Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Reset-Forever #15
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]MephiR
Commodore ROX!

Reset-Forever #15

Stało się! Tragedia! Musicie porzucić wszystkie dotychczasowe zajęcia i całkowicie poświęcić się lekturze najnowszego numeru Reset-Forever. Nie macie innego wyjścia, bowiem "piętnastka" zawiera jak zawszę masę pyszności (miodzio!). W grach m.in. znajdziecie zapowiedzi FIFY 2005 i ZOO Tycoon 2, recenzję drugiej odsłony nieśmiertelnych Simsów oraz Ace Venturę w retro. Cyberatleci znajdą za to relację z warszawskich eliminacji do WCG 2004. Dla moli książkowych, kinomanów oraz melomanów mamy recenzje "Alchemika", "Świtu żywych trupów" i starusieńkiej płyty Korn - Untouchables. Ciekawi? Zabierać się do ściągania!

Konstruktywna krytyka mile widziana =).

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-10-2004 17:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]MephiR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]MephiR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]MephiR Dodaj [FPP]MephiR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]MephiR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

muzyka: nie wszyscy sluchaja tego typu brzmień - nie bądzcie monotematyczni

bylo konstruktywnie?

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 06-10-2004 20:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

fajo

Old Post 06-10-2004 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

za bardzo nasrakane postaciami na okladce..

Old Post 06-10-2004 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

gry, cybersport, etc rzeczy mnie nie interesza a recenzji ksiazek, filmow i muzyki to od tutejszych boardowiczow mam tutaj wiecej w ciagu jednego dnia niz w tym magazynie raz na miesiac . w dodatku sa to recki ciekawsze bo wypowiada sie na temat tych ksiazek/filmow/muzyki wiecej niz jedna osoba a mozliwosc polemiki dodaje im interakcji co w sumie koncowej wzbogaca tresc.

ale robcie swoje, starajcie sie rozwijac pod ludzi nie majacych stalego dostepu do internetu bo imo na tym polu mozecie gl. zawojowac cos.

co do samych recek to bez wiekszych zastrzezen (na polu filmowym i muzycznym, o grach nie czytalem bo mnie to nie interesi jak juz mowilem). recenzje filmowe sa wstrzelone w gust przecietnego widza jak sadze, co jest na plus bo tworzycie produkt, ktory probujecie "sprzedac" szerszemu gronu. troche szkoda, ze az dwie z nich bronia slusznosc swego bytu tekstem "film warto obejrzeć, jeżeli widz nie oczekuje żadnego większego wysiłku umysłowego". w ten sposob to wszystko mozna pochwalic, kazdy debilizm swiata, a przeciez wysilanie szarych komorek nie jest zbrodnia w polsce po roku '90. zabraklo mi tez troche "ostrosci piora". wszystkie recki sa suma sumarum przychylne opisywanemu filmowi. a przeciez w kinie w tym roku moglismy obejrzec cala mase dziadostw. tu chyba winna jest koncepcja, ze dzialem nie zajmuje sie jedna osoba, tylko 4 rozne filmy zostaly zrecenzowane przez 4 rozne osoby o 4 roznych gustach. bo jestem prawie pewien, ze pan interceptor filmu krol artur nie skwintowal by jako "Podsumowując: film warto obejrzeć...".

co do muzyki to zgadzam sie z t0dem. urozmaicic trzeba. nie mowie by dac odrazu w jednym zinie wszystkie gatunki swiata bo by to nie byla juz gazetka o grach komputeorowych ale mozna bylo jeszcze z dwa albumy innej gatunkowo muzy zapodac na wzor ilosciowy recenzji filmowych.

Old Post 07-10-2004 01:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MephiR
Commodore ROX!

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]krzysiek
gry, cybersport, etc rzeczy mnie nie interesza a recenzji ksiazek, filmow i ...

WoW! To się nazywa konstruktywna krytyka =). Więcej takich postów proszę! =P

Co do działu muzyka - są tam zawsze ciężkie kawałki, bo nasza red_akcja słucha tylko ciężkiej muzyki. Nie moglibyśmy recenzować płyt HH, bo zjechalibyśmy je z góry do dołu i tym samym stracili dość pokaźną rzeszę czytelników =P.

Co do filmów - nie staramy się dostosować do gustów czytelników. Piszemy co myślimy. No chyba że ktoś dostał białą kopertę od producenta (trzeba zwołać sejmową komisję by zbadać, czy agentm nie brał łapuwek) =P.

Old Post 07-10-2004 08:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]MephiR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]MephiR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]MephiR Dodaj [FPP]MephiR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]MephiR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
out
Guest

calosc do dupy.

Old Post 07-10-2004 10:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

ale to w takim razie pisanie recenzji muzycznych w waszym zinie mija sie z celem skoro macie klapki na oczach i sluchacie tylko jednego gatunku muzycznego.

co do filmow: nie staracie sie dostosowac do gustow? heh, nie wierze. liczycie na poczytnosc waszego pisma co wyraziles chociazby w zdaniu "i tym samym stracili dość pokaźną rzeszę czytelników". a jak sie liczy na poczytnosc to trzeba sie liczyc z gustami czytelnikow i jak sadze dobrze o tym wiecie i z cala swiadomoscia sie do tego stosujecie.

"gry, cybersport, etc rzeczy mnie nie interesza a recenzji ksiazek, filmow i ..."

gdzie tutaj widzisz jakikolwiek zalazek krytyki? bo ja myslalem, ze napisalem zdanie informacyjne wyjasniajace czemu nie mam zamiaru oceniac waszej pracy z tych dzialow i ukazanie tresci, ktora mnie interesuje, na ktorej sie znam, i ktara dlatego moge poddac krytyce.

Old Post 07-10-2004 10:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MephiR
Commodore ROX!

quote:
gdzie tutaj widzisz jakikolwiek zalazek krytyki? bo ja myslalem, ze napisalem zdanie informacyjne wyjasniajace czemu nie mam zamiaru oceniac waszej pracy z tych dzialow i ukazanie tresci, ktora mnie interesuje, na ktorej sie znam, i ktara dlatego moge poddac krytyce.

Nie chodziło mi o to zdanie, lecz o cały post, który był trochę długi i specjalnie go skróciłem, by było wiadomo o czyją wypowiedź chodzi nie zaśmiecając tematu.

W słowach "i tym samym stracili dość pokaźną rzeszę czytelników", chodziło mi o to, że nie chcemy zaleźć za skórę naszym czytelnikom, a nie wchodzić im do pupy.

quote:
ale to w takim razie pisanie recenzji muzycznych w waszym zinie mija sie z celem skoro macie klapki na oczach i sluchacie tylko jednego gatunku muzycznego.

Nie słuchamy tylko jednego gatunku (dla niewtajemniczonych napiszę, iż "ciężkie brzmienia" dzielą się na kilka gatunków np. death metal, punk...). Nieoficjalnie powiem, że w następnym numerze będzie recenzja płyty Ani Dąbrowskiej "Samotność po zmierzchu", która nie wchodzi w skład ciężkiej muzyki.

Old Post 07-10-2004 15:16
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Eh... komiks porażka. Czuję straszną nostalgię za czasami "Predatora i Gołoty"

Old Post 07-10-2004 17:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

breakoff tez byl niezly...

you accept (reject, respect);

Old Post 07-10-2004 19:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:27.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions