Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > Celownik w CoD
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ssMat
Training (Enforcer)

Question Celownik w CoD

Słyszałem że można ustawić celownik jako kropke w cod? Ktoś może mi powiedzieć na ten temat? Taki celownik ułatwiłby mi i innym graczą trafianie hed shot-ów jak ktoś by mógł napisać jak to moge zrobić będe wdzięczni jak i inni zainteresowani taką zmianą.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-12-2004 05:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ssMat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ssMat Znajdź więcej post'ów przez  ssMat Dodaj ssMat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ssMat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ponton .PL.
Majster od Tapet

Sprawdz

Http://www.aimbot.chit.com

tam może pomogą...

Old Post 06-12-2004 11:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ponton .PL. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ponton .PL. Znajdź więcej post'ów przez  Ponton .PL. Dodaj Ponton .PL. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ponton .PL. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Ponti coś Ty taki nerwowy

Old Post 06-12-2004 11:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ponton .PL.
Majster od Tapet

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Ponti coś Ty taki nerwowy

Hehe wcale nie nerwowy... Jono pomocy udzialam, po chrześcijańsku

Old Post 06-12-2004 11:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ponton .PL. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ponton .PL. Znajdź więcej post'ów przez  Ponton .PL. Dodaj Ponton .PL. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ponton .PL. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Ale ten link do dupy jest

Old Post 06-12-2004 11:45
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ponton .PL.
Majster od Tapet

quote:
Ale ten link do dupy jest

wiem

Ale jak brzmi

Old Post 06-12-2004 11:51
ssMat
Training (Enforcer)

Czyli jest możliwość mieć celownik jako kropke ale to czit? bo już nie rozumiem? możecie mi to wyjaśnić? słyszałem że jest taki mod, wyjaśnicie mi to ??

Old Post 06-12-2004 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ssMat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ssMat Znajdź więcej post'ów przez  ssMat Dodaj ssMat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ssMat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ponton .PL.
Majster od Tapet

quote:
Napisane oryginalnie przez ssMat
Czyli jest możliwość mieć celownik jako kropke ale to czit? bo już nie rozumiem? możecie mi to wyjaśnić? słyszałem że jest taki mod, wyjaśnicie mi to ??

To nie jest pytanie do Szanownego Forum, tylko do producenta gry. Jesli jest dodatek (program, patch jakkolwiek nazwiesz) który ułatwia użytkownikowi np. celowanie, (przechodzenie przez sciany, widzenie przez sciany etc do wyboru) trzeba zapytać producenta czy oni na to zezwalają. Jeśli nie, to jest to nic wiecej tylko po pierwsze primo zmiana kodow gry czyli zlamanie prawa, po drugie primo to jest to ulatwienie, ktore (jako dostarczane nie przez producenta, ale inne osoby) nie jest dostepne dla ogółu. Więc czit.... Ale naród generalnie ma to w d.pie, co widać chociażby po tym forum. Masa pytan o kody, czity, cracki etc. Pozdrowienia dla tych co grają bez wspomagania !!!

Old Post 06-12-2004 16:49
Axar
Skilled (Knight)

jest taki mod niepamietam niestety jak sie nazywa ale na niektórych serwerach jest on ze zamiast swojego celownika i pola rozrzutu widzisz tylko czerwony punkt.
wedlgu mnie jest to utrudnienie.Poniewaz nie widzisz rozrzutu pocisków jesli masz broń przybiodrze.

Pozdro.

Old Post 06-12-2004 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Axar Znajdź więcej post'ów przez  Axar Dodaj Axar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Axar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ssMat
Training (Enforcer)

Ja przeszedłem z RTCW i ET i tam miałem właśnie taki celownik "czerwoną kropke" mam problemy z trafianiem Heda w CoD dlatego pytam o ten celownik. Nie jetsem cziterem i nie mam zamiaru czitować, słyszałem że to jest dostępne jak by nie było to PB by wywalał lecz to też da się obejść więc pytam na forum czy jest coś takiego i CB tego nie zabrania!! Pozdrawiam. Platon nie złość się poprostu walczmy z czitami. Każdy ma taką możliwość.

Old Post 07-12-2004 07:27
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez ssMat
(...)Platon(...)

Old Post 07-12-2004 07:37
Ponton .PL.
Majster od Tapet

quote:

w końcu długo oczekiwany awans społeczny

Old Post 07-12-2004 08:57
Kpt.Fred
Training (Enforcer)

kropka w call of duty jest zwyklym cheatem, wszystkie programy ktore maluja kropke sa z reguly czescia jakiegos gamehacka, posiadanie takiej kropki daje niesprawiedliwa przewage nad graczami ktorzy jej nie posiadaja, w cod taka kropka naprawde duzo daje i nie jest to niewinne ulatwienie ale poprostu swinski cheat(duzo graczy taka kropke posiada i zupelnie nie czuja sie cheaterami), pb wyrzuca z serva za posiadanie jakiegokolwiek celownika, na niektorych serwach jest taki mod z kropka ale wtedy posiadaja ja wszyscy,

Old Post 07-12-2004 11:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kpt.Fred Znajdź więcej post'ów przez  Kpt.Fred Dodaj Kpt.Fred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kpt.Fred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Axar
Skilled (Knight)

Dokładnie wszyscy gracze na serwerze,

Ps.ta kropka jest troche denerwujaca.
lepszy jest juz "tradycyjny" celownik

Old Post 07-12-2004 12:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Axar Znajdź więcej post'ów przez  Axar Dodaj Axar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Axar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t4l35
Introduction (Grunt)

quote:
na niektorych serwach jest taki mod z kropka ale wtedy posiadaja ja wszyscy

w AWE (szukaj na codfiles.com) widziałem taką opcje, i faktycznie z tym modem to nie jest cheat bo mają go wszyscy.

Old Post 07-12-2004 13:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t4l35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t4l35 Znajdź więcej post'ów przez  t4l35 Dodaj t4l35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t4l35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

Taaaa najlepiej w ogóle usuń celownik to dopiero jest klimat. Na to musi być komenda...

Old Post 07-12-2004 16:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Totek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Totek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Totek Dodaj [FPP]Totek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Totek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t4l35
Introduction (Grunt)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Totek
Taaaa najlepiej w ogóle usuń celownik to dopiero jest klimat. Na to musi być komenda...

Jest komenda, ale w modzie AWE!

W kafejce mam z kumplami serwerek, gramy bez tych ikon nad głowami, bez celowników, granaty wybuchaja po kilku sekundach i kilka innych "urealistycznień"... tak hard-corowo gra się najlepiej

Old Post 07-12-2004 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t4l35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t4l35 Znajdź więcej post'ów przez  t4l35 Dodaj t4l35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t4l35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:36.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions