Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Blood 2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
NiVo
Training (Enforcer)

Exclamation Blood 2

PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC!
nie wiem czy wiecie, ale w grze Blood 2 : The chosen (nie wiem czemu nie dla niej działu, ale oK) jest ZAJEBSUAT MUZA!.. I mam pyatnie.. czy wie ktoś jak można by przerobic muze z blooda, tak żeby ,można ją było odpalić, bo tak normalnie jest w jakimś dziwnym formacie i nic nie chce jej odpalić... CZY WIE KTOŚ JAK PRZEKONWERTOWAĆ TE PLIKI MUZCZNE NA np. MP3?? PLZ pomoCy!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-02-2004 17:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil NiVo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do NiVo Znajdź więcej post'ów przez  NiVo Dodaj NiVo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać NiVo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

niech ktos przesunie ten post do (C) :E

Old Post 27-02-2004 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

Re: Blood 2

quote:
Napisane oryginalnie przez NiVo
PROSZE O SZYBKYEN [...] ZAJEBSUAT MUZA!..

Co?

Old Post 27-02-2004 18:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

Re: Blood 2

quote:
PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC!
nie wiem czy wiecie, ale w grze Blood 2 : The chosen (nie wiem czemu nie dla niej działu, ale oK) jest ZAJEBSUAT MUZA!.. I mam pyatnie.. czy wie ktoś jak można by przerobic muze z blooda, tak żeby ,można ją było odpalić, bo tak normalnie jest w jakimś dziwnym formacie i nic nie chce jej odpalić... CZY WIE KTOŚ JAK PRZEKONWERTOWAĆ TE PLIKI MUZCZNE NA np. MP3?? PLZ pomoCy!!

ja mam taki programik Extractor 2.33, sciagnalem go z jakiejs stronki, rozpoznaje wiele rodzajow plikow ktore mozna "wyciagnac" z innego pliku, masz np plik o jakims smiesznym rozszerzeniu, ktorego za cholere nie da sie odtworzyc standardowymi programami, wyciagasz z niego tylko pliki mp3, badz audio i sluchasz sobie na Winampie, poza tym Winamp 3 obsluguje bardzo duzo rodzajow plikow, nie tylko mp3, wiec nie trzeba ich pozniej "zamieniac"...to tyle

Old Post 27-02-2004 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

niewiem kompletnie, ja w tym momencie jestem kompletnie pijany

Old Post 27-02-2004 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
niewiem kompletnie, ja w tym momencie jestem kompletnie pijany

jak zawsze....
a jak tam ukrainskie panie o lekkich obyczajach ??

How I'm killing you

Old Post 27-02-2004 23:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
NiVo
Training (Enforcer)

Unhappy [..]

sorry, że tak nabazgrałem, ale się spieszyłem...
Rozszerzenie to .sec i .syt ... Ten Extractor nie uważa że to jakiekolwiek pliki audio <a znajdują sie w katalogu MUSIC>.. Co robić?

Old Post 28-02-2004 11:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil NiVo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do NiVo Znajdź więcej post'ów przez  NiVo Dodaj NiVo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać NiVo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Podłącz magnetofon do kompa i nagraj na kasecie :>.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 28-02-2004 13:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

quote:
sorry, że tak nabazgrałem, ale się spieszyłem...
Rozszerzenie to .sec i .syt ... Ten Extractor nie uważa że to jakiekolwiek pliki audio <a znajdują sie w katalogu MUSIC>.. Co robić?

on wcale nie musi ich rozpoznawac jakos pliki audio, wazne ze obsluguje taki rodzaj plikow [a obsluguje bo sprawdzilem] i potrafi je wyciagnac z jakiegos innego wiekszego pliku; w wiekszosci gier jakie mialem muzyka kryla sie wlasnie w takiem byczym pliku o rozszerzeniu ?.ras lub ?.pk3

Old Post 28-02-2004 13:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Ku ścisłości - pliki pk3 nie przechowują muzyki (same w sobie), to są zwyczajne archiwa zip ze zmienionym rozszerzeniem .

NiVo: rusz dupę, skożystaj z google.pl i poszukaj sobie jakiś faq'ów do edycji b2 etc.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 28-02-2004 14:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
NiVo
Training (Enforcer)

[...]

nie mogę znaleźć tego extractora 2.33 .. wcześniej ściągnąłem nowszą wersję.... mógłbyś mi podać link do zassania tej wresji o której mówisz???

------------------------------

jesteśmy w stanie,

zmienić świat wokół nas na lepsze,
odrzućmy chwile zwątpienia i niech naszego gniewu deszcze,
raz jeszcze,

przywrócą nadzieję i by z uśmiechem na twarzy,
walczyć o naszą przyszłość bez skazy,
urazy,

nie zabiją, lecz wzbogacą,
może w piekle nam za naszą determinację i wytrwałość zapłacą...

Old Post 29-02-2004 08:47
szpak
Master (Spawn)

w rtv mozna kupic kabel z obu stron jack za niedrozej niz 5zl
jedna strone wbijasz do wejscia na glosniki druga na mikrofon
wlaczasz cos i jednoczesnie zgrywasz jakims rejestratorem dzwiekow
tipofdełik :>

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 02-03-2004 14:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Co on chce? :F

Old Post 02-03-2004 15:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

zapomnialem dodac ze Caleb jest fajny a blood2 to miodna gra :>

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów

Old Post 02-03-2004 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

Old Post 02-03-2004 18:12
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

NO nie bardzo pamietam adres tej stronki bo calkiem przypadekim na nią trafilem i to jakis czas temu...

Old Post 03-03-2004 08:11
Infinite
nieszczesliwie zakochany

a tak wogole to czemu kotlet schabowy nie ma wlasnego dzialu! przecierz ma taka zajebista zlocista skorke!

Old Post 03-03-2004 12:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:00.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions