quote: Napisane oryginalnie przez t0d
q3 ma juz jakby nie patrzec prawie 5 lat - i moim zdaniem scena ''umiera'' - malo lig, turniejow, konkursów
Zdaje ci się, bo na q3.fpp.pl mało piszemy (chce ktoś do redakcji? =P). Prawda jest taka, że jest cała masa lig i turniejów (konkursów nie ma =P), niedawno zakończyła się druga edycja PD i zapowiedziano już kolejną, organizatorzy ETC też się szykują do nowego sezonu. Turnieje rosną jak grzyby po deszczu; co wchodzę na jakiś serwis q3, to widzę jakiegoś newsa o nowym turnieju. Q3 nie umiera, a wręcz przeciwnie - coraz szybciej się rozwija.
W lato na pewno nie będzie jakiś lig, bo wszyscy będą w rozjazdach, ale turniejów będzie więcej niż zwykle, ponieważ wszyscy będą mieli więcej czasu na jeżdżenie po polsce na turnieje.
quote: Napisane oryginalnie przez t0d
co wiecej po mału przestaje byc to (imo) forum z prawdziwego zdarzenia - wszyscy szukaja zaczepki/guza, nie mozna wyrazic swojego zdania bo odrazu ktos powie ze moje zdanie jest złe itp wiec po co odwiedzac miejsce w ktorym jest taka atmosfera?
To nie chodzi o atmosferę. Kiedyś q3.fpp.pl było potęgą; kilka newsów dziennie, co chwile jakieś nowe kolumny. A teraz nasz serwis podupada, bo nie ma kto na nim pisać. Ja mam straszny zajob w szkole, sweeper jest zajęty PG, grzEs pożegnał się ze sceną, a reszta zmieniła miejsce pracy na eSports.pl. Całe szczęście, że zielina coś od czasu do czasu napisze. Kiedyś mieliśmy najlepszych redaktorów w polsce, a teraz q3.fpp.pl umiera. Potrzeba nam nowych ludzie, którzy będą mieli dużo czasu i równie dużo talentów pisarskich, ale narazie nie widać, by ktoś był zainteresowany pracą u nas =/.