (chyba) chcial, ze w naszej druzynie znalazl sie jeden z ich klanu (tam 4 sztuki a tu on jeden). i co zrobil? zastrzelim mnie (...) bo sie "pedalowi" nie podobalo, ze mu punktuje kolezkow z klanu, znajda jedna, UBEK normalnie

Old Post 20-11-2003 23:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
na moscie znalazlem dobra miejscoweczke i sobie punktuje kolesi jeden po drugim, traf chcial, ze wszystkich z jednego klanu ale pech (chyba) chcial, ze w naszej druzynie znalazl sie jeden z ich klanu (tam 4 sztuki a tu on jeden). i co zrobil? zastrzelim mnie (...) bo sie "pedalowi" nie podobalo, ze mu punktuje kolezkow z klanu, znajda jedna, UBEK normalnie

Może grozili mu wyrzuceniem z klanu ? "Albo go rozwalisz albo zdejmuj z munduru identyfikator naszego oddziału - leszczy tu nie potrzebujemy !! "

Old Post 21-11-2003 05:44
dżery
Elite (Fiend)

biegne sobie wczoraj jako pierwszy do psp, metr przed padam razony w plecy seria mordercy. Do wroga na pewno nie strzelal bo to bylo pierwsze psp na ogromnej mapie (panic attack + rampage). Pomyslowy gracz zaliczyl psp i pobiegl dalej, nie przeprosil wiec to pewnie bylo celowe. Nick byl rzadko spotykany i nie zapamietalem. Niby blahostka ale mnie zdenerwowal.

Old Post 11-12-2003 08:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

statmani... I jak tu grać? Chociaż czasem fajnie niespodziewanie cisnąć w kogoś z własnej drużyny granatem ot tak, dla zgrywu

Old Post 11-12-2003 15:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

przypomnialem sobie xywke tego wrednego ludzia, "gray1", zadalem sobie nawet trud uzyskania jego ip, okazalo sie ze pochodzi ono from UK. nie wszystko zloto...

Old Post 11-12-2003 15:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

w jukeju ciągle pada więc nic dziwnego, że taki ubłocony - również wewnętrznie.

Old Post 11-12-2003 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Chyba "uszarzony"

Old Post 11-12-2003 16:19
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:41.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions