Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Zasoby > Board > Zaslozone osoby...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
oxygen
new challenger

Zaslozone osoby...

kto nimi jest?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-07-2001 08:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Re: Zaslozone osoby...

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
kto nimi jest?

hmm... jest dost trudne pytanie ;-). IMHO sa to osoby, ktore w jakis sposob przyczynily sie do rozwoju tego boarda... ale jak to ustalic...? Tu jest nastepna krestia... Jak to okresli czy ktos jest zaslurzony... chyba nie idzie... wogule na tym boardzie chyba nie ma osob, ktorym 100% mozna by bylo dac skrzynke pod takimi warunkami, przeciez zaden z nas nie zrobil tego boarda, nie naprewil go podczas awari, a jak jest awaria to wszyscy narzekaja... to w takim razie nikt chyhba skrzynki nie dostanie :-(

Old Post 07-07-2001 11:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

A Raptor?

Old Post 07-07-2001 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

Hehe, ja nie narzekałem...
Ps. Jaka awaria - nie jestem wtajemniczony...

Old Post 07-07-2001 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

I to nie jedna awaria Ale Ciebie, Gib, wtedy nie byyyyyyyło A szczegółów sam nie znam, chyba system im się zjebał...

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
A Raptor?

Sweep się podlizuje, żeby zostać "zasłużony"...
A właśnie Raptor, co z osobami, które dostały konto wcześniej? Usuwacie konto czy jak?

Old Post 07-07-2001 18:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

System powiadasz - huh, nieciekawie.
Dobrze że jak mi się stęskniło wszystko jest już w porząsiu.
PozdroofQa panowie!!!

Old Post 07-07-2001 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

Re: Re: Zaslozone osoby...

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE

hmm... jest dost trudne pytanie ;-). IMHO sa to osoby, ktore w jakis sposob przyczynily sie do rozwoju tego boarda... ale jak to ustalic...? Tu jest nastepna krestia... Jak to okresli czy ktos jest zaslurzony... chyba nie idzie... wogule na tym boardzie chyba nie ma osob, ktorym 100% mozna by bylo dac skrzynke pod takimi warunkami, przeciez zaden z nas nie zrobil tego boarda, nie naprewil go podczas awari, a jak jest awaria to wszyscy narzekaja... to w takim razie nikt chyhba skrzynki nie dostanie :-(

hmmmmm....
nie oczekiwalem odpowiedzi od Ciebie

Old Post 07-07-2001 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Re: Re: Re: Zaslozone osoby...

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

hmmmmm....
nie oczekiwalem odpowiedzi od Ciebie

przeciez wiem ze nie jestem "zasluzony" :-P
ale mi tym zdaniem humor poprawiles, smiac mi sie chce tak ze heja... ! (nie zebys sie obrazil, ale to mine naprawde rozsmieszylo, wiem ze nie jstem zaden king of the board i te posty co mam sa g0wn0 warte, ale jedna czuje jakis tam blus tego borda i pisze w nim :-P)

Old Post 07-07-2001 22:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

nie obraz sie ale odpowiedzi oczekiwalem od raptora albo od czapki bo tylko oni moga osadzac kto jest zaslozony a kto nie...
wiec wiesz..nie potrzebuje twojego zdania na ten temat
ja i tak mam skrzynke to mnie to juz wali

Old Post 07-07-2001 23:08
Lucas
esports.pl

Raptor zarzadza boardem a Czapka go stworzyl (Rapi zreszta tez) wiec te osby ni epowinny podlegac jakimkolwike tego tytpu dyskusja.....

Old Post 08-07-2001 07:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
Raptor zarzadza boardem a Czapka go stworzyl (Rapi zreszta tez) wiec te osby ni epowinny podlegac jakimkolwike tego tytpu dyskusja.....

to raczej oczywiste :-P. To w takim razie gdzie oni sa? :-D

Old Post 08-07-2001 10:34
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

no rzeczywiscie Rap zarzadza ale board zostal po prostu kupiony u vBulletin. Czapka pozmienial wyglad zeby git wygladalo

Old Post 08-07-2001 10:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Sweep się podlizuje, żeby zostać "zasłużony"...

Nie o to mi przeciez chodzilo! Chodzilo mi o to, ze Raptor jest zasluzonym czlowiekiem, bo tylko on (no i Czapka, moze, ale sie z tym nie afiszowal tak jak Rap ) najbardziej pasuje do opisu osoby "zasluzonej" autorstwa blade'a

Old Post 08-07-2001 12:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Żartowałem z tym podlizywaniem A co do "zasłużenia" Rapa i Czapki wątpliwości nie mam. Ale wychodzi teraz, że tylko oni będą mieli skrzynkę na poczta.fpp.pl... No i jeszcze reszta [FPP]Team: Xen0m, Majes, ZimZum, Lucas itd...

Old Post 08-07-2001 13:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Juz wyjasniam

Skrzynki posztowe osobom ktore juz maja zalozone nie bedziemy usuwac (bo po co?).

Zasluzone osoby to takie ktore pisza na temat, podnosza poziom inteligentny board'a , bawia sie (w koncu po to jest board), smieja i nienabijaja glupich postow. Powiedzmy, ze nagroda za takie zachowanie bedzie wlasnie konto pocztowe (jest motywacja).

Przypominam ze skrzynka ma 25 mega i nie otwrzymujecie rzadnych reklam tak jak to jest zazwyczaj na darmowych kontach.

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 08-07-2001 13:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

No to wszystko wiadomo I jeszcze powiedz mi jeśli możesz, co mam rozumieć przez "poziom intelektualny" board'a?

Old Post 08-07-2001 15:11
bLADE
Guest

quote:
No to wszystko wiadomo I jeszcze powiedz mi jeśli możesz, co mam rozumieć przez "poziom intelektualny" board'a?

Niemartw sie nie o Ciebie chodzi (JOKE)
hmm... poziom intelektualny... to cos dla mnie ;-)

Old Post 08-07-2001 15:41
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Thumbs up

Wg. mnie zafajniaste rozwiązanie, bo nie ilość, ale jakość wypowiedzi sie liczy. A trzeba zauważyć że wiele osób poleciało na ilość i nabijało posty w bezsensowny sposób.
Brawo!!! (huh - ja się wcale nie podlizuję. )

Old Post 08-07-2001 17:07
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE

Niemartw sie nie o Ciebie chodzi (JOKE)
hmm... poziom intelektualny... to cos dla mnie ;-)

Hahaha, znalazł się myśliciel! LOL! ROTFL!

Old Post 08-07-2001 17:16
bLADE
Guest

quote:

Hahaha, znalazł się myśliciel! LOL! ROTFL!

Ktos przeciez musi byc. :-P

Old Post 09-07-2001 22:10
S4i1or
Thorin Oakenshield

Dobra dobra, datuj sobie... Jeszcze raz LOL!

Old Post 10-07-2001 18:35
bLADE
Guest

quote:
Dobra dobra, datuj sobie... Jeszcze raz LOL!

Ale co z nami? CO to oznacza "podnosza poziom intelektualny" hmm?

Old Post 12-07-2001 18:15
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Hmm... to oznacza że ich wypowiedzi nie zawsze są z sensem , ale są ciekawe i dobrze sie z takimi osobami rozmawia. Rozmawa nie wygląda tak:
- eee!!!
-co jest
-eee!!! nic.
-LOL
-LOL!!!
-buahahaha!!!
-hehe niezły jesteś!!!
-LOL, niezły

No, i to by chyba było na tyle. Zauważ że sam masz wysoką ocenę, więc podnosisz poziom intelektualny.

Old Post 25-07-2001 09:59
S4i1or
Thorin Oakenshield

To wychodzi, że Ty go zaniżasz???

Old Post 25-07-2001 12:04
bLADE
Guest

quote:
To wychodzi, że Ty go zaniżasz???

A kto teog nie robi?? =] (no OGO i Sweep i Xenom i chyba Oxy =])

Old Post 25-07-2001 14:41
Lucas
esports.pl

Chyba zaczne uzywac tych ocen uzytkownikow.....

Old Post 25-07-2001 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

no coz poto sa...ale imo ten system z tym ocenianiem jest jeszcze niedopracowany...powinno to wygladac tak ze raptor () obiektywnie wystawia sam ocene kazdemu uzytkownikowi z osobna...(w zaleznosci od jego wypowiedzi...) urzytkownicy ktorych "nie widac" na boardzie nie powinni byc oceniani i tyle
tak to rap obiektywnie oceni...a nie ze na forum q3 wpadnie banda maniakow csa i pozanizaja wszystkim oceny....to nie fair
chociarz oceny mnie i tak wala

Old Post 26-07-2001 05:03
Lucas
esports.pl

A jak Rapi ma zanc wszytki - przeciez on nie jest na bierzaco z kazdym postem.... i jak ma byc sprawiedliwa ocena...

Co do wjazdu inncy uzytkownikow z innych formum - to racja....

Old Post 26-07-2001 07:32
oxygen
new challenger

tia...ale rap widzi mniej wiecej jaki jest poziom czyichs wypowiedzi i moze je oceniac
tak jest na innych boardach...

Old Post 26-07-2001 20:54
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

No troche niebardzo. Za duzo mialbym roboty z czytaniem wszystkich postow. A system dziala dla osob ktore maja minimum 10 postow. Moge podwyzszyc poprzeczke na 50 postow, co wy na to?

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 26-07-2001 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:30.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions