quote: gdzie tutaj widzisz jakikolwiek zalazek krytyki? bo ja myslalem, ze napisalem zdanie informacyjne wyjasniajace czemu nie mam zamiaru oceniac waszej pracy z tych dzialow i ukazanie tresci, ktora mnie interesuje, na ktorej sie znam, i ktara dlatego moge poddac krytyce.
Nie chodziło mi o to zdanie, lecz o cały post, który był trochę długi i specjalnie go skróciłem, by było wiadomo o czyją wypowiedź chodzi nie zaśmiecając tematu.
W słowach "i tym samym stracili dość pokaźną rzeszę czytelników", chodziło mi o to, że nie chcemy zaleźć za skórę naszym czytelnikom, a nie wchodzić im do pupy.
quote: ale to w takim razie pisanie recenzji muzycznych w waszym zinie mija sie z celem skoro macie klapki na oczach i sluchacie tylko jednego gatunku muzycznego.
Nie słuchamy tylko jednego gatunku (dla niewtajemniczonych napiszę, iż "ciężkie brzmienia" dzielą się na kilka gatunków np. death metal, punk...). Nieoficjalnie powiem, że w następnym numerze będzie recenzja płyty Ani Dąbrowskiej "Samotność po zmierzchu", która nie wchodzi w skład ciężkiej muzyki.