Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Ręce opadają...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MtB
Guest

Angry Ręce opadają...

Kilka dni temu postanowiełem sprawdzić swoje umiejętności i pograć trochę na statsy. Oczywiście za cel obrałem sobie osiągnięcie pierwszego miejsca. Potem miałem z tą zabawą skończyć, bo uważam że statsiarze to lamerzy i wogóle.

Zdobywając kolejne fragi, podkładają kolejne bomby itd., dotarłem wreszcie do czołówki. Wcale nie było tak trudno ja to się niektórym wydaje. AWM'a + Desert = dużo fragów i mało śmieci. Ale nie o tym miałem pisać...

Otóz dwóm lamerkom z klanu |CN| widocznie nie podobały się moje wyniki i postanowili je zmnienić...(czyżby zazdrość?) Wczoraj (w sumie to było dzisiaj) około godziny 2.00 ktoś wszedł na serwer pod moim nickiem i panowie z |CN| (dokładniej Mordor i Pawlik) nabijali sobie fragi. Raz z granatu, później z noża. Zorientowanym w temacie nie muszę chyba wyjaściać, że są to bronie z których dostaje się największego skilla. Po prostu ręce opadają... Komu brakuje umiejętności stara się nadrabiać w inny sposób...

Wszystko wydarzyło się na serwerze CyberSTREFY (którego tu tak wszyscy zachwalają...), a koleś pode mnie się podszywający przeszedł potem na Górala i zmienił ksywę na "=Loczek=". Nie wspomniałem chyba o tym, że zrobił jeszcze TK pod moim nickiem...

Wszystko piszę tu dlatego, bo może znajdzie się osoba z tego klanu i wyciągnie odpowiednie konsekwencje wobec dwóch jego członków. Mordor i Pawlik, wy naprawdę jesteście lamerami...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-10-2001 17:39
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

Re: Ręce opadają...

Nic tylko pogratulować pomysłu...

Sam byłem kiedyś świadkiem takiej sytuacji, gdy dwóch kolesi weszło na serwer (w nocy) i jeden ciągle zabijał drugiego z noża. Takim gościom powinno się dawać dożywotnie bany na wszystkich serwerach statsowych!!!

Old Post 19-10-2001 17:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

sam kiedys wlazlem o 600 rano na server i zabijalem caly swoj team ale to bylo bardzo dawno i bylem pijany i wydawalo mi sie to smieszne ale na czezwo tego nie robie

dwie sprawy

skoro uwazasz statsiarzy za lamerow to rozumiem ze nie uwazasz sie za statsiarza jesli tak to dlaczego sie przejmujesz ze ktos ci zepsul staty???

server cyberstrefa nie zawinil w twojej sprawie wiec nie rozumiem twoich slow na jego temat

Old Post 19-10-2001 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Talking

hehe ja niewidzialem takich opcji tylko je robilem bo kolo 7 nad ranem na nocce w cafe nie mielismy co ze soba zrobic to postanowilismy sobie nabic statsy dla zartow weszlismy na serv pusty zavotowalismy we dwoje oilrig i ja zabiajlem kolesia ktory byl vipem nozem za kill vipa dostraje sie chyba z 50 pkt a za noz ze 4 chyba i bylismy na pierwszym miejscu z 3000 skilla na statach ale przez pare dni tylko bo potem jakis inny statser nas pobil to byly tylko rzarty ale pokazuja one bezsensownosc statsow i glupote klanow ktore przyjmuja w swoje szeregi patrzac na wyniki kolesia na statach

Old Post 19-10-2001 18:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Mateusz ty oszuscie hehehehehehehehehehe
Zobacz sobie.

Old Post 19-10-2001 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Training (Enforcer)

i skad ty to wziales? ehhh cziterzy...

Old Post 19-10-2001 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cron Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cron Znajdź więcej post'ów przez  Cron Dodaj Cron do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cron prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Cron
i skad ty to wziales? ehhh cziterzy...

Ze strony http://counter-strike.pl/
heheheheheheh

Old Post 19-10-2001 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MuGGz
Skilled (Knight)

Co trzeba by zrobic zeby Punk zaczol dzialac

Old Post 19-10-2001 19:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MuGGz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MuGGz Znajdź więcej post'ów przez  MuGGz Dodaj MuGGz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MuGGz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MtB
Guest

O mój Boże!!! Nie!!! Wiem, że czitowałem ale to nie tak... ten IP to chyba UOP. A ja tam nie gram, bo ma kiepskie pingi. Kiedyś pamiętam testowałem właśnie na office wallhacka ściągniętego z jakiejś strony i to chyba to. Nie wiem jak mogłem być taki głupi i nie zmienić nicka... Boże... Ale wtedy nie zdobyłem żadnego fraga, bo coś mnie ciagle wywalało..

Old Post 19-10-2001 19:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

POWER RANGERS M@TEUSZ czy ty nie byles kiedys w cafe x-it ??
lol to juz wiem dlaczego polowa kompow pobanowana czicie jeden .....

Old Post 19-10-2001 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OverduE
Guest

Talking

Oj M@teusz... ale ty się wpakowałeś... i na dodatek nie wpuszczą cię już do twojej ulubionej gralni... )))

Old Post 20-10-2001 06:46
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:31.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions