quote: Napisane oryginalnie przez misiek153
LAME nie mam tego programu.... A do czego on jest i gdzie go znajde.....??
A co do poprzednich uwag to sam jestem zdziwiony, że na NEO mnie nie wpuszcza bo zawsze mnie wpuszczało. Ale miałem kilka miesięcy przerwy i nie wiem co się porąbało. Aha i mam NEO 512 a nie tą tańszą.....
Co do innych serwerów to na BHD mam taką samą sytuację jak na MOST.....
I najbardziej wkurz mnie to, że nie mam włączonego żadnego programu P2P i d*** z tego.
Nie wiem czy to ważne ale dodam, że kontrolka, która jest w Pinger'ze przy serwerze mryga mi raz na zielono, raz na czerwono......
Według niektórych baśni i legend, jest to programik "anty cheaterski". Niestety wyszedł on podobnie do Reformy Służby Zdrowia w Polsce, więc są z nim miliony problemów 
Jest kilka topiców na tym Forum o Argusie.
Proponowałbym sprawdzić szybkość łącza na
www.numion.com ---> Your Speed ---> oland ---> start i sprawdzić, czy nie odbiega za bardzo od tych wymarzonych 512 kb/s 
Jeśli Ci pokaże jakieś marne wartości, a jesteś sam na tym Neo, to można sprawdzić programikiem Net Limiter, która aplikacja Ci zżera łącze (pełno go na sieci eMula, może jest jakiś free na Googlach).
Możesz jeszcze użyć jakiegoś Ad-Aware do usunięcia "zapychaczy netu" w postaci Tracking Cookies.
Przyczyną może też być jakiś źle skonfigurowany Firewall (jeśli masz XP to jest jeszcze Zapora Połączenia Internetowego (czy jakoś tak), włączana automatycznie razem z którąś łatką).
Jeśli napisałem jakieś herezje, to proszę o klapsa kolbą m60 w potylicę.
Bo kiedy długo patrzysz w otchłań
Otchłań zaczyna patrzeć na ciebie...
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|