Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > brunetki, blondynki - gdzie sa te dziewczynki?!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Question brunetki, blondynki - gdzie sa te dziewczynki?!

wiecie, tak sie zastanawialem co o naszych topicach powiedziala by plec przeciwna i qrde uswiadomilem sobie ze jej tu nie ma... wlasciwie to jest kupa ludu zarejestrowana i to jakas lipa ze nie ma tu zadnej dziewy... bo chyba nie ma... a przeciez sa takie ktore graja w quake, dooma (znam jedna), duka i inne... no gdzie one sa??? czy dobija je nasze bezsensowne gadki??? przeciez Raptor ostatnio wymyslil bardzo wznisle tematy... czy odpycha je wulgarnosc??? przeciez jest cenzor... czy odpycha je oglupiajaca dzalalnosc boarda i strata czasu (nie zgdzadzam sie ale zgaduje)??? przeciez graja w fpp, a to dziala tak samo... dlatego...
APELUJE:
Oglosmy kampanie ''Call Girls''... yyy, no nie, nazwa nie trafiona , ale chodzi mi o to aby kazdy przywolal chociaz jedna dziewe na nasz wspanialy board, aby zobaczyla jak tu fajnie i pozostala na jakis czas... a moze nawet polubila...
Zalety:
koniec z meska dominacja... no nie bedziemy juz mieli 100%
kolejna strona w opinii... koniec meskiego punktu widzenia... tylko meskiego
mozliwe ze bedzie to pierwszy board fpp z dziewczynami...

tak wiec...

AKTYWISCI WSZYSTKICH TOPICOW LACZCIE SIE WE WSPOLNEJ AKCJI BMGC - Board Massive Girl Colonisation...

tylko nie wiem czy ten post to zart czy nowa idea
The choice, my friend, is yours...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-08-2001 23:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

Jestem za... ale czy to wypali... Dziewoje sobie wolą inne rzeczy porobić (chyba).
Pamiętam że kiedyś ktoś powiedział że na avatarze wydlądam jak dziewczyna... Nie było to wcale śmieszne, ale żenujące...
Cóż, są ludzie i taborety!

Old Post 05-08-2001 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Moim zdaniem dziewczyny nie powinny miec w ogole dostepu do komputera No moze troszke (dostep jedynie do kalkuratora albo sapera). Imo komputer psuje szmulki (kobity) i to co do czego zostaly tak naprawde stworzone A stworzone sa do milosci (i wykorzystywania hihi ).

Szczerze to nie chcialbym miec takiej babki, ktora siedzialaby dosc dlugo przed komputerem. Nie gniewalbym sie gdyby nigdy nie miala okazji dotknac nawet klawiatury To zupelnie odmienna sprawa i z dziewczynami sie postepuje w inny zupenie sposob. Uwazam ze internet to dla nich zgubna rzecz (zle wplywa na cere, kontakty itp hyhy ).

Trzeba se powiedziec, ze dziewczyny latwiej wpadaja w uzaleznienia, sa bardziej naiwne i gorzej rozrozniaja pojecia prawda/falsz & wirtualnosc/rzeczywistosc. - Ja nie chciec kobita umiec komputer

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 06-08-2001 21:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Poprostu one są po to aby nas odciągnąć od komputera.

A teraz takie spostrzeżenie. Jakby sie tu pojawiły panienki to co by się stało? Napewno część zaczęła by rywalizować ze sobą o ich względu. Burdel by sięzrobił. No i jeszcze jak ich tu nie ma to ja przynajmniej czuję się nieskrępowany i moge w spokoju o męskich rzeczach ponawijać. =]

Old Post 06-08-2001 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

O męskich rzeczach???

Old Post 06-08-2001 21:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
O męskich rzeczach???

hehe jeszcze tylko grania zapomniales wymienic

Old Post 07-08-2001 00:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

Swoja droga to nie znam dziewczyn, ktore maja staly dosep do netu. A jak juz to siedza na tych czatach typu onet-towarzyski.

Old Post 07-08-2001 00:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xkill Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xkill Znajdź więcej post'ów przez  Xkill Dodaj Xkill do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xkill prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

a co innego maja robic?
grac w q3?

Old Post 07-08-2001 01:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

No co wy, panowie? Ja znam kilka fajnych dziewczyn, ktore troche czasu pod kompem spedzaja (nie sa uzaleznione i nie tyle czasu co ja, ale gdzies powiedzmy 2-3h dziennie maxi0r), maja tez staly dostep do sieci i nadal pozostaja fajnymi dziewczynami. Niezauwazylem, zeby im sie cera psula . Ponadto lubia sobie w rozne gierki przyciac, jak kilka razy u jednej z nich bylem, to akurat w Unreala grala. I co? I super, bo zaszla dalej niz ja :O (mi sie znudzilo, a jej widac nie).

Macie jakies durne pomysly, ze komputer jest only for men. LOL. Co to wogole za pomysly mowic, ze kobieta jest do czegos stworzona, a do czegos nie??? Jak jej sie podoba cos robic, to niech se robi, nikt jej tego nie moze zabronic. Zyjemy w wolnym swiecie!

Old Post 07-08-2001 11:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Thumbs up

chcziaz jeden sweeper sie ze mna zgadza

jak by to one powiedzialy po tej lekturze... meskie szowinistyczne swinie...

no jedyne niebezpieczenstwo dziewy na boardzie to to ze by sie burdel zrobil gdybysmy rzucali jakies dowcipy o dziewach albo mowili ze cos jest only 4 men... no albo zaczeli by sie podwalac, ale ****, wy tacy niewyzyci? jak cholera cialek virtua kobiet brak wam to na *********** spadac... ale generalnie pomysl jest ideowy ale niezly burdlem moglby sie zrobic... a moze nie?

Old Post 07-08-2001 11:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

No właśnie trzeba by się trochę poograniczać =]

Old Post 07-08-2001 11:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

No to kołujcie dziewczyniki na board'a Bo ja nie znam takich, które by tutaj coś napisały. Tak samo jak SweepeR, nam dziewczyny, które mają kompa, stalkę, a kompa wykorzystują do pogawędek na czacie lub IRC'u...

Old Post 07-08-2001 14:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

e tam , o czym one by tu mogly rozmawiac?

Old Post 07-08-2001 18:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Talking

o tym samym co my...

... czyli o niczym

Old Post 07-08-2001 18:05
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

No w soomie to u mnie w bloku mieszka dziewczyna, kotra przeszla pierwsza czesci Blooda , a kiedys znalem taka maniaczke Keepera jedynki - siostra mojego kumpla. Modelka grala w ta gre po 2-3h dziennie. Najsmieszniejsze jest to, ze miala wtedy 11 lat

Old Post 07-08-2001 18:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Eciepecie

Eciepecie kurde bele majstry poza topic`ami poważniejszymi [fpp]Raptor`a to ciężko będzie coś dla nich znaleść.

A tak to popatrzcie sobie na linki =]

http://pajaczek.fotka.pl
http://kama1.fotka.pl
http://justysia2000.fotka.pl

=]

Old Post 08-08-2001 14:23
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

Och Ty...

Old Post 08-08-2001 14:28
OGO
niema mnie

Bajery.

Ciho, bo cały bajer przez okno wyleci. =]

A wy jakie bajery na panienki znacie?

Ulubione kumpla
-znasz Michała, nie a jak masz na imie ... =]
-jestes fajna, jak masz na imie ... =]
-lubisz cukierki, jak masz na imie .... =]

To jak masz na imie można zamienić z jaki masz numer telefonu =]

Old Post 08-08-2001 14:42
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Jak masz na imie, lubisz cukierki... =]
Jak masz na imie, fajna jestes... =]
Jak masz na imie, znasz Michała =]

Old Post 08-08-2001 14:51
S4i1or
Thorin Oakenshield

OGO - skąd Ty masz tą stronę?!?! Kliknąłem sobie województwo dolnośląski, o tak, dla bajeru. Zajebiste zdjęcie się otworzyło:

Zajebista ta strona!!!

Old Post 08-08-2001 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

S4i1or: ta o woj dolnoślaskim czy te co podałem? =]

Old Post 08-08-2001 15:14
S4i1or
Thorin Oakenshield

Obydwie! Zajebiste niektóre zdjęcia są. Przynajmniej 6 osób, których fotki tam są, znam osobiście. Ale Ciebie, OGO, doszukać się nie mogłem

Old Post 08-08-2001 15:19
OGO
niema mnie

Powiedz mi a po co Ci moje zdjęcie? =]

Old Post 08-08-2001 15:23
S4i1or
Thorin Oakenshield

Mi nie potrzebne, koleżanka chciała A tak serio, to podałeś tą stronę ni stąd, ni z owąd i jeszcze mówiłeś, żeby giBBeR był cicho, bo zepsuje bajer, to pomyślałem sobie, że może tam Twoje zdjęcie jest czy co...

Old Post 08-08-2001 17:59
SweepeR
sweter

Co do dziewczyn na boardzie, to jest jedna (przynajmniej) zarejestrowana. I tu wlasnie sie okazalismy szowinistycznymi swiniami, bo o niej zapomnielismy, a w sumie to nie powinnismy. Wrecz przeciwnie. Wczoraj z wieczora sie przypaletala ta bidula (no offence) na #fppzone. Kto taki? Ano [SPECNAZ]martwa

PS. Wlasnie przegladajac sobie liste czlonkow (czyz to nie szowinistyczna nazwa? ) natknalem sie na kolejna dame, a jest nia [STER]Ania.

Old Post 08-08-2001 19:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

to chyba sa klany counterstrike`owe... dobrze mowie?

wiec nie bedziemy mieli wspolnych tematow

Old Post 21-08-2001 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

Lightbulb

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
Co do dziewczyn na boardzie, to jest jedna (przynajmniej) zarejestrowana. I tu wlasnie sie okazalismy szowinistycznymi swiniami, bo o niej zapomnielismy, a w sumie to nie powinnismy. Wrecz przeciwnie. Wczoraj z wieczora sie przypaletala ta bidula (no offence) na #fppzone. Kto taki? Ano [SPECNAZ]martwa

PS. Wlasnie przegladajac sobie liste czlonkow (czyz to nie szowinistyczna nazwa? ) natknalem sie na kolejna dame, a jest nia [STER]Ania.

no to moze by je na to forum zaprosic?

Old Post 21-08-2001 18:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KACOREK
Rąbnienty uczeń

Unhappy

JAK POZNAM JAKĄŚ FAJNĄ LASKĘ (ŁADNA, ZGRABNA itd....) OKAZUJE SIĘ ŻE JEST ZAJĘTA. BUUUUUUUUUUUUUUUU

Old Post 10-09-2001 15:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KACOREK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KACOREK Znajdź więcej post'ów przez  KACOREK Dodaj KACOREK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KACOREK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

uprzejmie prosimy o: (przynajmiej ja)

1. wylaczenie caps-locka

2. wyzszy poziom intelektualny, merytoryczny czy jak tam wolisz tekstow...

Old Post 10-09-2001 16:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

quote:
Napisane oryginalnie przez KACOREK
JAK POZNAM JAKĄŚ FAJNĄ LASKĘ (ŁADNA, ZGRABNA itd....) OKAZUJE SIĘ ŻE JEST ZAJĘTA. BUUUUUUUUUUUUUUUU

No dokladnie tak jak powiedzial Stahoo tu obowiazuja zasady a nie jak u nas na angielskim soo przystosuj sie Kacor a o laski sie nie martw zawsze jest dla ciebie pewna Ania T.

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 10-09-2001 16:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:17.    Strony (6): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions