Kto jest za ograniczeniem ilości osób grających na MOSCIE
Zakladając ten post chciałbym sie przekonać kto jest za tym aby ograniczyc ilośc osób grajacych na MOSCIE a kto nie.Wedlug mnie ograniczenie takie powinno być,gdyż:
po pierwsze: gra nie byłaby chaotyczna,wiecej grania i celowych zagrań, mniej przypadkowości.
po drugie: mniejsze lagi ,mniejsze pingi= lepsza zabawa.
po trzecie: TDM to gra na fragi,kazdy frag jest cenny ,kazdy zdobyty frag przybliza do wygrania swojej ekipy,kazdy stracony oddala,wiec innymi slowy NAUKA GRY W TDMa a nie bezmyslna rzez bez jakiejkolwiek logiki.
po czwarte : rozpowszechnienie i oswajanie graczy z innymi polskimi serwerami(jezeli sie nie myle jest ich okolo 5),w szczególnosci przed zblizajaca sie runda PSBHD.
Te czynniki wg.mnie wplynal znaczaco na zmiane (w pozytywnym sensie) i uprzyjemnienie gry na MOSCIE.
Ostatnio jak wszedlem na MOST ,gdy bylo okolo 40 graczy to mialem stop klatke,gra byla slaba a klimat jeszcze gorszy,lagi spowodowane nadmierna iloscia graczy wywolywaly u niektórych taka frustracje ,ze z czestotliwoscia co 20 sekund sypaly sie pod czyims adresem rózne epitety,których nie warto przytaczać.Wyrazcie swoja opinie,jestem ciekaw czy ja tylko mam takie odczucia co do tego tematu czy moze jeszcze ktos tak samo widzi to co sie dzieje.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|