Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > katharsis
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

katharsis

wnioski:
zauwazylem ostatnio jak duzo czasu spedzam przed kompem na tym bezproduktywnym gapieniu sie w monitor
i ile z tego czasu moglbym poswiecic na cokolwiek innego... nauke bazgranie rower...
wszystkei te refleksje nie wiem czy przez kolejna juz kose ...zblizajaca sie mature ...zmeczenie
wiem ze za duzo miejsca w moim zyciu zajmuje komp...

dlatego postanowilem sie sprawdzic... i przez tydzien nie dotykac komputera odpowiedziec sobie szczerze na pytanie czy siedzenie przed kompem to tylko rozrywka czy moze nalog...
moze przeczytam nawet lekturke... ef

17.10.01 17:00 --- caly tydzien przedemna

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-10-2001 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

GL man!

Takie cos sie przydaje, sprawdzalem. Chociaz najlepiej sie to robi w wakacje Najlatwiej zapomniec o kompie

Old Post 17-10-2001 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

No faktycznie GL ja raczej nie moglbym wytrzymac bez kompa chociaz dlatego ze nie mam wiezy u siebie w pokoju i nie mam jak sluchac empekow ani wogole muzy...a bez tego bym nie pociagnal dlugo...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 17-10-2001 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

GL MAN!!! - odwazny jestes

Dla mnie komputer to cos naprawde waznego - przynajmniej dlatego ze tak jak kolega CE3RDE slucham miuzika na nim ..
poza tym jeszcze dochodza koledzy kumple przyjaciele i w ogole
Czy jednak bylabym w stanie zostawic kompa na tydzien? Tak ,na pewno - tylko musialabym pojsc do biblioteki po duza ilosc ksiazek i kupic duzo baterii do walkmana Jakos by sie przezylo ..ale nie bede tego praktykowac..bo mi sie nie chce Mam szkole , rodzicow ktorzy czasem czegos chca...po co robic sobie dodatkowe stresy?

Old Post 17-10-2001 17:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

Ja takie coś sprawdzałem, niestety nie z własney woli

Old Post 17-10-2001 18:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]RoL

wytrzymac moglbym tylko po co ???
teraz uzywam tego do pracy wiec...

Old Post 17-10-2001 18:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]RoL

Miałem coś takiego dwa tygodnie temu. Coś się zjebało, a ja przez tydzień nie miałem kompa. Wreszcie się zorientowałm że nie mam głośniczka podłaczonego. A ten po podlaczeniu zabrzeczał że RAM is Dead. ;>

Old Post 17-10-2001 18:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZbooJ
Zajebisty facet :]

Da sie zyc bez komputera? Ja go mam wszedzie... w domu , w szkole, w robocie, u dziewczyny ... chyba sobie w lazience zainstauje zeby czasu nie marnowac

Old Post 17-10-2001 18:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZbooJ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ZbooJ Znajdź więcej post'ów przez  ZbooJ Dodaj ZbooJ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZbooJ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

da sie zyc i czasami jest lepiej niz z kompem!
Na poczatku czerwca zabraklo mi kompa na 2 tygodnie i bylo git.
Zaczalem jezdzic do "zaniedbanych" przyjaciol, ogolnie rzecz biorac ZYC!
i zauwazylem jeszcze jedno pozytywne zjawosko, mniej uzywalem ALKO - really!

Old Post 17-10-2001 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Najlatwiej jest sie rozstac z kompem jak sie gdzies z przyjaciolmi wyjedza zawsze jest cos do roboty, jakas impreza, o czyms sie pogada i nawet sie nie mysli ze czegos brakuje...Jak wyjechalem na oboz to wogole nie przyszlo mi na mysl zeby isc do jakiejs kafei czy cus albo ze mi brak kompa mialem lepsze ciekawsze rzeczy do roboty i nawet muzy nie brakowalo bo ziomki mialy wiekszosc moich empekow na kasetach

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 17-10-2001 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

hm, w dzisiejszych czasach taka 'proba woli' to cos jak nie korzystanie chociazby z kibla da sie zyc ale jest chociazby cicho (mp3, bez tego nie umiem zyc)... no i czasem jak sie ma zly humor to wystarczy wpasc na #fpp, pogadac chwile z takim giBBeR'em i juz sie weselej robi

Old Post 17-10-2001 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Hehehe, nop wlasnie o to chodzi.

Mam w chacie dwa kompy, jeden, "glowny", mojego starego, na ktorym mam wszystkie bajerki, q3, etc. i na ktorym jak siedze to pisze w php, aktualnie stronke robie, gram, etc.

Drugi to nasz lanowy serwer, biedny, p166mmx, 40ram z linuxem. I na nim jak siedze to tylko siedze na ircu. Bo, kurde, lubie luda z #fpp (teraz juz #fpp.pl) i jak nie mam co robic, albo mi smutno to wlasnie wpadam tam i od razu mi lepiej I o to chodzi!

Old Post 18-10-2001 13:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:24.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions