No ja tez sie przylacze do narzekania na osoby, ktore grac normalnie nie potrafia i musza wspomaac sie kodami.
Mialem taki przypadek wlasnie wczoraj. Gralem na mapie rampage.
Wszystkim wiadomo, ze mapka jest ograniczona murami, no i pewnie niektorym wiadome jak mozna przejsc na druga strone murow(oczywiscie nie uzywajac kodow). Ale niektorzy widac tego nie wiedza i wspomagaja sie tymi o to sprytnymi programami, ktore umozliwiaja przechodzenie przez sciany.
Bo dziwna wydaje mi sie sytuacja, ze koles biegnie i nagle wali w mur i znika. Mozna to oczywiscie usprawiedliwic lagami i innymi *******ami. Ale jak ktos mi udowodni niewinnosc dwoch debili, ktorzy staja pare metrow od muru na wysokosci bazy przeciwnika(oczywiscie po stronie pustyni) i zwroceni sa w kierunku bazy. Moze sie umowili, ze akurat w tym miejscu sobie stana i pogadaja, albo poogladaja swoje postacie nawzajem.
Szkoda, ze nie zapisalem ich nickow. Podzielilbym sie nimi z pewnymi osobami, by gra na mostach nie stawala sie powoli beznadziejna gra koderow.
Pozdrawiam oziemble wszystkich ktorzy graja na wspomagaczach ( nie mylic z plynnymi wspomagaczami umilajacymi gre)
PS Jak chcecie sobie pograc na kodach, to zalozcie sobie swoj serwer i postrzelajciue sobie do siebie nawzajem.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|