Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > ludzie ruszcie dupy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
SeRgI
Training (Enforcer)

Angry ludzie ruszcie dupy

Wlasnie looknalem na dzial Q2 i Q3.I wiecie co zauwazylem?Otoz servery Q2 pekaja w szwach a w Q3 servery swieca pustkami.Ale nie o to chodzi.Postow w dziale Q2 jest okolo 200 z hakiem a w dziale Q3 prawie 10 razy wiecej.Najwidoczniej gracz(Q2) zamiast pisac graja w Quaka2!!!!A wy ?Non stop sa posty typu Q3 umiera.A jak ma nie umierac jezeli wiekszosc z was siedzi i stuka jak najwiecej postow.Pomyslcie jak by sie zmienila scena Q3 jezeli chociaz polowe tego czasu co poswiecacie na siedzeniu na boardzie poswiecili na granie w Q3.Odrazu servery byly by przepelniony i nie bylo by tego co jest teraz-latasz po mapie przez 2h jak glupi i czekasz az jakis koles wejdzie na server.Q..a ale sie rozpisalem.Dobra szkoda klawiatury , ide grac w Q i radze wam zrobic to samo
------------------------------------------------------------------------------------

Edytowane przez SeRgI dnia 22-06-2001 o godz. 16:06

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-06-2001 15:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SeRgI Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SeRgI Znajdź więcej post'ów przez  SeRgI Dodaj SeRgI do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SeRgI prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

No nie przesadzaj, a tak pozatym to Q3 umiera nie z naszej winy, jednym z problemoof jest ciągle zmieniajaćy sie PR

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 22-06-2001 16:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Mnie sie wydaje ze wszyscy po lanie graja, bo q3 na necie to zbyt powolna gra.

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 22-06-2001 16:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SeRgI
Training (Enforcer)

Smieszny argument.W takim razie rownie dobrze mozna zwalic wine na coraz nowsze drivery do karty graficznej czy do myszki , albo uaktualnienie jeszcze jakiegos innego gowna.Zmiana PR to nie problem bo widac ze chlopaki z ID sie staraja i probuja poprawic swoje bledy.Gorzej by bylo jakby nie wypuszczali wogole latek do gier.

Old Post 22-06-2001 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SeRgI Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SeRgI Znajdź więcej post'ów przez  SeRgI Dodaj SeRgI do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SeRgI prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez SeRgI
Smieszny argument.W takim razie rownie dobrze mozna zwalic wine na coraz nowsze drivery do karty graficznej czy do myszki , albo uaktualnienie jeszcze jakiegos innego gowna.Zmiana PR to nie problem bo widac ze chlopaki z ID sie staraja i probuja poprawic swoje bledy.Gorzej by bylo jakby nie wypuszczali wogole latek do gier.

Exactly. Nie wiem o co Wam chodzi z tym narzekaniem na uaktualnienia CPMA i PR... Widac, ze wszyscy sie staraja, zeby to jakos bylo, a wy tylko narzekacie. Jak to kiedys rzekl eek: "takiej bandy rozwydrzonych bachorow jak wy (chodzi ogolnie o pl-scene) nie da sie usatysfakcjonowac" (moze nie dokladnie to samo, ale cos w tym stylu). Caly czas narzekacie, a ludzie sie staraja.

Coraz nowsze CPMA? Co to za problem sciagnac raz na 3-4 tygodnie 2mb plik (na takich laczach jakie ma wiekszosc ludzi z borda zajmie to ok. gora 5min, podczas ktorych mozna cos postnac na borda) i rozpakowac zipa (kolejne 30sec.). Nawet nie trzeba nic usuwac.

A nowy PR? Qrde, 25mb, troche duzo... wlaczam sciaganie i w miedzy czasie postuje sobie na borda (co wiekszosc z Was kocha robic, nawet jezeli nie ma nic sensownego do powiedzenia) i leci. Nawet jak cos to mozna se po lanie pograc w q3 - caly czas sie bedzie sciagalo bez p[rzeszkod - wyprowadzic psa, zadzwonic do dziewczyny, wyjsc na spacer, wypic piwo. A pozniej 1min. i juz zainstalowane. I lepsze.

A uaktualnienia serwerow? Przeciez niemozliwym jest, aby sie same uaktualnialy!!!! Dajcie adminom troszke czasu. Popatrzcie cvd.pl (glowny serwer w pl) juz na 129f - prawie od razu, atm chyba tysh. Reszta juz zaraz bedzie. Wiec jest na czym grac!!! A i tak serwy sa puste, bo nikomu sie nie chce grac, tylko wola ponarzekac troche. CPMA? Jest kompatybilne w dol, wiec nie ma z tym zadnego problemu!

Powiedzcie mi o co Wam do ***** chodzi????????

Qrde, ponioslo mnie . SeRgI, dobrze zrobiles, ze to napisales.

BTW: ruszylbys dupy i sie umowil na mecz w NSGL Grac przeciez z Virtuala nie musisz - nie daleko jest jakas nowa cafe podobno.

Old Post 22-06-2001 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

a ja to co robie!
calymi dniami siedze na servach!!!!
z reszta ciebie sergi tez spotkalem

Old Post 22-06-2001 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SeRgI
Training (Enforcer)

Infinite i to mi sie podoba
chociaz jeden dupe ruszyl

Old Post 22-06-2001 16:55
Infinite
nieszczesliwie zakochany

a co!
mnie tez wqurza to ze siedze 30min na servie i czekam az jakis gosc laskawie dolaczy sie do gry!!!!

Old Post 22-06-2001 17:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez SeRgI
Infinite i to mi sie podoba
chociaz jeden dupe ruszyl

No, jush to pisałem do jednego gościa, ale widać że trzeba pofturzyć. SeRgI, nie obraz się, ale przywódcą ludu nie jesteś, każdy ma wolną wole, może grać, lub nie, jego wybór. A ja tak często w q3 nie gram, działam na scenie q3 w inny sposób i viem, że są ludzie, którzy mnie za to podzifiają (by the way, thx!).

Old Post 22-06-2001 17:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

eghhh... czlowieku ale cukrujesz
a wracajac do sprawy
q3 umiera bzzzzdury umiera wola gry
fakt ze PRsy narobily zamieszania
ale servery np. ASTERA na 117 nadal sa pelne
...i w sumie jeb... mnie czy Qumrze bo ja nadal bede w niego gral

Old Post 22-06-2001 18:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

No, przykład racjonalnie myślącego człofieka...

Old Post 22-06-2001 18:38
ya.
neony oslepiaja mnie

a teraz cos z innej beczki

wiecie sa... WAKCAe!!!

(uuuuuueh) jak tak dalej pujde to dzis rekord pobije w pi...saniu
(rzecz jasna)

Old Post 22-06-2001 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Cool

Taaaaa, wyjoooooooołeś mi to z uuuuuuuuuuuust! No to coooooool, plaża, słońce, woda, piękne dziewczyny... w wyobraźni i quak , that's what quaker need

Old Post 22-06-2001 18:41
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez JeloneK
SeRgI, nie obraz się, ale przywódcą ludu nie jesteś, każdy ma wolną wole, może grać, lub nie, jego wybór.

Pozwolicie, ze ja cos napisze, w tej kwestii?

Fakt, JeloneK, masz racje z tymi slowami, ale niech ludzie przynajmniej nie narzekaja. Ja nie gram za duzo, tym bardziej na serkach (trochu z qmplami po osiedlowym LANie 4fun), ale nie narzekam. A wrecz przeciwnie.

Ale tu sie niezle objawia polska mentalnosc... i zapatrzenie w "bossow 'sceny'", ktorzy wola QW...

Old Post 22-06-2001 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

BTW: Przeczytajcie sobie update na Methos Quake a przekonacie sie jaki to Quake jest cudowny. I za to go kocham mimo iz za duzo nie gram.

Old Post 22-06-2001 19:32
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

co do tematu i pretensji ja jestem jak Infinite, tylko ze ja ciagle gram na lanie bo warunki narazie niepozwalaja na neta, ale od czasu do czasu jestem i mnie widac i niekiedy nawwet zagram ale czesciej gram na lanie, niekiedy tak dlugo ze omalo niezygam q3 , niekkiedy mam juz dosc i niewiem sam co robie ale i tak dalej gram !!

Old Post 22-06-2001 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MerLin]b[DeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MerLin]b[DeN Znajdź więcej post'ów przez  MerLin]b[DeN Dodaj MerLin]b[DeN do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Quakel
Skilled (Knight)

Ktoś kto zamiast grać w sieci na najwyższym swoim poziomie, pisze na boardzie posty nienawiązujące dokładnie do świata Q3 nie jest w moim mniemaniu Prawdziwym Graczem Q3. Tacy nadmiernie piszący ***** powinni zacząć pisać na SWOICH boardach na swoje tematy, bo co to za gracz: spytasz się go- co robiłeś, on odpowie- pisałem zbędne rzeczy na boardzie zamiast grać. Jelonku- jeśli tworzysz świat Q3 na swój sposób (mod C&C) to nie marnuj tu czasu jak lamer szukający łatwej sławy tylko doskonal swój produkt.

Old Post 22-06-2001 21:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Quakel Znajdź więcej post'ów przez  Quakel Dodaj Quakel do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Eee... trzeba jeszcze miec stale, bo na modemi nie idzie grac....

Old Post 22-06-2001 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Spokojnie nie pali się... muszę odreagować szkołe, odmóżdżyć się troche... jak jush pisałem w topicu C&C Renegade Q3Mod, prace po "małym" zastoju zostały fzofione. Pozatym jestem zajęty, bo robię layout do nofej stronki o C&C...

Old Post 22-06-2001 22:14
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
Eee... trzeba jeszcze miec stale, bo na modemi nie idzie grac....

zalezy jeszcze na jakich modemach sie gra...

Old Post 22-06-2001 22:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

No i zależy kto jest providerem...

Old Post 22-06-2001 22:17
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
CPMA? Jest kompatybilne w dol, wiec nie ma z tym zadnego problemu!

no wlasnie o to chodzi ze nie jest kompatybilne

a co do pisania na boardzie i grania to u mnie jest tak ze w dzien zagladam na board a w nocy gram. inaczej sie nie da. ping > 500 w dzien mam wiec granie odpada. ale jak juz jest po 1-2 w nocy to spox mozna pograc

Old Post 22-06-2001 23:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

no wlasnie o to chodzi ze nie jest kompatybilne

a co do pisania na boardzie i grania to u mnie jest tak ze w dzien zagladam na board a w nocy gram. inaczej sie nie da. ping > 500 w dzien mam wiec granie odpada. ale jak juz jest po 1-2 w nocy to spox mozna pograc

to samo u mnie

Old Post 22-06-2001 23:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

grac czy nie grac oto jest pytanie

Old Post 23-06-2001 08:52
nea*1337
Ciota komputerowa

qpie pytanie, grać!

Old Post 23-06-2001 10:17
ya.
neony oslepiaja mnie

...przegrac swoje zycie czy nie

Old Post 23-06-2001 11:08
nea*1337
Ciota komputerowa

ya, fajovski obrazek...

Old Post 23-06-2001 11:12
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez ya.
...przegrac swoje zycie czy nie

nie

Old Post 23-06-2001 14:34
Quakel
Skilled (Knight)

Każdy żyje jak chce, póki co zacznie wchodzić w życie innych co jest praktycznie nierealne.

Old Post 23-06-2001 15:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Quakel Znajdź więcej post'ów przez  Quakel Dodaj Quakel do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

jednak trzeba miec umiar bo nie mozna grac przez cale zycie...trzeba miec czas tez na inne rzeczy jak pisza w horoskopach

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 23-06-2001 15:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:07.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions