quote: Napisane oryginalnie przez ThoT
Masz racje. Tez jestem za tym aby mapy zmienialy sie regularnie ale wole kiedy mam prawo wyboru a nie z gory ustalone reguly. Z perspektywy czasu widze jednak ze na byry, toadie'm siedzi coraz wiecej dobrych graczy i sama gra staje sie dla mnie coraz bardziej ciekawa (team'owa) i wierze, ze poprzez sprawne glosowania mapy zaczna sie zmieniac regularnie, a gra stanie sie bardziej roznorodna i nie potrzebne beda zmiany mapy ustalone na np 6 rund.
Tak, ale wracamy do punktu wyjscia. Bedzie granie na mapkach 'ulubionych' a reszta odejdzie w niepamiec. A sztywna regula zmusi do ogrania sie na innych. Przecie jak przyjdzie co do czego (liga, klanowka) to bedzie smiech na sali z innymi mapkami. Zreszta dajmy szanse innym mapkom. A nuz sa calkiem niezle? Castle, Village, Crypt i inne - wszystko kryje sie za mgla. Ktos tam ma jakies 'ale' - norma, tylko czy nasze opinie sa calkowicie obiektywne bez gruntownego poznania mapek? Mnie juz nudzi walkowanie nonstop Assault i Communique... Mozna walkowac dalej - trzeba je poznac lepiej i jest tam nadal duzo do odkrywania ale co z innymi mapami - sie pytam.
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.
IRCnet - #wolfpl, #globalops
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|