quote: Napisane oryginalnie przez tramwaj
ja sam nie wiem jak to jest u mnie, ale np. wczoraj przypomnial mi sie sen sprzed baaaardzo dawna (tak mi sie zdaje) w ktorym sluchalem sobie plytki Slipknota. a bodzcem byly wlasnie utworki Slip'a ktore ciagnalem z sieci. siedzialem tak chwile gapiac sie przed siebie a potem wszystko zniknelo. btw fajne uczucie
Raz jak wstalem z lozka i podszedlem do szafy [mialem do niej kilka krokow] i dostalem zawirowania w glowie [dosyc czesto mam takie zawirowania, ale zazwyczaj szybko przechodza], ze zaczalem sie "paniecznie" bac i nieswiadomie jebnalem sie na podloge i tak z 5-6 sekund mialem wstrzasy na ciele, mozna to porownac do mini-padaczki. Tylko raz w zyciu mialem takie "cos", ale bylo zajebiscie 
Deja vu tez mi sie zdarza, np. gadam z kims i wydaje mi sie, ze ta rozmowa juz kiedys sie odbyla. Dawniej bylo to cos dziwnego, teraz juz wiem o co chodzi i jedyne co robie to ironicznie sie usmiecham oraz czekam kiedy przejdzie to "przeczucie" - to tak jakbym wiedzial co kto powie za chwile. Trwa to gora niecala minute.
Mozna sie tylko domyslac co takie rzeczy oznaczaja, albo dlaczego przydarzaja sie nam. Moze to przemeczenie, moze stres, moze strach, moze szatan/Bog, moze...
[ w tle: Sepultura - Amen/Inner Self [Live] ]