Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Medal of Honor: Allied Assault > MOH Spearhead - Bostogne - Top of the mountain
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
666
Guest

MOH Spearhead - Bostogne - Top of the mountain

Witam

Jestem tu nowy i nie wiem czy dobrze trafiłem z pytaniem o dodatek do MOH. Moje pytanie jest takie - jak przejść w Spearhead "Bostogne - Top of the mountain" ? Próbowałem już z 50 razy i niestety nie dochodzę do kolejnego etapu. A wygląda to tak. Zaczynam wisząc w samochodzie pancernym na wieżchołku góry. Poziom życia 70. Na wprost wali nebelwerfer i obok niego 4 niemiaszków z karabinami. Lekko po prawej gość z panzershreckiem. Tu jest jeszcze ok. Rozwalam pojedynczymi precyzyjnymi strzałami każdego z nich. Samochód zjeżdża w dół. Odwracam wieżą i za plecami po prawej mam wieżę z CKM. Strzelam. Samochód jedzie do tyłu i podjeżdzą pod górkę. Po prawej nadjeżdża czołg. 4 do 6 strzałów i gonie ma. Ruszam do przodu osłaniając cięzarwkę. Po lewej 2 lub 3 niemiaszków w tym jeden z granatnikiem. Rozwalam. Zdrowie nadal 70. Zwala się drzewo na drogę. Skręcam na lewo i jadę nad okopem z 2 niemcami. Strzelam do dalszego, pierwszego rozjeżdżam. Walę w beczki z benzyna na wprost i w czołg kilka razy. Nadal 70 %. Po prawej 3 niemców z karabinami i samochód pancerny z CKM. Tu nijak nie mogę rozwalić wszystkich bez strat. Za bardzo buja samochodem i celność jest słaba. Zdrowie w tym momencie 38 - 58 %. Na wprost na górze 2 niemców. Po lewej z granatnikiem, po prawej ze strzelbą. Ciężko ich zabić bez strat. Na szczycie czołg. 4 - 6 strzałów i po nim. Na wprost i po prawej czołg i 2 niemiaszaków. Zdrowie jakieś 20 - 42 %. Zjeżdząm w dół. W okopie po prawej 2 szwabów z karabinami a z tyłu samochód pancerny z nebelwerferem. Albo srzelam do tych na wprost albo odwracam się i niszczę samochód. Tak czy siak zdrowie znów spada. Potem po lewej wieża z CKM i samochód pancerny z CKM. Kilka strzałów i po nich. Potem jest niestety już bryndza. Na wprost po prawej niemiec ze strzelbą. Lekko po prawej na górce 3 - 4 z karabinami i panzershreckami. Niszczą mnie ci lub za chwilę nadjeżdżający na wprost czołg. Nie da rady odstrzelić wszystkich i dojechać dalej. Jakieś sugestie ???

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-04-2005 09:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rafał
The best men.

Aaa eeee yyy, to więc tak. Niestety niedam ci wskazuwek bo niepamientam mojej gry w tej misji. Jezeli chcesz odrazu zagrać dalej , wpisz w konsoli zaraxz po wejściu do gry taką komendę map t3l1 i już zaczynasz misję w BERLINIE jako rusek

My mods:

Old Post 07-04-2005 21:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rafał Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rafał Znajdź więcej post'ów przez  Rafał Dodaj Rafał do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rafał prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marco
Combat (Death Knight)

Talking he,hee

Wcisnij f 5 przed ta bryndza i pojdzie ci lepiej he,hee zawsze tamto bedziesz mial za soba nie jestem mistrzsemw strzelaniu ale poradzilem sobie z tym ukadem chodz nie powiem nie bylo latwo pozdrawiam Marek z Zielonej Gory a jeszcze jedno Brekthrought 2 dodatek do Madala jest jeszcze bardziej ciezszy he,hee.

Old Post 22-04-2005 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marco Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marco Znajdź więcej post'ów przez  Marco Dodaj Marco do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marco prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:15.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions