Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Medal of Honor: Allied Assault > Ciezko sie dostac w Polsce do klanu
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Marco
Combat (Death Knight)

Ciezko sie dostac w Polsce do klanu

Probowalem w wielu klanach zaciagnac sie do skladu a tu rozczarowanie jak nie full slkad to musisz byc naprawde wirtuozem w grze a jak naprzyklad uda ci sie skontaktowac i umowic na trening to zaczyna sie sciemnianie wejdz tam i tam a poptem tu i g.g nie takie a moze nie masz tego albo tego dajcie ludzie spokoj ale sciema ale to nic dalem sobie spokoj narazie moze za jakis czas sproboje znowu ale to za jakis czas narazie gram sobie bez barw klanowych i tego fajnego skrotu przed ksywka ale to nic bo granie bez tego jest czasami takie malo fascynujacer ale to nic narazie mam taki nick ale bez klamu ale ciekawy =[___]=*ZaCHo*pl moze byc co super moze jakis klan kiedys sam mnie zaczepi i zwerbuje a narazie bijmy wroga prosto w twarz narazie fani M.O.H.AA milej gry. Moje ulubione mapki sa w MEDALU:BREAKTHROGHT.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-01-2004 19:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marco Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marco Znajdź więcej post'ów przez  Marco Dodaj Marco do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marco prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
świr
Training (Enforcer)

Talking Klany

Ja tam spróbowałem w Ameryce i jestem w <TOOL>
Ale niestety najmłodszy (mam 12 lat) (najstarszy ma 53)

Old Post 18-01-2004 20:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil świr Kliknij tutaj by wysłać e-maila do świr Znajdź więcej post'ów przez  świr Dodaj świr do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać świr prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
X-ray_Cat
Skilled (Knight)

Re: Ciezko sie dostac w Polsce do klanu

quote:
Napisane oryginalnie przez Marco
Probowalem w wielu klanach zaciagnac sie do skladu a tu rozczarowanie jak nie full slkad to musisz byc naprawde wirtuozem w grze a jak naprzyklad uda ci sie skontaktowac i umowic na trening to zaczyna sie sciemnianie wejdz tam i tam a poptem tu i g.g nie takie a moze nie masz tego albo tego dajcie ludzie spokoj ale sciema ale to nic dalem sobie spokoj narazie moze za jakis czas sproboje znowu ale to za jakis czas narazie gram sobie bez barw klanowych i tego fajnego skrotu przed ksywka ale to nic bo granie bez tego jest czasami takie malo fascynujacer ale to nic narazie mam taki nick ale bez klamu ale ciekawy =[___]=*ZaCHo*pl moze byc co super moze jakis klan kiedys sam mnie zaczepi i zwerbuje a narazie bijmy wroga prosto w twarz narazie fani M.O.H.AA milej gry. Moje ulubione mapki sa w MEDALU:BREAKTHROGHT.

To wcale nie jakas sciema, ze brakuje tego czy tamtego, zraszta sam sie przekonales Jestes juz w klanie, wiec spoko

Old Post 19-01-2004 11:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil X-ray_Cat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do X-ray_Cat Znajdź więcej post'ów przez  X-ray_Cat Dodaj X-ray_Cat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać X-ray_Cat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KoTi12
=<TSA>=KoTi=<F/x Cafe>=

W Ameryce jest bardzo niski poziom , gdy wejdę na serwer amerykański nie raz mi się śmiać chce... Co to za klan TOOL , nawet w CB go nie ma [?] Ja raczej nie mam problemów z dojściem do klanów... I to nie do takich z trzeciej strony czyli około 80 miejsca

Old Post 19-01-2004 14:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KoTi12 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KoTi12 Znajdź więcej post'ów przez  KoTi12 Dodaj KoTi12 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KoTi12 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
świr
Training (Enforcer)

Lightbulb Tool

Ma server na wersji 1.11 na 32 osoby na team match..
Mój kumpl stworzył nowy klan i jakby co to mnie przyjął (koles po 3 dniach gry stworzył klan). Oczywiście po 2 tygodniach klan się rozpadł.......
Ale jak znasz kogoś i dobrze grasz to dobrze jest stworzyc własny.
W CB go chyba niema bo niedawno zmienił nazwę...
Właściwie gdzie się rejstrować do CB?

Old Post 19-01-2004 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil świr Kliknij tutaj by wysłać e-maila do świr Znajdź więcej post'ów przez  świr Dodaj świr do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać świr prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KoTi12
=<TSA>=KoTi=<F/x Cafe>=

Taki klan co nie jest w CB to gó*** a nie klan... Klan jestaby grać mecze itp a jak nie jesteś w CB meczy nie zagrasz
Pozdro KoTi

Old Post 19-01-2004 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KoTi12 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KoTi12 Znajdź więcej post'ów przez  KoTi12 Dodaj KoTi12 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KoTi12 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlKaGeN:gRaF
Skilled (Knight)

Bez komentarza <<< moj ulubiony komentarz <lol2432134> POZDRO !!

Old Post 19-01-2004 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlKaGeN:gRaF Znajdź więcej post'ów przez  AlKaGeN:gRaF Dodaj AlKaGeN:gRaF do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlKaGeN:gRaF prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KoTi12
=<TSA>=KoTi=<F/x Cafe>=

quote:
Napisane oryginalnie przez AlKaGeN:gRaF
Bez komentarza <<< moj ulubiony komentarz <lol2432134> POZDRO !!

Dobrze gada , dać mu piwo

Old Post 19-01-2004 21:29
świr
Training (Enforcer)

Talking CB

Już jest w cb....
Jak rejstrować nowe klany?

Old Post 20-01-2004 15:23
AlKaGeN:gRaF
Skilled (Knight)

Smile

Koti dobra gdzie i kiedy ?? hehe

No Coments !.

Old Post 20-01-2004 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlKaGeN:gRaF Znajdź więcej post'ów przez  AlKaGeN:gRaF Dodaj AlKaGeN:gRaF do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlKaGeN:gRaF prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KoTi12
=<TSA>=KoTi=<F/x Cafe>=

Heh rotfl lubię pomagać ale śmiać mi się chcę...
Jesteś w amerykańskim klanie więc musisz znać angielski (TeamSpeak , ustalanie meczy) więc nie powinieneś się pogubić na anglojęzycznej stronie... Może nie znasz adresu do CB ?
1-Wchodzisz na http://www.clanbase.com
2-Widzisz taki jakby banerek na którym jest
*Log in
*Join ClanBase / Learn more
Klikasz na Join ClanBase / Learn more a resztę łatwo się domyśleć... Nie znalazłem tego TOOL , zdaje mi się że ty nawet nie wiesz co to CB (Już mi nawet nie mów co to Cb , po tym jak Ci linka podałem)... Nie zadawaj takich banalnych pytań na przyszłość bo jeżeli jednak wiedziałeś co to CB to trudno było nie wiedzieć co to znaczy join...

Old Post 20-01-2004 20:27
świr
Training (Enforcer)

Talking Wolny

Jakby co to z chęciom się przesiąde na polski klan...........

Old Post 23-01-2004 06:15
mr.salieri
Skilled (Knight)

jesli chcesz sie dostac do klanu to musisz duzo grac na serwerach i sie wykazywac.(po prostu musisz byc dobry) wtedy cie ktos zapyta czy nie chcialbys grac u niego w klanie.

Old Post 11-02-2004 06:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mr.salieri Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mr.salieri Znajdź więcej post'ów przez  mr.salieri Dodaj mr.salieri do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mr.salieri prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:56.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions