Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > fsystkiego.... :)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Talking fsystkiego.... :)

Z okazji dnia chlopaka wszystkim wspanialym chlopakom z naszego boadra WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Zycze wam wszystkim duzo duzo radosci , duzo fragow w fpp'kach , duzo duzo zdrowka , duzo i ogolnie wszystkiego tego czego tylko sobie zapragniecie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-09-2001 15:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Martwa
LegendaryArtifactCreature

yhyhy..

jak wyżej & more

Old Post 30-09-2001 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Martwa Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Martwa Dodaj [SPECNAZ]Martwa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Martwa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Dzia za pamięć. =]

Old Post 30-09-2001 16:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

eh, qrde nie myslalem ze ktos mi na bardzie zlozy zyczenia :> thx Saari

Old Post 30-09-2001 17:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

milo...
dzieki dziewczyny

Old Post 30-09-2001 17:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Re: fsystkiego.... :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Z okazji dnia chlopaka wszystkim wspanialym chlopakom z naszego boadra WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Zycze wam wszystkim duzo duzo radosci , duzo fragow w fpp'kach , duzo duzo zdrowka , duzo i ogolnie wszystkiego tego czego tylko sobie zapragniecie

Jak milo - mam nadzieje ze wytrzymasz z nami do 8 marca

Old Post 30-09-2001 17:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

tej no one sa kochane!

nikt mi nawet prywatnie nie zlozyl zyczen a kumpele z board'a to zrobily...

jak dla mnie to jajo

Old Post 30-09-2001 17:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

:* wzruszylem sie do lez, nikt nie zlozyl mi zyczen !!!

Old Post 30-09-2001 18:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

tera juz chlopaki wiece po co m.in. byly na boardzie potrzebne dziiewczyny... jak by to... lagodza atmosfere i milaja zycie...

wiec... brunetki i blondynki, w koncu sa te dziewczynki... warto bylo je sprowadzic, jest sie teraz z kim pobawic...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 30-09-2001 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

alien
co ty jesz ze tak rymujesz?
dziewczynki rox

Old Post 30-09-2001 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Dzienkoowa! Nie lubie obchodzic swiat czy innych takich... ale, noo dzieki za pamiec

Old Post 30-09-2001 19:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Re: fsystkiego.... :)

quote:

eee...moze to gloopie pytanie ale kiedy jest dzien chlopaka?

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 30-09-2001 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

Re: Re: fsystkiego.... :)

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE

eee...moze to gloopie pytanie ale kiedy jest dzien chlopaka?

chyba dzisiaj

Old Post 30-09-2001 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
alien
co ty jesz ze tak rymujesz?
dziewczynki rox

no wiec... na sniadanie litr smietany i selery dwa...
kto stosuje taka diete, ten potencje ma...

to akurat nie moj rym, to nagly atak spawacza.. ale pasi do sytuy

BTW: planuje ''topic rymowany, cz II''

ale ten pierwszy kazalem zamknac, zeby odszedl w chwale... chyba zaden moder nie bedzie sie zloscil ze tamtego nie chcialem a tu nowy o tym samym wale? w sumie nie bedzie o tym samym, tamten mial pietno rymow trio Ja,Wania,Martwa... a teraz chce po angielsku trzaskac

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 30-09-2001 20:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

dzieki. ja bym nawet nie pamietal
jak to moj kumpel stwierdzil - "coraz wiecej swiat na nasza czesc, dzien chlopaka, dzien kota, dzien psa, dzien dobroci dla zwierzat..."

Old Post 30-09-2001 21:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
dzieki. ja bym nawet nie pamietal
jak to moj kumpel stwierdzil - "coraz wiecej swiat na nasza czesc, dzien chlopaka, dzien kota, dzien psa, dzien dobroci dla zwierzat..."

SLD mogloby wprowadzic "dzien fppowca"

Old Post 30-09-2001 21:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Wink

Hmm... nie chce pier... od rzeczy, ale w takich sytuacjach mi sie zbiera i mam ochote trochę popaplac.
Nie bede zbytnio owijal w bawelne (zawsze mnie zastanawialo czemu w bawelne, a nie np. w len, ale mniejsza o to) i chcialem podziekowac dziewczynom za pamiec. Saari jush chyba dzis trzeci raz dziekuje, ale mniejsza o to. Tak wiec... Acha... mialem nie pier... sorx...

Old Post 30-09-2001 22:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

ja co prawda dostalem zyczenia, ale bardzo milo
panowie, trza zrzute zrobic na jakies kfiatki na 8 marca

Old Post 30-09-2001 22:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

nom. super. thx

Old Post 30-09-2001 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

nie wiem jak Martwa ale ja na pewn z wami dluuugo posiedze tutaj - strasznie mi sie tu podoba ... tylu nowych kolegow
Kiedys czlowiek nie mial zadnych prawie a teraz ... jestem strasznie szczesliwa

Jej ... sentymantalna sie robie na stare lata

Old Post 30-09-2001 23:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
tylu nowych kolegow
Kiedys czlowiek nie mial zadnych prawie a teraz ... jestem strasznie szczesliwa

nie lepiej miec duzo przyjaciol w realu?

Old Post 01-10-2001 00:28
OGO
niema mnie

tramwaj i to jest to min o czym mówię w innym topicu - tolerancja. Za dużo tego już jest. Mamy kumpli czasem nawet przyjaciółmi ich nazywamy a tylko elektronicznie się z nimi komunikujemy. Nie lepiej na żywo? Dla mnie real cały czas ma prym!

Old Post 01-10-2001 00:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Hej hej hej, ale nie psujmy tego fajnego topica o świętach, o pamiętaniu o innich, przecież choć w tej formie elektornicznej jest to miłe i wele radości daje =]

Old Post 01-10-2001 00:37
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
tramwaj
i to jest to min o czym mówię w innym topicu - tolerancja. Za dużo tego już jest. Mamy kumpli czasem nawet przyjaciółmi ich nazywamy a tylko elektronicznie się z nimi komunikujemy. Nie lepiej na żywo? Dla mnie real cały czas ma prym!

I co bysmy w realu robili? Ino pili... real = tylko dwa, trzy dodatkowe zmysly. Ja nie lubie mieszac rial lajfu z inetowym lajfem. Mam takich i takich kumpli. Nie naleze do ludzi typu: "oojojo, kocham wszystkich, chce jak najwiecej przyjazni zawierac, buzki, caluski, cukiereczki..." etc. uwazam, ze jak ma sie zbyt duzo kumpli/kolezanek/przyjaciol to polowe sie zaniedbuje, lepiej miec "tyle ile trzeba" i zyc z nimi jeszcze bardziej zazyle.
Troche trudno mi napisac dokladnie co czuje, ale wiem, ze nie powiedzialem tu wszystkiego co aktualnie mysle na ten temat.
Ehh, chyba znowu mam dola...

[ w tle: Blenders - Skosztuj Mnie ]

Old Post 01-10-2001 01:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

No i masz, k-u-r-w-a, popsulem mila atmosfere...
OGO - widze, ze 100 postowka sie zaczela

Old Post 01-10-2001 01:28
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
nie lepiej miec duzo przyjaciol w realu?

Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
Mamy kumpli czasem nawet przyjaciółmi ich nazywamy a tylko elektronicznie się z nimi komunikujemy. Nie lepiej na żywo? Dla mnie real cały czas ma prym!

Qrcze nie lubie poruszac lzawych historyjek z mojego zycia ale jak wam wyjasnic dlaczego sadze tak a nie inaczej? chyba sie nie da.

Jakby to powiedziec ... sami widzicie jaka jestem, jakie mam zainteresowania, sposob bycia.. teraz to jest fajne ale kiedys nie bylo. Raczej zawsze postrzegana bylam jako ta dziwna i czesto odrzucana- jak myslicie sie to odbilo na czlowieku z podstawowki, ktory dopiero zaczyna ksztaltowac wlasna osobowosc.. Jak dla mnie mlodziez wszelka to bylo konieczne zlo. Dopiero przez pierwsze kontakty netowe zaczelam sie na nowo osmielac i zyc. Ale co przeszlam to moje. Dlatego teraz staram sie do ludzi podchodzic z najlepszymi intencjami - po prostu wiem ze po drugiej stronie komputera jest czlowiek ktorego zle slowa moga zabolec. Zycie tez nauczylo mnie ze znajomosci w realu potrafia byc nawet bardziej falszywe niz elektroniczne.

Wszyscy ludzie ktorych znam i lubie na zywo sa z netu - na znajomosciach szkolnych nacielam sie naprawde wiele razy, a przez to co przeszlam po prostu nie potrafie znalezc sobie innej rl'owej znajomosci - po prostu nie wiem jak to sie robi i nawet szczerze mowiac nie wiem czy chce tego

Mojego najlepszego przyjaciela znam praktycznie tylko z netu w rl widzialam go tylko raz, jest to osoba na ktorej wiem, ze moge naprawde polegac ... zadna znajomosc rlowa nie zastapi mi tego czlowieka

No to jeszcze zeby tak nie bylo ze rl jest imho do d calkiem ... bardzo lubie wyjsc ze znajomymi na pifko czy gdzies ale jak juz pisalam to sa znajomosci z netu - wczesniej poznane przy ktorych wiem jak sie zachowac i w ogole Pewniej sie czuje jak juz kogos poznam najpierw a dopiero potem go widze w rl

Nie jest to napisane dokladnie tak jak chcialam ale meczylam sie z tym postem kupe czasu i nie dalam rady go napisac porzadnie

Old Post 01-10-2001 09:21
[FPP]MajeS
Guest

holy words...

Old Post 01-10-2001 09:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PiaSkuN
BaKu BaKu

amen

Old Post 01-10-2001 12:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PiaSkuN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PiaSkuN Znajdź więcej post'ów przez  PiaSkuN Dodaj PiaSkuN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PiaSkuN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Smutne to co Saari i DEiMOss napisali ...

Old Post 01-10-2001 12:56
Yazoo
Master (Spawn)

Cool

quote:
... tylu nowych kolegow

aktualnie 1187 kolegow i 2 kolezanki . Co sie tyczy uzytkowanikow plci pieknej - jest Was za malo!!!

no i najwazniejsze - dzieki za zyczenia !! Musze przyznac, ze zapomnialem, ze dzis jest dzien plci brzydszej i nikt mi o tym nie przypomnial, a tu, wchodze na board'a i taka mila niespodzianka ...

Old Post 01-10-2001 13:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:42.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions