Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Sprostowanie dziwnej klanowki |SLIZG-CAFE| vs [F|S|G]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Sprostowanie dziwnej klanowki |SLIZG-CAFE| vs [F|S|G]

Chcialbym sprostowac cale klamstwo ktore napisal trapper w swoim topicu.
Doszlismy z Dioda do wniosku i zarazem porozumienia ze wszystko co napisal trapper na temat tego sparingu jest sciema i klamstwem ktorego nie powinno byc.
Nie dosyc ze najpierw oczernil SLIZG-CAFE mowiac ze zesmy wylaczyli server i puszczajac jakies kosmiczne teksty.....a pozniej oczernil swoj wllasny klan (z ktorego zreszta zostal wyrzucony czy tez sam odszedl to nie ma zanczenia) tym ze Dioda mu kazal to wszystko zrobic. Rzekomo przyslal mu screeny i.t.d, i.t.p.
To chyba wszystko co chcialem napisac.

Mój numerek gg: 2285535

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-11-2001 11:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DIoDA
Combat (Death Knight)

Ja sie pod sprostowaniem podpisuje...

AAA co do twego obrazka...to METALLICA RULEZ

Old Post 01-12-2001 10:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DIoDA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DIoDA Znajdź więcej post'ów przez  DIoDA Dodaj DIoDA do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

A ja muwiez i tak że DioDa chce uratwować swój tyłek i nie ma za grosz Honoru mugł by powiedzieć prawde i nie kłamać tak jak kłamie

Old Post 01-12-2001 14:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Talking eeee

Wezcie sie wyzwijcie na pistolety

.::::M:e:m:b:e:r:::o:f:::a:r:s:z:y:w:a:::w:u:n:a:s:t:k:a:::::.

Old Post 01-12-2001 18:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Ciapa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Ciapa Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Ciapa Dodaj [P12]Ciapa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Ciapa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

na pompasy

Old Post 01-12-2001 19:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Talking

To traper juz odpadl... on niema pompasy

.::::M:e:m:b:e:r:::o:f:::a:r:s:z:y:w:a:::w:u:n:a:s:t:k:a:::::.

Old Post 02-12-2001 00:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Ciapa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Ciapa Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Ciapa Dodaj [P12]Ciapa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Ciapa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Dzieki Dioda............Metallica RULEZZZZZ.........

Trapper ja i tak mysle ze ty sciemniasz, zreszta tak uwaza polowa slizgu...............a sam jeden duzo ie zdzialasz zreszta wszyscy juz znaja twoj charakter wiec nie sadze zeby ktokolwiek uwierzyl akurat tobie................Przykro mi to mowic Trapper ale stracilem do ciebie zaufanie...............jestes poprostu sciemniaczem.
A dominik mial racje piszac ze 99% toa bajeczki a 1% to prawda.....przyznaje mu 100% racje

Old Post 02-12-2001 00:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Powiem ci jedno DeSo

Nie masz racji bo gadałesz z DioDa a ze mna nie wiec to jest stroniczość i to ci powie każdy ja mam dużo znajomych którzy moga na necie utrudnic zycie i na stronach ale ja tego nie pokazuje w przeciweństwie do DioDy a nie pamietasz jak bylo na klanufce a teraz Koledzy DIoDa i ty ??
Zmieniasz zdanie jak chorongiefka na wietrze

Old Post 02-12-2001 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]JACKKILLER
Master of disaster

ROTFL!
Jakich ty masz 'znajomych' chlopcze, ale konkretnie nickami prosze.

Old Post 02-12-2001 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]JACKKILLER Znajdź więcej post'ów przez  [STER]JACKKILLER Dodaj [STER]JACKKILLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]JACKKILLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Re:Trapper

Trapper ja nie mowie ze Dioda jest moim kolega bo go nie znam..
Musialbym znac go troszke dluzej.......A jezeli chodzi o kolegow to co zrobisz......po tym wszystkim co narobiles to nie sadze zebys mogl zrobic cokolwiek, co najwyze po raz kolejny oczernic siebie.....do tego to jestes zdolny
Ale do czegos innego to raczej watpie..........

Old Post 02-12-2001 16:48
TRAPPER
TRAPPER

Powiem Jedno

Bawicie sie jak dzieci nie macie co innego robić [Słowa ZimZum]
Dotyczy to mnie też.
Ja powiem że kończe tą zabawe zbieram zabawki i ide z tego tematu i już to mnie nie obchodzi . Mówicie sobie co chcecie o mnie ale wszyscy wiedzą swoje.

Old Post 02-12-2001 16:58
DeZo
Veteran (Ogre)

Re: Powiem Jedno

Dokladnie trapper.wszyscy wiedza swoje, ja wiem swoje ale to co ty wiesz jest calkoicie wymyslone przez ciebie i jest to totalna abstrakcja.

Cale twoje zachowanie jest abstrakcja......wszyscy tak twierdza
a sadze ze jak ludzie ktorzy maja juz jakies doswiadczenie w zyciu to raczej nie sciemniaja....np Ciacho....

Jestes w mniemaniu wielu ludzi dzieckiem ktore ma zbyt duze wyobrazenie o sobie a w dodatku w twoim mozgu rodzi sie zbyt duzo bajeczek i sciem............a pozatym to naucz sie troszke ortografi, najlepiej by bylo gdybys zaczol chodzic wogole do szkoly

Old Post 02-12-2001 18:55
ha3m

loodzie.. alez wy sie potraficie kłócić.. nie moge

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 27-12-2001 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:17.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions